Dagje gratis met het openbaar vervoer in Amsterdam in de zomervakantie


In Amsterdam is vijftien jaar gebouwd aan de Noord/Zuidlijn en deze zomer is hij eindelijk af. Vanaf 22 juli gaat deze metro met lijnnummer 52 rijden tussen Station Noord, Centraal Station en Station Zuid. Tegelijkertijd verandert de rest van de dienstregeling in Amsterdam flink, wel even wennen dus. Om de start te vieren en aan de nieuwe dienstregeling te wennen kun je op zondag 22 juli een dag gratis reizen met het GVB in Amsterdam. Onze kinderen vinden het fantastisch om met het OV door de stad te toeren en het is voor ons ook nog eens het eerste weekend van de zomervakantie, dus wij hebben de kaart aangevraagd!

Dagje gratis met het openbaar vervoer in Amsterdam in de zomervakantie

Wil je de gratis dagkaart voor reizen met het OV op 22 juli aanvragen, ga dan naar de site van het GVB.

Ga je naar Amsterdam, kijk dan voor inspiratie naar dit artikel: Amsterdam met kids: musea, speeltuinen, parken, zwemplekken, actieve uitjes, kinderboerderijen, winkels, restaurants en nog veel meer.

Reis je met de trein? Dan lees je in dit artikel hoe je kind gratis kan reizen met de trein.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.