De Lego versie van de Yellow Submarine van de Beatles!

Wie is er niet gek op de Beatles? Toen mijn ouders genoeg hadden van al die kindermuziek in de auto introduceerden ze bij ons de Beatles en dat vonden wij ook mooi. Tijdens die eindeloze autoreizen op vakantie naar Zuid Frankrijk werd de muziek van de Beatles grijsgedraaid, alle liedjes kende we al snel uit ons hoofd. Zoonlief is gek op geel en op boten, dus ik had hem een tijdje geleden als eens Yellow Submarine laten horen, maar helaas is er niet echt een clip bij te vinden op YouTube. Nu krijgen we er toch beeld bij, want er komt een Lego versie van de Yellow Submarine!

De Lego versie van de Yellow Submarine van de Beatles

De Lego variant Yellow Submarine 21306 is in Nederland te koop op 1 november, je kunt hem al bekijken in de webshop van Lego. De Lego poppetjes lijken behoorlijk op John, Paul, Ringo en George en de gele de onderzeeër word ik ook helemaal vrolijk van. Zoonlief was gelukkig ook meteen fan van deze gele onderzeeër, hij staat nu bovenaan zijn Lego verlanglijstje 🙂 Op de site van Lego staat dat het vanaf 10 jaar is, maar dat betekent niet dat w hem niet samen kunnen bouwen, een heel mooi plekje op zijn kamer geven en er heel af en toe mee spelen.

De Lego versie van de Yellow Submarine van de Beatles

Voor op YouTube maakte Lego een mooi psychedelisch geanimeerd filmpje, helaas niet met de muziek van Yellow Submarine van de Beatles erbij, maar wel heel leuk.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids