Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg, op vakantie en thuis

Hoe zorg je dat de kinderen zichzelf even vermaken? Dit doeboek is leuk en leerzaam, voor onderweg, op vakantie en thuis. 

Onderweg, in restaurants en op vakantie neem ik altijd een doeboek mee. Bij de lokale kantoorboekhandel was er niet echt iets voor de leeftijd van mijn zoon te vinden, dus ik ging online op zoek en vond een super leuk speel- en oefenboek.

Tip: speel en oefenboek voor onderweg en op vakantie

Het boek staat vol oefeningen, die passen bij de leeftijd van je kind. Mijn zoon van 6 jaar oefent zijn motoriek, taal en rekenen. Hij vindt het super leuk en pakt het boek graag.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Voorin het boek zitten stickers. Bij iedere dubbele bladzijde die je kind heeft afgerond mag het een sticker plakken. Dat motiveert natuurlijk enorm!

Een kleuter die nog niet kan lezen heeft regelmatig wat hulp nodig. Wat grotere kinderen die zelf kunnen lezen, kunnen in principe zelf aan de slag.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Het boek is te koop voor drie leeftijdsgroepen: 3-5 jaar, 5-7 jaar en 7-9 jaar. Ik heb ze inmiddels alledrie besteld, de jongste voor dochterlief en de oudste voor als zoonlief de middelste uit heeft. Wij bestelden ze bij Bol.com.

Meer lezen

Naast dit doeboek, vind je op Leuk met kids nog veel meer tips voor onderweg, op vakantie en thuis. Klik op het plaatje om verder te lezen.

De leukste vakantieboeken en doeboeken voor het hele gezin

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids