Betaalbaar kleding shoppen voor kids: de beste winkels

Leuk voor af en toe, al die fancy dure kinderkleding, maar niet altijd haalbaar. Waar vind je leuke goedkope kleding voor kids en baby’s?

image

De beste winkels

Allereerst natuurlijk bij de ketens. Hema en H&M hebben basics, maar vaak ook hippe items. Het Zweedse Lindex is de betaalbare variant van die typische hippe Scandinavische kinderkleding, het lijkt op kleding van merken als Maxomorra, Ej Sikke Lej, Smafolk, Mini Rodini en Katvig. Zara heeft mooie stijlvolle kleding, de wat nettere variant. Ook bij Zeeman kun je als je mazzel hebt iets leuks vinden en dan is het gelijk heel goedkoop. C&A heeft een hele uitgebreide webwinkel, waar ze veel meer hebben dan in de winkel.

Mango Kids heeft super leuke kinderkleding die ook nog eens heel betaalbaar is. Een merk dat zich profileert met betaalbare kinderkleding is Name It, de basics zijn heel betaalbaar, sommige bijzondere dingen net wat duurder. Een aantal andere merken is net wat duurder, maar vaak ook nog goed te doen, al wisselt het heel erg per kledingstuk. Noppies is speciaal gericht op kids en zwangere vrouwen.

Online kledingwinkel Kleertjes.com heeft een permanente uitverkoop, als je geluk hebt vind je net wat je zoekt. Ook Bol.com heeft kinderkleding in allerlei prijsklasses en er is altijd veel in de sale te koop.

Verder zijn outlet shoppingcenters, zoals Bataviastad en Rosada, ook voor kids prima, al moet je daar wel mazzel hebben met wat ze er hebben. Daarnaast worden er op veel plekken markten voor tweedehands kinderkleding georganiseerd. Ook kofferbakmarkten in kinderrijke wijken zijn vaak een prima plek om leuke kleding te vinden en sommige kringlopen ook. Sommigen zweren bij Marktplaats, al kost zoeken daar wel veel tijd. In de grote steden zijn er steeds meer winkels voor tweedehands merkkleding.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids