Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed

Als vriendinnen mij speelgoed tips vragen, dan noem ik heel vaak de AquaPlay. Want wat hebben we daar thuis ontzettend veel lol van. De Aquaplay waterbaan is ons favoriete waterspeelgoed.

Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed. Als vriendinnen mij speelgoed tips vragen, dan noem ik heel vaak de AquaPlay. Want wat hebben we daar thuis ontzettend veel lol van. De Aquaplay waterbaan is ons favoriete waterspeelgoed.

Of nou ja, de Aquaplay waterbaan was ons favoriete waterspeelgoed. Want inmiddels zijn de kids er te groot voor. Met name zoonlief speelde er eindeloos mee, tot een jaar of 8. Nu mag de waterbaan naar een buurjongetje. Maar eerst maakte ik nog foto’s om deze blog te vernieuwen.

Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed

Aquaplay is een waterspeelsysteem, waarmee kinderen heel leuk met water kunnen spelen. De bootjes laat je door de bak varen. Met de hand, of door de watermolen, de sluizen of de pomp te gebruiken. Het is dan ook erg leuk speelgoed voor kinderen die het leuk vinden om te kijken hoe techniek werkt.

Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed

Je kunt een starterset kopen en die desgewenst uitbreiden. Er zijn allerlei onderdelen: een haven, boothuis, kraan, sluis, veerpont, sluisdeuren, waterpomp, auto’s, boten en poppetjes. Er zijn sets te koop en extra onderdelen, het groeit dus mee.

Voor jou gespot: het leukste buitenspeelgoed voor deze zomer - aquaplay waterbaan

Wij kochten een koffer, dat is makkelijk om op te ruimen. Zoonlief kreeg de Aquaplay al toen hij 1 jaar was. Hoe ouder hij werd, hoe beter hij begreep hoe waterstroompjes werken. En hoe ouder hij werd, hoe minder snel zijn kleding nat werd, daar werd hij een stuk handiger mee 🙂

Speelgoed

In de loop der jaren hebben we er wat baandelen bijgekocht. Ook hebben we extra bootjes en autootjes toegevoegd. De brandweerboot met brandweerspuit was bijvoorbeeld een enorme hit.

Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed

De Aquaplay waterbaan is heel leuk waterspeelgoed voor buiten in de zomer, maar ook prima in de badkamer in de winter. Wij ruimen de Aquaplay in de winter altijd op, speelgoed is altijd extra leuk als het een tijdje weg is geweest!

De AquaPlay is te koop bij Bol.com. Daar vind je ook wat filmpjes van de Aquaplay, voor als je nog wat meer een beeld wil krijgen.

Meer lezen over buitenspelen 

Op Leuk met kids vind je nog meer tips voor buitenspeelgoed. Ook vind je hier tips om buitenspelen in eigen tuin te stimuleren. Ook op Instagram delen we regelmatig tips.

Aquaplay waterbaan: ons favoriete waterspeelgoed

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids