Mama apps op je smartphone: zwangerschap (iPhone, iPad en Android)


Er zijn veel apps voor zwangere vrouwen op zoek naar info over de ontwikkeling van hun ongeboren kindje, maar niet allemaal even nuttig. Daarom vind je hier een paar goede.

Mama apps op je smartphone: zwangerschap

Dat je allerlei dingen niet mag eten als je zwanger bent is helemaal niet erg, maar dat je niet weet of je iets wel of niet mag, daar werd ik erg moe van. De Zwanger en eten app vind ik daarom erg handig, gemaakt door experts, al moet je natuurlijk altijd zelf blijven nadenken.

De app Zwanger en Baby van Ouders van Nu vertelt je iedere dag hoe ver je bent en hoe je kindje of foetus zich ontwikkelt. Precies dezelfde info als op hun site en nieuwsbrief, maar erg handig doordat de app exact weet hoe ver je bent.

Ongeveer hetzelfde doet de Engelstalige app van Babycenter, met ontzettend goede info. Deze ontdekte ik zelf helaas pas na mijn zwangerschap, gelukkig hebben ze ook de goede baby app. Maar daarover in onderstaande artikel meer.

Leestips

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android 10 must have apps voor drukke ouders Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.