Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen


We waren een beetje verslaafd aan de moestuintjes, maar in de herfst en winter kunnen we helaas geen moestuintje buiten hebben, dus is het tijd voor een mini kruidentuintje binnen. Zo kunnen we de hele winter verse kruiden eten, zijn de kids nog een beetje bezig met plantjes en bovendien staat dat groen vrolijk in huis.

Winterkruidentuintje omdat we de moestuintjes missen

Als kruidenpotten gebruik ik vazen van de Hema. Het geometrische patroon vind ik erg mooi en zijn er in de webshop in heel veel verschillende kleuren. In de hoge potten staan de kruidenplantjes  heel decoratief.

Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen

Bovendien kan er onderin een beetje water blijven staan, dat verdampt, zodat de aarde van de kruiden langer vochtig blijft.

Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen

Het wordt nog even zoeken wat goed werkt binnen, voorlopig heb ik munt, peterselie en tijm genomen, omdat we dat lekker vinden. Misschien koop ik ook nog wel rozemarijn, ook zo’n heerlijk kruid.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding