Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone, iPad en Android


Apps zijn super handig, dus dus ook voor info over de ontwikkeling van je kind. Deze twee zijn absoluut een aanrader. Beide niet gratis, maar wel nuttig.

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

De Engelstalige app My Baby Today geeft je iedere dag nieuwe informatie over je kind op dat moment, want deze app houdt bij hoe oud je baby is. De informatie is heel veelzijdig: de ontwikkeling, veiligheid, grappige dingen, voeding, spelen, etc. Ze geven heel veel tips over hoe je je baby kunt stimuleren.

Oei ik groei is behalve een boek ook een app. Het voordeel van de app is dat de informatie beperkt is tot de kern, terwijl het boek best veel herhaling bevat. Heel overzichtelijk wordt samengevat wat de beroemde sprongetjes inhouden, wanneer jouw baby in een van de beruchte donderwolken terecht komt, hoe je sprongetjes herkent, wat hij of zij dan leert en hoe je hem of haar kunt helpen.

Pitter Pad is een iPad app waarmee je de voetmaat van je kindje kunt meten. Er zijn overigens ook free printables te vinden waarmee je voetjes kunt opmeten.

 

Nog meer apps

10 must have apps voor drukke ouders Mama apps op je smartphone: zwangerschap Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.