Tweedehands kinderkledingbeurzen zijn hip, de leukste dit weekend op een rijtje


Mijn moeder was haar tijd ver vooruit, toen ik klein was vond ze het al leuk om in de lokale kringloopwinkel op zoek te gaan naar mooie vondsten. Haar kast hing vol met mooie kleding, soms van designers, die ze er op de kop tikte, ze had er oog voor. Ik schaamde me er een beetje voor, je wilde door je klasgenootjes echt niet bij de kringloopwinkel gespot worden, dat was nog erger dan de Zeeman. Toch bleek haar hobby besmettelijk, ik nam het al snel over.

Destijds vonden de meeste mensen kringloopwinkels vies, later werd het avantgardistisch, heette het opeens vintage en sindsdien is het langzaam mainstream geworden. Gelukkig maar, want het struinen is ontzettend leuk, betaalbaar en goed voor het milieu . De laatste jaren richtte ik me vooral op interieurspulletjes, maar inmiddels is kinderkleding een nieuw doel. Want ik trek mijn zoon graag mooie spulletjes aan, maar oh wat is dat een dure hobby. Ik ben niet de enige die dat vind, zo blijkt uit het grote aantal markten voor tweedehands kinderkleding, vaak hippe markten.

Een kleine greep uit de markten van dit weekend. Op IJburg in Amsterdam is op 5 en 6 oktober M2Fase, een markt voor vintage kinderkleding, oftewel mooie hippe tweedehands kinderkleding. Bij de Bennekomse Beurzen op 5 en 6 oktober vind je kinderkleding en ook allerlei babyspullen. Op 6 oktober is ook kinderkledingbeurs Leidsche Rijn, met kinderkleding en speelgoed in Utrecht. Op 7 oktober is Sonsbeekkids, een hippe kinderkledingbeurs in Arnhem. Wat ook leuk is, is dat de opbrengst van de meeste van deze beurzen gedeeltelijk naar een goed doel gaat!

Een overzicht van heel veel markten voor tweedehands kinderkleding het hele jaar door vind je op Kinderkledingbeurs.nl.

Wil je meer lezen over het onderwerp? Kijk dan eens naar dit artikel over tips en trucs voor zoeken op Marktplaats.

Op Leuk met kids vind je van alles voor ouders en kids: inspiratie voor wonen en kinderkamers, zelf dingen maken, koken, shoppen, speelgoed, kinderkleding, muziek, media, uitjes, vakantie en nog veel meer! Wil je via Facebook, Twitter of email op de hoogte blijven van de berichten op dit blog? Klik dan hier.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.