Tip voor dit weekend: de Lego Experience


Tot en met dit weekend (3 tot en met 11 september) is er een super leuk en gratis evenement voor kleine Lego fans, Lego Experience in het winkelcentrum van Amstelveen.

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Door het hele winkelcentrum staan grote figuren: grote Lego poppen en figuren gemaakt van Lego stenen. Zoonlief wilde met allemaal op de foto, om thuis aan papa en zus te laten zien.

Daarnaast is er in het midden van het winkelcentrum een plek waar kinderen zelf met Lego aan de slag kunnen. Voor de kleintjes zijn er grote rubberen blokken en Duplo, voor grote kinderen is er gewone Lego en Lego Friends.

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Aan de zijkant van het winkelcentrum, waar de V&D zat, is een ruimte van Lego Nexo Knights, waar kinderen spelletjes kunnen doen. Sommige spelletjes waren wat moeilijk voor mijn kleuter, maar dat vond hij zelf geen probleem. Kids krijgen hier ook een cadeautje, dat vond hij natuurlijk ok erg leuk. Hij mocht sowieso al van mij wat van Lego uitzoeken bij de speelgoedwinkel (een “schieter”  van Nexo Knights waar hij net mee gespeeld had natuurlijk) en daar kreeg je ook nog een cadeautje bij, dus zijn verzameling is flink uitgebreid na ons Lego avontuur. Je snapt al wat hij de rest van de middag thuis deed šŸ™‚

Tip voor dit weekend: de Lego Experience

Wij hadden mazzel, we konden onder schooltijd gaan, dus het was heerlijk rustig. Wil je de drukte in het weekend mijden, dan kun je het beste vroeg gaan.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeƫn voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeƫn voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding