Lente outfit voor meisjes: gerecycled jasje en duurzame kinderschoenen

Jeetje wat een wind, wij zijn wel toe aan de lente! Zouden we het met deze lente outfit voor meisjes een klein beetje kunnen afdwingen? Van die felle kleuren krijg ik in ieder geval enorm zin in de lente! 

Lente outfit met gerecycled jasje voor meisjes

Deze outfit is van NONO, een kleurrijk Nederlands merk waar meiden lekker in kunnen rennen. De nieuwste collectie zit vol met fijne kleurencombinaties: zalmroze, hemelsblauw, zwart en oker geel. En dan hebben ze ook nog heel veel retro printjes. Maar wat ik nog het belangrijkste vindt: NONO is de collectie aan het verduurzamen. Ze zijn begonnen met hun jasjes, die zijn van 100% gerecycled polyester.

Het jasje dat kleine meis aan heeft is zo´n jasje van 100% gerecycled polyester. Bovendien is het aan twee kanten draagbaar, twee jasjes in één dus. Onder het jurkje met de palmbomenprint heeft ze extra lange kniekousen, fijn als het ‘s ochtends toch nog een beetje fris is. Ook fijn met een panty eronder, als je niet kan wachten op de lente ?

Lente outfit voor meisjes: gerecycled jasje en duurzame kinderschoenen

Wil je meer zien? De rest van de collectie van NONO kun je bekijken en kopen via hun website. Of natuurlijk bij een aantal grote webshops, waaronder Bol.com, Kixx, Kleertjes.com en Olliewood.

Lente outfit voor meisjes: gerecycled jasje en duurzame kinderschoenen

Duurzame sneakers voor kinderen

Het Spaanse merk Victoria produceert haar gympen en sneakers in Spanje. Bovendien vertelt het merk in een video dat ze organic cotton gebruiken. Toch zijn de schoenen heel betaalbaar en onze kinderen vinden ze tof.

Victoria duurzame sneakers van organic cotton

De locatie

Ik maak graag kinderfoto’s met een opvallende achtergrond, liefst in een kleurrijke outfit. Soms kom je dat soort plekken tegen, soms ga ik er speciaal naar toe. Het leukste vind ik stoere achtergronden, zoals op Strijp S in Eindhoven en de NDSM werf in Amsterdam. Ook stadsstranden vind ik vaak prachtig. Deze foto’s nam ik op Blijburg, bij Lolaland. Dit keer had ik de wind een beetje onderschat, maar het leverde juist leuke foto’s op ?

foto's maken met stoere achtergronden, zoals een stadsstrand

Verder lezen

Op Leuk met kids vind je nog veel meer kinderkleding inspiratie. Ook vertel ik regelmatig over duurzaam leven. Onze leefstijl is niet volledig eco. Maar we proberen ons leven wel iedere keer een beetje duurzamer te maken. In mijn artikelen wil ik graag laten zien dat duurzamer leven vaak niet moeilijk of duurder hoeft te zijn.

De jas, jurk en kniekousen in dit artikel hebben we van NONO gekregen. We hebben zelf uitgezocht wat we bij Leuk met kids vonden passen. Dat was niet moeilijk: de kleurrijke stijl van NONO vinden we fantastisch. Ook vind ik het belangrijk om te laten zien wat merken aan duurzaamheid doen. 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids