DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Zoonlief werd vijf en wilde voor zijn verjaardagsfeestje graag uitnodigingen uitdelen. Niet omdat het nodig was, alle ouders houden elkaar op de hoogte via Whatsapp, maar gewoon omdat het leuk is. Daar heeft hij natuurlijk gelijk in, dus we maakten een mooie uitnodiging.

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met zijn feestje gingen we eerst apenkooien en daarna was thuis het thema Lego, dus de mannen in huis maakten een mooi Lego bouwwerk waarin de poppetjes aan het apenkooien waren op een 5.

DIY een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Met de foto van dat bouwwerk ging ik aan de slag. Met wat foto apps maakte ik er een polaroid vorm van. Helaas weet ik geen goede app om een polaroid thema te maken, dus doe ik het altijd “met de hand”.

DIY: een uitnodiging voor je verjaardagsfeestje zelfmaken

Ik heb de uitnodiging gemaakt via Greetz, omdat ik graag een vierkante kaart wilde. Je kunt ook bij de Hema een set fotokaarten laten maken. Wat ik bij beide erg handig vind is dat je tekst in de binnenkant kunt laten printen, zodat je die niet meer hoeft te schrijven.

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.