Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

Apps zijn super handig, dus dus ook voor info over de ontwikkeling van je baby. Deze apps voor iPhone en Android zijn absoluut een aanrader. 

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

De Engelstalige app My Baby Today geeft je iedere dag nieuwe informatie over je kind op dat moment, want deze app houdt bij hoe oud je baby is. De informatie is heel veelzijdig: de ontwikkeling, veiligheid, grappige dingen, voeding, spelen, etc. Ze geven heel veel tips over hoe je je baby kunt stimuleren.

Oei ik groei is behalve een boek ook een app. Het voordeel van de app is dat de informatie beperkt is tot de kern, terwijl het boek best veel herhaling bevat. Heel overzichtelijk wordt samengevat wat de beroemde sprongetjes inhouden, wanneer jouw baby in een van de beruchte donderwolken terecht komt, hoe je sprongetjes herkent, wat hij of zij dan leert en hoe je hem of haar kunt helpen. Er zijn apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android.

Pitter Pad is een iPad app waarmee je de voetmaat van je kindje kunt meten. Er zijn overigens ook free printables te vinden waarmee je voetjes kunt opmeten.

Nog meer apps

10 must have apps voor drukke ouders Mama apps op je smartphone: zwangerschap Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids