Tip voor dit weekend: de Lego Experience


Tot en met dit weekend (3 tot en met 11 september) is er een super leuk en gratis evenement voor kleine Lego fans, Lego Experience in het winkelcentrum van Amstelveen.

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Door het hele winkelcentrum staan grote figuren: grote Lego poppen en figuren gemaakt van Lego stenen. Zoonlief wilde met allemaal op de foto, om thuis aan papa en zus te laten zien.

Daarnaast is er in het midden van het winkelcentrum een plek waar kinderen zelf met Lego aan de slag kunnen. Voor de kleintjes zijn er grote rubberen blokken en Duplo, voor grote kinderen is er gewone Lego en Lego Friends.

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Aan de zijkant van het winkelcentrum, waar de V&D zat, is een ruimte van Lego Nexo Knights, waar kinderen spelletjes kunnen doen. Sommige spelletjes waren wat moeilijk voor mijn kleuter, maar dat vond hij zelf geen probleem. Kids krijgen hier ook een cadeautje, dat vond hij natuurlijk ok erg leuk. Hij mocht sowieso al van mij wat van Lego uitzoeken bij de speelgoedwinkel (een “schieter”  van Nexo Knights waar hij net mee gespeeld had natuurlijk) en daar kreeg je ook nog een cadeautje bij, dus zijn verzameling is flink uitgebreid na ons Lego avontuur. Je snapt al wat hij de rest van de middag thuis deed 🙂

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Wij hadden mazzel, we konden onder schooltijd gaan, dus het was heerlijk rustig. Wil je de drukte in het weekend mijden, dan kun je het beste vroeg gaan.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.