Zomervakantie winactie: win kaartjes voor een van deze twee toffe films

Zo vlak voor de zomervakantie wordt het tijd om alvast leuke activiteiten te bedenken. Erg tof: ik mag jullie kaartjes weggeven voor twee kinderfilms, een film voor grote kids en een film voor kleintjes, leuk om in de zomervakantie heen te gaan. Lees snel waar de films over gaan én hoe je mee kunt doen aan de winactie.

Zomervakantie winactie: win kaartjes voor een van deze twee toffe films: TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat én Rita & Krokodil 2 #leukmetkids #zomervakantie #filmtip

Zomervakantie winactie: win kaartjes voor een van deze twee toffe films: TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat én Rita & Krokodil 2

TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat

De eerste film is een spannende Noorse avonturenfilm voor kinderen vanaf negen jaar: TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat. De film gaat over verborgen kunstschatten, een geheim genootschap, gevoelens van jaloezie, computernerds, een rolstoeler, een verborgen schat, relaties en vriendschap, een eerste kus en nog veel meer.

Zomervakantie winactie: win kaartjes voor een van deze twee toffe films. TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat

Al eeuwen zoeken mensen naar de schrijn van Sint Olaf, maar iedere keer tevergeefs. Het trio Nora, Lars en Simon is deze schat nu op het spoor, maar het is spannend, want ze zijn niet de enigen. Lady Zhen en haar meedogenloze bende kunstdieven zijn ook op zoek naar de schat. Wat heeft de opa van Nora met de schat te maken, en de middeleeuwse Nidaros kathedraal? De vriendschap tussen de drie tieners wordt behoorlijk op de proef gesteld bij het zoeken naar de schat. Zal het ze lukken om de schat op tijd te vinden?

https://youtu.be/y4RDU8ESThA

Deze film draait deze zomer in bioscopen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Den Bosch, Den Haag, Hilversum, Leiden, Maastricht en Nijmegen.

Rita & Krokodil 2

Dit is een schattige Deense tekenfilm gebaseerd op gelijknamige prentenboeken: Rita & Krokodil 2. Deze film kunnen kleintjes van twee jaar al kijken, maar mijn zoon van zes jaar vond hem ook nog leuk. De film heeft prachtige muziek en kleurrijke tekeningen en gaat over de vierjarige Rita en haar (denkbeeldige) vriend Krokodil, die altijd honger heeft. De temperamentvolle kleuter Rita is onafscheidelijk van Krokodil, die niet praat maar wel altijd een oplossing heeft voor Rita. De vraag is of Krokodil echt bestaat of alleen in de fantasie van Rita… maar ach wat maakt het uit, ze beleven fantastische avonturen samen.

Zomervakantie winactie: win kaartjes voor een van deze twee toffe films. Rita & Krokodil 2

De film is een verzameling van korte filmpjes: over de bioscoop, het strand, de nacht, een verjaardag, het park, zwemmen, vriendinnen, een groentetuintje en de lente. Eerder schreef ik een review over Rita & Krokodil deel 1.

https://youtu.be/IdXkRDGUt3Q

Deze film draait deze zomer in bioscopen in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam, Arnhem, Delft, Den Bosch, Den Haag, Deventer, Groningen, Haarlem, Hilversum, Maastricht, Nijmegen, Rotterdam en Utrecht.

Win kaartjes voor één van deze films

Super leuk, voor beide films mag ik kaartjes weggeven: drie sets van twee vrijkaartjes voor de film Rita & Krokodil 2 én drie sets van twee kaartjes voor de film TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat. De vrijkaartjes kun je gebruiken in alle bioscopen in Nederland waar de film draait. Schrijf je in voor de nieuwsbrief, laat via onderstaand formulier weten voor welke film en voor wie jij twee kaartjes wil winnen en wie weet win jij een van de sets kaartjes!

Stap 1: schrijf je in voor de nieuwsbrief

Hiermee ontvang je maximaal twee keer peer maand de nieuwsbrief van Leuk met kids, vol inspiratie én winacties. Alleen nieuwsbrieflezers kunnen deelnemen aan deze winactie, als je de nieuwsbrief al ontvangt kun je stap 1 en 2 overslaan.

Stap 2: bevestig je inschrijving

Ga naar je emailbox, open de mail van Leuk met kids blog en bevestig je inschrijving. Heb je niks ontvangen, dan zit de mail misschien in je spam folder.

Stap 3: neem deel aan de actie

Deze actie is beëindigd.

Deze winactie loopt tot en met donderdag 12 juli. Na het weekend neem ik via email contact op met de winnaars, zodat ik ze de kaartjes kan toesturen. Als de winnaar binnen 24 uur niet reageert kan ik besluiten om een nieuwe winnaar te kiezen.

Door deelname aan winacties van Leukmetkids.nl ga je akkoord met de volgende voorwaarden:
*Prijzen worden beschikbaar gesteld door externe bedrijven. Ik doe mijn best om ervoor te zorgen dat winnaars hun prijs naar tevredenheid en op tijd zullen ontvangen, maar ben niet verantwoordelijkheid voor leveringsproblemen of externe bedrijven die afspraken niet nakomen.
*Adresgegevens en mailadressen zal ik alleen aan andere bedrijven doorgeven als dat nodig is voor het versturen van de prijs.
*De voornaam van de winnaars maak ik bekend in dit artikel, daarnaast ontvangen de winnaars een email.

Update winnaars

De kaartjes voor TRIO – De Jacht op een Legendarische Schat zijn gewonnen door Nathalie, Marijke en Nienke. De kaartjes voor Rita & Krokodil zijn gewonnen door Femke, Anke en Jorinde. Zij hebben een mail ontvangen.

[ajax_load_more id=”Zomervakantie” container_type=”table” post_type=”post” tag=”zomervakantie” post_format=”standard” category=”artikel” scroll=”false” button_label=” Meer lezen over de zomervakantie”]

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids