DIY kastje voor de kinderkamer of babykamer


Een tijdje geleden liet Mariëlle jullie haar kinderkamer zien en ik nu heeft ze weer een mooi kinderkamer idee! Ze ontwierp dit gave kastje en manlief Lennart deed de uitvoering. Een heel handig kastje voor naast het babybedje en later voor een peuter of kleuter om mee te spelen, gemaakt van materialen van de bouwmarkt. Lees je mee?

Veel ouders willen hun baby graag een tijdje op hun eigen kamer hebben, maar dat wordt al snel een verzameling rommel. Mariëlle bedacht daarom dit leuke kastje dat naast het babybedje hangt. Zo worden die losliggende spulletjes geen rommel, maar juist een eye catcher. Doordat de vakken een verschillende hoogte hebben ziet het er heel speels uit en kun je er allerlei verschillende spulletjes in zetten. Zelfs voor babykleertjes is ruimte, aan het koperen buisje dat onder het dak hangt.

DIY kastje voor de kinderkamer of babykamer

De opbergzak is van het Spaanse merk Nobodinoz en te koop bij psikhouvanjou. De kleur op de muur is okergoud van Flexa.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Marielle

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.