Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau

Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op, hoe leuk is dat? Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Kijk je mee?

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Kijk je mee?

Je kunt natuurlijk een leuke foto van de kids gebruiken. Of hun naam op op de broodtrommel zetten. Ik maakte een tekening voor de kinderen, op mijn tekentablet. Van iets wat ze leuk vinden en in hun lievelingskleuren. Je kunt namelijk niet alleen de afbeelding en/of tekst kiezen, je kunt ook de kleuren van het product zelf bepalen.

Gele onderzeeër

Zoonlief is gek op het nummer Yellow Submarine van de Beatles. Maar ook op de bijbehorende illustratie van een gele onderzeeër. Daarom tekende ik de Yellow Submarine na, maar dan net even anders.

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Zoonlief is gek op het nummer Yellow Submarine van de Beatles, dus voor hem maakte ik een tekening van de gele onderzeeër.

De kleuren passen bij de illustratie. Ik maakte de onderkant lichtblauw, de rand blauw en de knop donker geel. Erbij maakte ik nog een fruitbox in blue. De flip-up isoleerfles kun je laten personaliseren, maar dit is de standaard fles in blauw.

Stop en kijk

Dochterlief is gek op quotes en op turquoise en roze. “Stop en kijk”, neem de tijd om even stil te staan bij wat je om je heen ziet. Dat kunnen we niet vaak genoeg horen, toch? Voor haar tekende ik de letters en de illustratie.

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Voor dochterlief maakte ik een tekening met quote, "Stop en kijk", neem de tijd om even stil te staan bij wat je om je heen ziet.

De kleuren van de broodtrommel passen weer bij de illustratie. Hier is de onderkant licht roze, de rand turquoise en de knop blue dark. De kleur van de fruitbox is turquoise. De flip-up isoleerfles is de standaard fles in turquoise.

Fruitbakje in de broodtrommel

De Campus broodtrommel heeft standaard een bentobakje, met twee vakjes. Daarin kun je bijvoorbeeld stukjes groente stoppen.

De Campus broodtrommel heeft standaard een bentobakje. Maar het fruitbakje past ook in de broodtrommel, dat maakt het dus een mooi passend setje.

Maar het fruitbakje past ook in de broodtrommel, dat maakt het dus een mooi passend setje.

De Campus broodtrommel heeft standaard een bentobakje. Maar het fruitbakje past ook in de broodtrommel, dat maakt het dus een mooi passend setje.

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: meer weten

Heel handig: je kunt deze schoolspullen zelf ontwerpen op de site van Mepal. Daarbij kun je de afbeelding, foto en kleuren zelf kiezen. De onderstaande foto’s bevatten een aantal voorbeelden van de Mepal site.

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Deze foto is door Mepal gemaakt.

Alle producten die ik gebruikte komen uit de Campus lijn, maar ook andere producten kun je bij Mepal personaliseren.

Ik maakte een tekening voor de kinderen, op mijn tekentablet.

Het werkt heel simpel. Op de site van Mepal kies je welk product je wil personaliseren. Dat kan een lunchbox, lunchpot, drinkfles, isoleerfles of fruitbakje zijn. Vervolgens kies je de kleuren van de broodtrommel. Daarna upload je je eigen foto en plaats je die op het product. Tot slot kun je een tekst toevoegen.

Mepal schoolspullen zelf ontwerpen: leuk gepersonaliseerd cadeau. Mepal heeft wat nieuws: je kunt schoolspullen zelf ontwerpen. Je broodtrommel of drinkfles met je eigen naam, foto of tekening er op. Een super leuk gepersonaliseerd cadeau, dus ik ging aan de slag voor de kinderen. Kijk je mee?

Deze blog heb ik geschreven in samenwerking met Mepal. Ik ben een paar jaar ambassadeur geweest van Mepal, een van mijn favoriete merken! De producten van Mepal hebben precies wat ik belangrijk vind. Ze zijn mooi, praktisch en duurzaam. Je ziet Mepal hier dus regelmatig terug, maar ook op mijn Instagram.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids