Workouts voor zwangeren op YouTube: zwangerschaps yoga en fitness

20131025-185257.jpg Geen zin om tijdens je zwangerschap naar de sportschool of een yogaklas te gaan? Of vind je een keer per week niet genoeg? Op YouTube staan heel veel goede workouts voor zwangeren, die je lekker thuis kunt doen. Het enige wat je nodig hebt is goede kleding en voor yoga een matje en eventueel een yoga blok.

Denise Austin heeft op het kanaal Be Fit een cardio workout voor tijdens je zwangerschap, low impact aerobics, dus niet te zwaar. Ze heeft allerlei workouts voor zwangeren op YouTube.

Flavia del Monte heeft op het kanaal Flavilicious Fitness een aantal workouts.


Katy Appleton heeft op het kanaal Body Talk Daily yogasessies van tien minuten.
Lara Dutta heeft op het kanaal Saregama India een yoga sessie van een half uur.
http://youtu.be/MCSFobwvQTg

Melanie Salvatore-August heeft een oefening die goed werkt als je last hebt van je onderrug en bekken.

Wil je filmpjes naar je televisie streamen maar heb je geen smart tv? Dat kun je bijvoorbeeld oplossen met een Chromecast. Je plugt hem in je televisie, zet de app op je smartphone of tablet en vervolgens kun je YouTube filmpjes of hele playlists op je televisie kijken. Meer weten? Lees dan even mijn review.

Zo maak je van je gewone tv een smart tv met een Chromecast

LEESTIPS ZWANGERSCHAP (klik op het plaatje)
20131012-084539.jpg 20140116-123413.jpg 20140116-170216.jpg

HEMA roofdieren knutselen

Heb je roofdieren spaaractie van HEMA al gezien? We hebben er leuke knutsels mee gemaakt! Dochterlief en ik knutselden een kijkdoos voor de dieren. Vervolgens maakten zoonlief en ik stopmotion filmpjes. Ik laat je zien hoe we dat doen.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids