DIY kussentje Bobike fietsstoeltje


Een oud kussentje van een Bobike fietsstoeltje kun je heel makkelijk opknappen. Het enige dat je nodig hebt is een stukje tafelzeil en naaigaren.

DIY kussentje Bobike fietsstoeltje
Je maakt het zo:
1. Leg de voorkant van het kussentje op de achterkant van het tafelzeil en speldt het vast. Alleen bij het haakje aan de onderkant zette ik geen tafelzeil, dat zie je toch niet.

DIY kussentje Bobike fietsstoeltje
2. Leg het met het kussentje aan de bovenkant en het tafelzeil aan de onderkant. Stik het vast met een rechte steek, met de naaimachine of met de hand. Zorg dat de naad ongeveer 3cm van de zijkant zit.

3. Knip het tafelzeil netjes af langs de rand van het kussentje.
DIY kussentje Bobike fietsstoeltje
4. Werk de rand af met een zigzagsteek.

Zo kan je Bobike stoeltje weer een tijd mee!

Zoek je meer handige ideeën? Kijk eens hiernaar:
Kinderwagen hacks: zo haal je het maximale uit je trouwe vriend Van fietsstoeltje en moederfiets tot bakfiets alle manieren om je kind mee te nemen op de fiets 20140601-150958.jpg Tutorial: een fietsmandje zelfmaken voor loopfiets, driewieler of fiets diy patroon DIY: speeltje aan de kinderwagen De leukste loopfietsen voor kleine en grote kinderen

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

2 Comments
Nan

Geweldig leuke aanvulling. Als ik twijfel of mijn peuter wel in het stoeltje bij de wagen wil gaan zitten; Nijntje kussentje! Dan is er geen discussie meer haha

Maud

Haha, goede oplossing, als ze het leuk vinden gaan ze er wel in zitten!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.