Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen


We waren een beetje verslaafd aan de moestuintjes, maar in de herfst en winter kunnen we helaas geen moestuintje buiten hebben, dus is het tijd voor een mini kruidentuintje binnen. Zo kunnen we de hele winter verse kruiden eten, zijn de kids nog een beetje bezig met plantjes en bovendien staat dat groen vrolijk in huis.

Winterkruidentuintje omdat we de moestuintjes missen

Als kruidenpotten gebruik ik vazen van de Hema. Het geometrische patroon vind ik erg mooi en zijn er in de webshop in heel veel verschillende kleuren. In de hoge potten staan de kruidenplantjes  heel decoratief.

Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen

Bovendien kan er onderin een beetje water blijven staan, dat verdampt, zodat de aarde van de kruiden langer vochtig blijft.

Winterkruidentuintje, omdat we de moestuintjes missen

Het wordt nog even zoeken wat goed werkt binnen, voorlopig heb ik munt, peterselie en tijm genomen, omdat we dat lekker vinden. Misschien koop ik ook nog wel rozemarijn, ook zo’n heerlijk kruid.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.