Traktatie voor school: dinosaurus met rozijnen-rugzakje

Op onze school en créche mag je geen snoep trakteren, op zich heel goed, maar het is wel ieder jaar een uitdaging om iets te verzinnen. De Hema heeft betaalbare dozen met jungledieren, huisdieren, waterdieren en prehistorische dieren, leuk om als basis te gebruiken en samen met je kind iets te knutselen. Zoals de meeste jongetjes is zoonlief opeens helemaal gek op dino’s. Hij had natuurlijk geen boodschap aan mijn argument dat veel meisjes dat minder leuk vinden (en stiekem vind ik die eigenwijze mening ook wel heel leuk).

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

Om toch iets gezonds te snoepen te hebben, kocht ik er rozijntjes bij. De rozijntjes maakten we met koordjes op de rug, alsof het rugzakjes zijn. Prima klusje om samen met je kind te doen, zoonlief vond het super cool.

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

De dinosaurussen met rozijnenrugzakjes stopten we vervolgens in een vensterzakje. Met stempels maakten we een kaartje erbij met een persoonlijke tekst. De zakjes maakten we dicht met masking tape, maar bij de zakjes zitten ook speciale plakkers die je kunt gebruiken.

 

Traktatie voor school dinosaurus met rozijnen-rugzakje

De dieren, vensterzakjes en rozijntjes komen van de Hema, je kunt ze online bestellen.

Traktaties voor kinderen op crèche of school

Wil je nog meer traktatie ideeën zien? Kijk dan even naar dit artikel met traktaties voor kinderen op crèche of school.

 


VERDER LEZEN


Op Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen: cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

 

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids