Leuk met kids blog

★ Nieuw op Leuk Met Kids blog ★

pinterest instagram facebook twitter 

Leuke uitjes

Er zijn de komende tijd heel veel leuke kids festivals. In deze Leuke Update verzamel ik al die leuke festivals en natuurlijk laat ik ook zien wat we de afgelopen weken gedaan hebben. Daarnaast maakte ik een overzicht met de leukste lente en zomer uitjes. Ook bezochten we een heel tof uitje met kids: De Tuinen van Appeltern. Je doet er inspiratie op voor je tuin, terwijl je kinderen spelen.

In de vakantie gingen we de natuur in met Landal en Oerrr, van Natuurmonumenten. We deden inspiratie op voor hoe we de kids over de natuur kunnen leren op een speelse manier. Daarnaast genoten we van de natuur in en om Landal Rabbit Hill op de Veluwe.
101 lente en zomer uitjes met kinderen
Landal Rabbit Hill met kids: de natuur in met Oerrr van Natuurmonumenten
De Leuke Update #18 | kids festivals en markten in mei en juni
De Tuinen van Appeltern: tuin inspiratie opdoen terwijl de kids spelen

Eten enzo

Wat doe je als je kind een periode slecht eet? Soms zijn die periodes logisch verklaarbaar door zaken als tanden of verkoudheid, maar vaak zijn ze ook niet verklaarbaar. Met deze tips kun je je kind beter laten eten. Een van mijn trucs om de kinderen voldoende groente te laten eten zijn de pizzabodems van Magioni, die gedeeltelijk gemaakt zijn van groente. Ze hebben nu ook een kookboek met recepten voor groente pizza.

Gek genoeg is het best moeilijk om gezonde pap te vinden voor je dreumes of peuter, bijna overal zit suiker in. Als je dan ook nog een product zonder koemelk zoekt, dan wordt helemaal ingewikkeld. Deze biologische papjes op basis van geitenmelk wilde ik dus wel testen

Toen we onze keuken uitzochten hadden we nog geen kids. Met de komst van de kids kwam er natuurlijk van alles bij en de keukenkasten puilen uit. Deze schuiflades zijn onze oplossing.

Ga je graag uit eten of naar hotels met de kids? Dan is dit een handig lijstje met kindvriendelijke restaurants en hotels in heel Nederland.
Boekentip: kookboek met lekkere recepten voor groente pizza
Ruimte winnen in de keuken: schuiflades voor in je keukenkast
Test: Kabrita biologische granenpapjes op basis van geitenmelk
Kindvriendelijke restaurants en hotels: uit eten en slapen met kinderen
Je kleine kind beter laten eten: tips voor baby, peuter en kleuter

Gespot: cadeaus en strandsokken

Wat koop je voor een kind dat van bouwen houdt? Ik verzamelde heel veel cadeau ideeën voor bouwers.

Cindy ging deze vakantie naar een all-inclusive resort op Kreta, een waar glijbaanparadijs aan het Griekse strand. Dit was dus de perfecte plek om met haar kids de antislip strandsokken van Duukies uit te proberen.
Cadeau ideeën voor kinderen die graag bouwen
Test: Duukies antislip strandsokken

Knutselen

Dat het slecht gaat met de bij weten bijna alle kinderen, dankzij het liedje van Kinderen voor Kinderen. Bij ons op school zijn ze enorm met de natuur bezig. Onze kinderen vonden het daarom hartstikke leuk om zelf om een insectenhotel te maken, voor de bijen.

Hebben jullie al wat bedacht om te knutselen met Vaderdag? Hier vind je leuke tips.
Zelf maken met kinderen: een insectenhotel voor bijen in de tuin
Moederdag en Vaderdag: ideeën om te knutselen

Volg je Leuk met kids ook op social media?

pinterest instagram facebook twitter 
Leuk met kids op instagram

Heb je deze nieuwsbrief doorgestuurd gekregen? Schrijf je dan hier in.

Een afbeelding van...