Jip en Janneke jubileumcollectie bij de Hema


Zo leuk, al die Jip & Janneke spulletjes bij de Hema. Wat maakt het zo leuk? De nostalgie naar vroeger, de mooie simpele tekeningen en de bijzondere kwinkslag die de Hema er telkens aan weet te geven. Gister stond er op de Facebook site van de Hema een overzichtje van alle nieuwe producten van de Hema. Ze noemden het een sneak preview, maar een deel van de collectie staat al op de site.

 

 

 

 

Die gele laarsjes vind ik zo leuk dat ik ze meteen besteld heb, ondanks dat ik al drie paar kinderlaarzen heb staan en zoonlief nog niet eens kan lopen… En die kapstokhaakjes gaan er waarschijnlijk ook wel komen… En het voorleesboek ook..

 

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.