Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

Apps zijn super handig, dus dus ook voor info over de ontwikkeling van je baby. Deze apps voor iPhone en Android zijn absoluut een aanrader. 

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

De Engelstalige app My Baby Today geeft je iedere dag nieuwe informatie over je kind op dat moment, want deze app houdt bij hoe oud je baby is. De informatie is heel veelzijdig: de ontwikkeling, veiligheid, grappige dingen, voeding, spelen, etc. Ze geven heel veel tips over hoe je je baby kunt stimuleren.

Oei ik groei is behalve een boek ook een app. Het voordeel van de app is dat de informatie beperkt is tot de kern, terwijl het boek best veel herhaling bevat. Heel overzichtelijk wordt samengevat wat de beroemde sprongetjes inhouden, wanneer jouw baby in een van de beruchte donderwolken terecht komt, hoe je sprongetjes herkent, wat hij of zij dan leert en hoe je hem of haar kunt helpen. Er zijn apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android.

Pitter Pad is een iPad app waarmee je de voetmaat van je kindje kunt meten. Er zijn overigens ook free printables te vinden waarmee je voetjes kunt opmeten.

Nog meer apps

10 must have apps voor drukke ouders Mama apps op je smartphone: zwangerschap Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! De Leuke Update Hoe houd je de koelkast een beetje netjes en schoon? Met deze tips voor koelkast organizing helpt het hele gezin mee met opruimen en opgeruimd houden. Koelkast organizing systeem Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding