Workouts voor zwangeren op YouTube: zwangerschaps yoga en fitness

20131025-185257.jpg Geen zin om tijdens je zwangerschap naar de sportschool of een yogaklas te gaan? Of vind je een keer per week niet genoeg? Op YouTube staan heel veel goede workouts voor zwangeren, die je lekker thuis kunt doen. Het enige wat je nodig hebt is goede kleding en voor yoga een matje en eventueel een yoga blok.

Denise Austin heeft op het kanaal Be Fit een cardio workout voor tijdens je zwangerschap, low impact aerobics, dus niet te zwaar. Ze heeft allerlei workouts voor zwangeren op YouTube.

Flavia del Monte heeft op het kanaal Flavilicious Fitness een aantal workouts.Katy Appleton heeft op het kanaal Body Talk Daily yogasessies van tien minuten.

Melanie Salvatore-August heeft een oefening die goed werkt als je last hebt van je onderrug en bekken.

Wil je filmpjes naar je televisie streamen maar heb je geen smart tv? Dat kun je bijvoorbeeld oplossen met een Chromecast. Je plugt hem in je televisie, zet de app op je smartphone of tablet en vervolgens kun je YouTube filmpjes of hele playlists op je televisie kijken. Meer weten? Lees dan even mijn review.

Zo maak je van je gewone tv een smart tv met een Chromecast

LEESTIPS ZWANGERSCHAP (klik op het plaatje)
20131012-084539.jpg 20140116-123413.jpg 20140116-170216.jpg

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids