Babykamer en kinderkamer met uiltjes en bomen

Al snel wisten we dat uiltjes het thema van onze kinderkamer zouden worden. En sterren ook, want kiezen kunnen we niet 😉 Kijk mee naar onze babykamer met uiltjes. 

In de kerstvakantie kwamen we bij de WoonExpress een boom met uil tegen, die paste prima bij onze kinderkamer. De boom was wit en onze muur ook, dus besloten we de boom te verven in de kleuren van de kinderkamer: blauw en groen. Zoonlief vind de boom fantastisch, die wijst er de hele tijd naar.

 owls trees and forest as theme for childrens room nursery pillow

Het rode uiltjes kussen kocht ik bij Imagine. Toen ik het kocht hadden we nog geen idee welke kleuren de kamer zou krijgen. Nu groen en blauw de boventoon voeren heb ik met flockfolie wat blauwe figuren op kussentje gezet, zodat het mooi in de kamer past. De twee poefen/hockers zijn van Bo Concept en zijn twee uitklapbare bedden, een soort slaapbank dus.

Het grijze kussen met de uil er op maakte ik zelf, de beschrijving vind je hier. Het kussen maakte ik van een oude lap stof, de vorm van het uiltje van vilt in paars, blauw, wit en zwart. Vilt is echt ontzettend makkelijk om mee te werken, je hoeft de rand namelijk niet af te werken.

 owls trees and forest as theme for childrens room nursery

Bij kadowinkel IJgenwijs in Amsterdam op IJburg kwamen we ophanghaakjes in de vorm van takken tegen. Online koop je deze haakjes Little Twigs van Puhlmann. Gemonteerd op een groen balkje passen die prima bij de boom. De poster met uiltjes heet Solmyra en is van Ikea.

Van een vriendin kregen we twee leuke kado’s met uiltjes: het zelfgemaakte babyknuffeldoekje en het boekje Mama kwijt.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids