Onze tuin in Eigen Huis & Tuin Lekker Leven

Vanavond mocht ik onze tuin laten zien in Eigen Huis & Tuin Lekker Leven! Aan het eind van de zomer van kwam RTL langs om onze tuin te filmen. Ik laat natuurlijk leuke tips voor kinderen zien. Kijk je mee?

Onze tuin in Eigen Huis & Tuin Lekker Leven. Vanavond mocht ik onze tuin laten zien in Eigen Huis & Tuin Lekker Leven! Aan het eind van de zomer van kwam RTL langs om onze tuin te filmen. Ik laat natuurlijk allemaal leuke tips voor kinderen zien!

Aan het eind van de zomer kreeg ik een berichtje. Of ik onze tuin wilde laten zien in het RTL4 programma Eigen Huis & Tuin Lekker Leven. Super spannend, want ik voel me heel comfortabel achter de camera, maar een stuk minder ervoor.

Vandaag was dan eindelijk de uitzending en konden we onze tuin door het oog van de camera zien. Dochterlief becommentarieerde: “Mama, jij kunt dit soort dingen zo goed!” Zoonlief zei: “Zo gek mama, je zit naast me, maar ook op TV!” Thanks, liefies 😊

Heb je de uitzending gemist? op 21 februari Bij RTL XL kun je onze tuin terug kijken, vanaf 11:20 minuten. Maar je kunt natuurlijk ook de hele aflevering terugkijken. Want er zitten nog veel meer leuke items in! Je kunt terugkijken tot een week na uitzending, daarna heb je een betaald Videoland account nodig.

De opnames waren in september, dus de tuin was prachtig in bloei. Ook was het een zonnige dag, ik kan niet wachten tot de zon binnenkort weer lekker vaak schijnt! Maar ook in de winter is de tuin gelukkig mooi groen, daar heb ik vorige week op Instagram nog een filmpje van gemaakt. Daarnaast zie je in de eerste blog hieronder alle details van onze tuin.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids