Mama en zwangerschap apps op je smartphone: iPhone en Android

Er zijn veel apps voor zwangere vrouwen op zoek naar info over de ontwikkeling van hun ongeboren kindje, maar niet allemaal even nuttig. Dit waren mijn favoriete zwangerschap apps op mijn smartphone. 

Mama apps op je smartphone: zwangerschap

Dat je allerlei dingen niet mag eten als je zwanger bent is helemaal niet erg, maar dat je niet weet of je iets wel of niet mag, daar werd ik erg moe van. De Zwanger en eten app vind ik daarom erg handig. Hij is gemaakt door experts, al moet je natuurlijk altijd zelf blijven nadenken.

De app Zwanger en Baby van Ouders van Nu vertelt je iedere dag hoe ver je bent en hoe je kindje of foetus zich ontwikkelt. Precies dezelfde info als op hun site en nieuwsbrief, maar erg handig doordat de app exact weet hoe ver je bent.

Ongeveer hetzelfde doet de Engelstalige app van Babycenter, met ontzettend goede info. Deze ontdekte ik zelf helaas pas na mijn zwangerschap, gelukkig hebben ze ook de goede baby app. Maar daarover in onderstaande artikel meer.

Wat waren jouw meest gebruikte zwangerschap apps op je smartphone?

Leestips

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android 10 must have apps voor drukke ouders Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids