De leukste Landal parken voor tieners

Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders.

We hebben inmiddels al heel wat Landal parken bezocht. Maar nu de kinderen ouder worden, krijgen ze andere wensen. Daarom ging ik op zoek naar de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders.

Een deel van deze parken hebben we zelf bezocht, daarbij vind je reviews. Maar een deel hebben we ook nog niet bezocht, die staan op onze wensenlijst.

Landal parken zijn nooit erg massaal en dat vind ik stiekem heel fijn. Je vindt bij Landal parken dus vooral voorzieningen voor sportieve tieners en voor tieners die van de natuur houden. Denk aan MTB tracks, golfbanen, tennisbanen, outdoor fitness, tokkelbanen, footgolf, boogschieten en klimwanden. Maar natuurlijk ook zwembaden, poolbiljarts, trampolinehallen, laser gamen en bowlingbanen. Ik vind het een mooi compromis tussen wat ouders willen wat tieners willen.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders.

Sporten in de natuur

Landal Orveltermarke tussen Assen en Emmen: mooi groen vakantiepark. Leuk voor kinderen, tieners en ouders die van sporten en natuur houden. Met onder meer een golfbaan, MTB track, natuurbad en binnenzwembad. Ik schreef een review van Landal Orveltermarke.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders. Landal Orveltermarke tussen Assen en Emmen in Drenthe.

Landal heeft verschillende parken op de Veluwe. Vakantiepark Landal Rabbit Hill in Uddel vind ik het meest geschikt voor sportieve tieners. Er is een tennisbaan en een sportveld. Daarnaast zijn er een klein binnenzwembad en buitenzwembad. Het ligt prachtig in het bos en de bistro is in hout en groentinten. Je kunt er kamperen, maar ook huisjes, stacaravans en safaritenten huren. Ik schreef hier over Landal Rabbit Hill.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders. Zoals Landal Rabbit Hill op de Veluwe in Gelderland.

Landal Gooise Heide tussen Huizen en Blaricum heeft safaritenten in de natuur. Op het park is een restaurant en outdoor fitness plek. Daarnaast zijn er wandeltochten langs heides en door bossen. Honden kunnen hier ook mee. We schreven een review over Landal Gooise Heide.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders. Dit is Glamping Landal Gooise Heide op de grens van Noord Holland en Utrecht.

Landal parken met watersport voor tieners

Landal Natuurdorp Suyderoogh in Lauwersoog: vakantiepark aan het Lauwersmeer. Dit is een plek voor waterliefhebbers, want er is een binnenzwembad en recreatiestrand verhuur van bootjes en kano’s. Maar er is ook een bowlingbaan, tennisbaan, minigolf en tokkelbaan. Een vakantiepark voor sportieve tieners dus.

Landal Esonstad vlakbij Lauwersoog: vakantiepark in de vorm van een dorpje. Er is een binnenzwembad en een strand. Ook zijn er een sportveld, tafeltennis, tennis, Pitch & Putt golfbaan en bowlingbaan. Daarnaast is er een brasserie. Echt een plek voor watersporters. We zijn hier jaren geleden geweest, maar zouden graag nog eens teruggaan.

Landal Esonstad

Landal parken met tieners aan zee

Landal Strand Resort Ouddorp Duin: ligt prachtig in de duinen bij het strand. Zwemmen kun je in zee of het binnenzwembad. Dit park heeft een eigen kite- en golf-surfschool en er is een pumptrack baan.

Landal Sluftervallei in De Cocksdorp: in de duinen vlakbij het strand. Er is een overdekt zwembad, sportveld, tafeltennis, tennis, midgetgolf, bowlingbaan, poolbiljarttafel en fietsverhuur.

Toffe zwembaden en glijbanen voor tieners

Hof van Saksen in Drenthe: een van de mooiste vakantieparken van Nederland. Met stijlvolle huisjes, of beter gezegd boerderijen, compleet met een rieten dak. Maar ook heel belangrijk: leuke voorzieningen voor kleine kinderen én tieners. Ook leuk voor vakantie met kinderen in verschillende leeftijden dus. Met zwembad met spectaculaire glijbanen en een meer met strandje. Maar ook een sportveld, footgolf, boogschieten, klimwand, laser gamen, trampoline hal en nog veel meer. Ik schreef een review over Hof van Saksen.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders. Dit is Hof van Saksen, op de grens van Groningen en Drenthe.

Landal Hoog Vaals: in het Limburgse heuvellandschap. Er is hier een NXT LVL activiteitenhal voor kinderen van 10 jaar en ouder. Met boogschieten, paintball, voetbal en basketbalveld met verende vloer. Verder is er een overdekt zwembad met glijbaan, atelier, golfbaan en tennisbaan.

De leukste Landal parken voor tieners. Op zoek naar een leuk Landal park voor tieners? Dit zijn de leukste Landal parken voor tieners, maar ook voor hun ouders.

Verder lezen

Landal heeft vakantieparken in heel Nederland, waaronder veel leuke voor tieners. Veel van de parken hebben gratis WiFi, heel belangrijk voor pubers.

Naast deze tips voor Landal parken voor tieners, vind je hier nog veel meer tips voor tieners. Daarnaast delen we op Instagram regelmatig ideeën.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids