Boekentip: op Goochelavontuur met de familie Kazàn

Voor alle kinderen die gefascineerd zijn door alles wat met goochelen, toveren en geheime trucs te maken heeft is er een nieuw boek: Op Goochelavontuur met de familie Kazàn. In dit sprookje worden Hans Kazàn en zijn familie geroepen om het raadsel van de vele vallende sterren op te lossen. Ze gaan op avontuur, want anders zijn er binnenkort geen sterren meer over om de aarde te verlichten… Het gezin gaat door allerlei fantasiewerelden om de sterren te redden en past daarbij alle mogelijke goochel- en tovertrucs toe.

Boekentip: op Goochelavontuur met de familie Kazàn

Het boek is niet alleen een prachtig avontuur met mooie illustraties, maar staat ook vol weetjes, die in het verhaal verwerkt zijn. Bijvoorbeeld over wat een goochelaar en illusionist is, wie Houdini en andere beroemde goochelaars zijn en over de sterrenbeelden die je in de lucht kunt herkennen. Achter in het boek kun je de goocheltrucs van Hans Kazàn en zijn zoons leren.

Boekentip: op Goochelavontuur met de familie Kazàn

Het boek is voor kinderen van 6-12 jaar. Zoonlief is 4 jaar en ik vond het boek best ingewikkeld voor hem, maar zelf vond hij het boek vooral heel leuk en spannend.

Titel: Op Goochelavontuur met de familie Kazàn
Auteurs: Marij M. Sloothaak
Uitgever: Karakter Uitgevers
Te koop bij onder andere Bol.com.

Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer: kookboek voor kleine keukensterren

Van dezelfde auteur verscheen ook Op KookAvontuur Met Jonnie en Therérèse Boer, waar ik eerder een recensie over schreef.

Voorjaarsvakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de voorjaarsvakantie! Even geen onderwijs en hopelijk het eerste lente zonnetje. Daarom maakten we weer een bucketlist met voorjaarsvakantie activiteiten. Vol leuke tips voor binnen en buitenshuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids