Dagje gratis met het openbaar vervoer in Amsterdam in de zomervakantie

In Amsterdam is vijftien jaar gebouwd aan de Noord/Zuidlijn en deze zomer is hij eindelijk af. Vanaf 22 juli gaat deze metro met lijnnummer 52 rijden tussen Station Noord, Centraal Station en Station Zuid. Tegelijkertijd verandert de rest van de dienstregeling in Amsterdam flink, wel even wennen dus. Om de start te vieren en aan de nieuwe dienstregeling te wennen kun je op zondag 22 juli een dag gratis reizen met het GVB in Amsterdam. Onze kinderen vinden het fantastisch om met het OV door de stad te toeren en het is voor ons ook nog eens het eerste weekend van de zomervakantie, dus wij hebben de kaart aangevraagd!

Dagje gratis met het openbaar vervoer in Amsterdam in de zomervakantie

Wil je de gratis dagkaart voor reizen met het OV op 22 juli aanvragen, ga dan naar de site van het GVB.

Ga je naar Amsterdam, kijk dan voor inspiratie naar dit artikel: Amsterdam met kids: musea, speeltuinen, parken, zwemplekken, actieve uitjes, kinderboerderijen, winkels, restaurants en nog veel meer.

Reis je met de trein? Dan lees je in dit artikel hoe je kind gratis kan reizen met de trein.

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids