Wat een leuk waterspeelgoed is de Aquaplay


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Als vriendinnen mij speelgoed tips vragen, dan noem ik heel vaak de AquaPlay, want wat hebben we daar thuis ontzettend veel lol van. Het is een waterspeelsysteem, waarmee kinderen leuk met water kunnen spelen. Je kunt een starterset kopen en die desgewenst uitbreiden. Er zijn allerlei onderdelen: een haven, boothuis, kraan, sluis, veerpont, sluisdeuren, waterpomp, auto’s, boten en poppetjes. Er zijn sets te koop en extra onderdelen, het groeit dus mee.

Wat een leuk waterspeelgoed is dat Aquaplay
Wij kochten een koffer, dat is makkelijk om op te ruimen. Zoonlief kreeg de Aquaplay al toen hij 1 jaar was en speelt er sindsdien graag mee, maar hoe ouder hij wordt, hoe beter hij begrijpt hoe waterstroompjes werken. En hoe ouder hij wordt, hoe minder snel zijn kleding nat wordt, daar is hij nu ook een stuk handiger mee 🙂

Wat een leuk waterspeelgoed is dat Aquaplay

Leuk zomerspeelgoed voor buiten, maar ook prima in de badkamer in de winter. Wij ruimen de Aquaplay in de winter altijd op, speelgoed is altijd extra leuk als het een tijdje weg is geweest! De AquaPlay is onder meer te koop bij Bol.com.

 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.