Kerstcadeaus inpakken


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Kerst wordt nog feestelijker met mooi ingepakte cadeaus. Daarom vind je hier heel veel inspiratie hoe je dat makkelijk kunt doen.

Met wasabi of masking tape (gekocht bij de Hema) maak je makkelijk een kerstboom. Zo wordt inpakken gezellig samen knutselen.
kerstcadeaus inpakken

Dit winterse inpakpapier komt van de Hema, opgeleukt met tape en stempels.
kerstcadeaus inpakken

Sterren zijn altijd leuk, maar met kerst heb je echt reden om los te gaan.
kerstcadeaus inpakken

Met masking tape in de vorm van een kruis is een subtiele verwijzing naar kerst. De sterren maakte ik van behangstalen, van die stukjes behang die je bij de bouwmarkt meeneemt. De ster maakte ik met behulp van een pons, maar knippen kan natuurlijk ook.
kerstcadeaus inpakken

Dit cadeau kocht ik op een kerstmarkt, maar je kunt natuurlijk ook zelf een leuke kerstkaart op een cadeau plakken.
kerstcadeaus inpakken

Om deze cadeaus zat al een wit doosje heen, met wasabi tape wordt het vrolijk. De letters van de namen maakte ik met een ouderwetse lettertang van de Hema.
kerstcadeaus inpakken

Sommige cadeaus zijn vanwege hun vorm moeilijk in te pakken. Dan is een wit tasje ideaal. Met bovenstaande inpakpapier, etiketten en masking tape is het een prachtige verpakking. Met een perforator maak je gaatjes in de bovenkant om het tasje dicht te binden.
kerstcadeaus inpakken

Nog meer leuke ideeën:
*Erg makkelijk, deze free download met kerstboompjes en kerststerren van Funkytime.
*De etiketten kun je ook gratis downloaden, via Creature Comforts.Super schattig, een stukje borduurwerk op de verpakking van je cadeau van
a Little Empty Room.
*Leuk, met ronde mini etiketjes (van de kantoorboekhandel) een kerstboom op je cadeausverpakking maken, zoals Not on the highstreet deed.
*Nog makkelijker: met een zilveren pen zelf sterren tekenen en een mooi lintje er omheen, zoals Wit & Whistle.
*Mooie verpakking met strijkkralen, leuk om samen te maken op een middagje binnen met de kids, zoals bij Deas og mia.
*Heel schattig, deze kaarsjes van masking tape van Nooha.

Verder lezen over kerst op Leuk Met Kids:

De leukste kinderboeken over kerst leukste-sneeuwbollen-kerst-2.png.png kerst-voor-kids-de-leukste-kinderprogrammas-op-tv.png.png De leukste kindvriendelijke kerstballen en kerstboomhangers in de winkels kerstdiner met kids Pasteitjes voor het kerstontbijt met kids: het allerlekkerste recept Zelf maken voor kids: een shirt of romper met een (kerst) ster Ideeën voor een kindvriendelijke kerstboom voor baby, peuter en kleuter Kerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter Kerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter Kerstversiering DIY: heel veel kindvriendelijke kersthangers om zelf te maken Kerstdessert voor kinderen: recept voor Santa Heads Kerstversiering zelf maken: een DIY kerstkaarsje Kerstfilmpjes voor peuters en kleuters Kerst knutselen heel veel leuke ideeën
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.