Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie


Onderweg, in restaurants en op vakantie neem ik altijd een doeboek mee. Bij de lokale kantoorboekhandel was er niet echt iets voor de leeftijd van mijn zoon te vinden, dus ik ging online op zoek en vond een super leuk speel- en oefenboek.

Tip: speel en oefenboek voor onderweg en op vakantie

Het boek staat vol oefeningen, die passen bij de leeftijd van je kind. Mijn zoon van 6 jaar oefent zijn motoriek, taal en rekenen. Hij vindt het super leuk en pakt het boek graag.

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Voorin het boek zitten stickers. Bij iedere dubbele bladzijde die je kind heeft afgerond mag het een sticker plakken. Dat motiveert natuurlijk enorm!

Tip: leuk en leerzaam doeboek voor onderweg en op vakantie

Het boek is te koop voor drie leeftijdsgroepen: 3-5 jaar, 5-7 jaar en 7-9 jaar. Ik heb ze inmiddels alledrie besteld, de jongste voor dochterlief en de oudste voor als zoonlief de middelste uit heeft. Wij bestelden ze bij Bol.com.

Meer lezen (klik op het plaatje)

Spelletjesboek voor de vakantie: De Wereld Rond Met Spelletjes


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.