Winactie: 3 spelletjespakketten van Bol.com

Een paar weken geleden mochten we bij de lancering van het Grote Speelgoedboek van Bol.com zijn. Terwijl zoonlief plaatjes knipte uit het boek en een mooi verlanglijstje knutselde voor Sinterklaas, kreeg ik de nieuwste speelgoedtrends te zien. Ik laat je onze favoriete trends zien en mag in deze winactie 3 spelletjespakketten van Bol.com weggeven!

Verlanglijstje knutselen

Ook al shoppen we van alles online, het blijft toch leuk om een verlanglijstje te maken. Daarom heb je als het goed is het Grote Speelgoedboek van Bol.com al een tijdje geleden in de brievenbus gevonden. Onze kids gingen er enthousiast mee aan de slag en maakten mooie kunstwerkjes voor Sinterklaas. Vol met stickers en andere plaksels.

Winactie: 3 spelletjespakketten van Bol.com

Het grote speelgoedboek van Bol

verlanglijstje knutselen

Toffe speelgoed trends

Terwijl alle kinderen aan het knutselen waren, kregen wij tijdens het event een kijkje in de speelgoedtrends van dit jaar. Deze trends vond ik zelf de leukste:

Pastelkleurig speelgoed: niet van die extreem felle kleuren, ook geen zwart, wit en grijs, maar mooie subtiele pastelkleuren als middenweg. Ouders blij, kids blij 🙂

Films als inspiratiebron: er verschijnen dit jaar heel veel kinderfilms. Denk aan Frozen II en alle superhelden films. Daar kunnen je dus van alles van kopen: poppen en action figures, spelletjes, knutselpakketten en nog veel meer.

Traditioneel speelgoed: ons oude speelgoed van vroeger is weer terug of nooit weggeweest! Natuurlijk Barbie en Lego, maar ook Sylvanian families zijn bijvoorbeeld al heel oud.

Interactief speelgoed: speelgoed wordt steeds intelligenter. Denk aan LEGO Hidden Side met app of de Kidizoom Action Cam, waar je kind professionele foto’s mee kan maken.

Offline spelletjes: hartstikke leuk al die games, maar onze kinderen spelen toch ook heel graag een echt spelletje en dat het liefste samen met ons. Bij ons is Ticket to Ride een van de grote hits, zowel de kinderversie als de senior variant.

Winactie: 3 spelletjespakketten van Bol.com

3 spelletjespakketten van Bol.com

Zijn jouw kids ook zo gek op spelletjes? Dan heb ik goed nieuws: van Bol.com mag ik in deze winactie 3 spelletjespakketten weggeven! Ieder pakket bestaat uit een groot spel en een klein spel, zo’n klein spel is handig om onderweg mee te nemen. Wil jij een van deze pakketten winnen?

Pakket 6+, dit pakket voor kinderen vanaf 6 jaar bestaat uit twee spellen:

Het Magische Labyrinth: de kleine tovenaarsleerlingen hebben enkele objecten verloren in het magische doolhof. Ze proberen alle verloren objecten terug te vinden zonder dat de meester het opmerkt. Pas op! Er zijn onzichtbare muren waartegen ze kunnen botsen. Met hun geheugen en vaardigheden moeten kinderen hun weg vinden door het doolhof.

Dobble Classic kaartspel: dit is een observatie- en snelheidspel, waarbij alle spelers gelijktijdig spelen. Er zijn 55 kaarten waarop steeds 8 symbolen afgebeeld staan. Je moet steeds proberen om als eerste het identieke symbool tussen twee kaarten te vinden en te benoemen.

Winactie 3 spelletjespakketten van Bol.com - pakket 6+

Pakket 7+, dit pakket voor kinderen vanaf 7 jaar bestaat uit twee spellen:

Slide Quest: samen met vrienden probeer je de ridder te helpen om het einde van elke kaart te bereiken, daarbij valstrikken en obstakels vermijdend. Gebruik de hendels om de ridder te laten schuiven. Maar let op: er zijn diverse hindernissen, bewakers en een schurk die jouw weg moeilijk maken en jouw levensteller laten dalen. Bij dit spel leer je samenspelen.

Valse Motten: bij dit een spel moet je verplicht vals spelen als je wil winnen. De bedoeling is dat je de spelregels volgt om je kaarten af te leggen, maar door vals te spelen raak je sneller van je kaarten af! Pas wel op voor de bewakingskever; als deze speler je betrapt, moet je je kaarten terugnemen en er extra bijpakken.

Winactie 3 spelletjespakketten van Bol.com - pakket 7+

Pakket 8+, dit pakket voor kinderen vanaf 8 jaar bestaat uit twee spellen:

Monopoly Valsspelers Editie: bij deze editie speel je vals om snel vooruit te komen. En je probeert andere spelers te betrappen op vals spel en ondertussen koop je vakjes, in je huur en verdien je geld. Het spel is afgelopen als alle vakjes verkocht zijn en alle spelers terug zijn bij start. Dan wint de speler met het meeste geld.

Regenwormen: snel compact dobbelspelletje om op elk moment en overal te spelen. Als je aan de beurt bent, gooi je met 8 dobbelstenen. Je legt nu alle dobbelstenen met hetzelfde getal of met een worm opzij. Daarna gooi je met de overige dobbelstenen en leg je alle dobbelstenen met een ander getal opzij. Als je totaal hoger is dan 20 en je hebt ten minste één worm gegooid, mag je de steen met het betreffende getal van tafel of zelfs van een andere speler pakken.

Winactie 3 spelletjespakketten van Bol.com - pakket 8+

Doe mee aan de winactie

Meedoen met de winactie is eenvoudig. Schrijf je in voor de nieuwsbrief en laat via onderstaand formulier weten welk pakket je wil winnen. Wie weet winnen jullie een van de spelletjespakketten!. Deze winactie loopt tot en met 24 november. Daarna neem ik via email contact op met de winnaars.

Update: wat waren er ontzettend veel deelnemers voor deze actie! De winnaars zijn bekend en hebben een mail ontvangen. Wilma heeft het 6+ pakket gewonnen voor haar zoon en dochter, Linda heeft het 7+ pakket gewonnen voor haar zoons en Millanie heeft het 8+ pakket gewonnen voor haar klas.

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer per maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Na afloop van de winactie neem ik via email contact op met de winnaars. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten nieuwe winnaar te kiezen.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel.
*De prijzen kunnen alleen worden verstuurd naar adressen in Nederland.
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.
*Prijzen zijn niet inwisselbaar voor geld.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids