De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten

Er zijn zulke mooie slingers te koop! Leuk voor verjaardagen, maar ook om het hele jaar door de kinderkamer mee te versieren. Dit zijn de leukste slingers en vlaggetjes voor je kind, voor zowel binnen als buiten. Met zoveel mogelijk duurzame keuzes. 

Stoffen slingers 

Stoffen slingers voor binnen en buiten

Engelpunt heeft al jaren mooie kleurige stoffen vlaggetjes. De vlaggetjes die je binnen ziet hangen zijn uit een oude collectie, die waren van katoen. Maar de nieuwe collectie stoffen slingers is gemaakt van gerecyclede petflessen en binnen en buiten te gebruiken, dus hartstikke duurzaam. Wij hebben Sun slinger in de maat large, er zijn verschillende maten en patronen, te koop bij Bol.com.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. Deze slinger van Engelpunt is van gerecyclede petflessen gemaakt, dus duurzaam. En ook in de tuin te gebruiken.

Door ook in de tuin een slinger te hangen, vergroot je feestruimte optisch. En zelfs in de winter wordt de tuin super kleurrijk van een vlaggetjeslijn.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. Deze slinger van Engelpunt is van gerecyclede petflessen gemaakt, dus duurzaam. En ook in de tuin te gebruiken.

Ik kreeg naar aanleiding van deze foto’s veel vragen over onze tuin, de tuin liet ik hier zien.

Stoffen slingers voor binnen 

De Hema heeft ook een aantal mooie vlaggetjeslijnen, die ook nog heel betaalbaar zijn. Deze stoffen slingers zijn alleen voor binnen.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. De Hema heeft goedkope slingers en vlaggetjeslijnen

Ook Nobodinoz heeft prachtige stoffen slingers, in velvet en gewone stof. Ze zijn te koop bij I love speelgoed.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. Nobodinoz heeft prachtige stoffen slingers, in velvet en gewone stof.

Stoffen slingers met een tekst speciaal voor je kind

Naamvlaggetjes met de tekst er al op zijn ook erg leuk. Dat kan de naam van je kind zijn, maar ook een andere tekst. Ik schreef hier over de vlaggetjes van Naamslingerfabriek.

naamslingers

Bij de geboorte van de kids maakte ik zelf vlaggetjes. Dat wil zeggen, de stoffen slinger kocht ik, de letters maakte ik er zelf op. Wil je ook lettervlaggen zelf maken? Dan vind je hier de beschrijving.

diy vlaggetjes

Die vlaggetjes hangen nog steeds op beide kinderkamers, hier zie je de kinderkamer van kleine meis.

Ikea hack: DIY speelgoedkast met LEGO tafel, kinderkeuken en Barbie huis

Papieren slingers voor je kind

Papieren en kartonnen slingers zijn vaak relatief goedkoop, maar het nadeel kan zijn dat ze snel kapot gaan. Je moet er dus goed op letten dat je een stevige variant koopt. Vaak zit er ook onnodig plastic in verwerkt, dan is het dus een minder duurzame keuze. Deze regenboogjes zijn mooi stevig en komen van de Hema.

papieren vlaggetjes met regenboog

Meri Meri bij I love speelgoed heeft ook allerlei verschillende papieren slingers. Tassels, themaslingers en allerlei teksten.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. Papieren vlaggetjes en tassels

Papieren slingers met een tekst speciaal voor je kind

Je kunt ook papieren letters kopen waarmee je telkens andere teksten kunst maken. Deze letter banner is van A Little Lovely Company, in verschillende kleuren te koop bij Bol.com. De foto werd gemaakt door Corrien, ze deed net alsof de pieten op de kinderkamer hadden gespeeld. We hebben de letter banner zelf ook al jaren, hij blijft opvallend mooi. De letters van Meri Meri bij I love speelgoed zien er ook erg mooi uit.

Piet was hier

Houten slingers voor je kind

Je kent Grimm misschien wel van het houten speelgoed, ze hebben ook prachtige houten vlaggetjes. De vlaggetjes zijn te koop bij I love speelgoed.

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten. Je kent Grimm misschien wel van het houten speelgoed, ze hebben ook prachtige houten slingers.

Vlaggetjes van strijkkralen

Het leven is een feestje, maar je moet zelf de slingers ophangen. Of zelf een vlaggetjes slinger van strijkkralen maken. En dan gelijk een lekker recept voor verjaardagstaart maken.

Vlaggetjes slinger van strijkkralen en recept voor verjaardagstaart. Birthday cake recipe and hama bead bunting

Duurzaam alternatief voor ballonnen

“Mama, zijn ballonnen eigenlijk niet heel slecht voor het milieu?” vroeg zoonlief een paar jaar geleden. Toen hij net naar school ging zat hij daar op de natuurclub, sindsdien is hij enorm met het milieu bezig. Thuis proberen we alles stapje voor stapje steeds milieuvriendelijker te doen, dus dat hij er zo mee bezig is vind ik alleen maar prima. Regelmatig wordt ik door hem gecorrigeerd, heel grappig. Dus in dit geval zijn we op zoek gegaan naar een milieuvriendelijk alternatief voor ballonnen. Het werden deze milieuvriendelijke papieren honeycomb bollen. We kochten ze bij de Hema, ze hebben in de webshop allerlei kleuren en vormen.

Milieuvriendelijk alternatief voor ballonnen: gekleurde papieren honeycomb bollen

De leukste slingers voor je kind: vlaggetjes voor binnen en buiten

Meer inspiratie voor verjaardagen

inspiratie voor verjaardagenNaast deze slingers voor je kind, vind je op Leuk Met Kids natuurlijk ook nog veel meer andere leuke ideeën voor verjaardagen. Denk aan cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, maar natuurlijk ook heel veel inspiratie voor traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus! Op Instagram delen we daarnaast ook vaak leuke ideeën voor feestjes.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids