DIY kastje voor de kinderkamer of babykamer

Een tijdje geleden liet Mariëlle jullie haar kinderkamer zien en ik nu heeft ze weer een mooi kinderkamer idee! Ze ontwierp dit gave kastje en manlief Lennart deed de uitvoering. Een heel handig kastje voor naast het babybedje en later voor een peuter of kleuter om mee te spelen, gemaakt van materialen van de bouwmarkt. Lees je mee?

Veel ouders willen hun baby graag een tijdje op hun eigen kamer hebben, maar dat wordt al snel een verzameling rommel. Mariëlle bedacht daarom dit leuke kastje dat naast het babybedje hangt. Zo worden die losliggende spulletjes geen rommel, maar juist een eye catcher. Doordat de vakken een verschillende hoogte hebben ziet het er heel speels uit en kun je er allerlei verschillende spulletjes in zetten. Zelfs voor babykleertjes is ruimte, aan het koperen buisje dat onder het dak hangt.

DIY kastje voor de kinderkamer of babykamer

De opbergzak is van het Spaanse merk Nobodinoz en te koop bij I love speelgoed. De kleur op de muur is okergoud van Flexa.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids