DIY: kleding organizers voor de ochtendspits met kinderen


Het blijft een race tegen de klok om ‘s ochtends met kinderen de deur uit te komen en iedereen is op zoek naar manieren om dat sneller te laten verlopen. Wat het niet makkelijker maakt, is dat de meeste moeders nogal een mening over kleding hebben. En hoe goed ze het ook proberen, vaders zoeken nooit het juiste uit voor de specifieke gelegenheid (lees: dat wat moeder in gedachte had). Iets waar je niet te veel vlekken op ziet naar de crèche, iets hips in het weekend naar vrienden en iets nets voor een feestje. Zo wordt het uitzoeken van kleding een tijdrovende klus, in de toch al drukke ochtendspits. Dan zijn DIY kleding organizers een hele makkelijke oplossing om de ochtendspits met kinderen te versnellen. Je hangt een paar kledingstukken bij elkaar, organizer er omheen en klaar!

DIY kleding organizers

Zoek een paar leuke vellen gekleurd papier uit (ik maakte ze van gekleurd papier uit notitieboekje dat bij een Flow zat). Dat knip of snij je vervolgens op een handige maat (ik maakte ze ongeveer 15 bij 8).

DIY kleding organizers (2)

Vervolgens heb ik ze geplastificeerd met een lamineermachine (te koop bij Bol.com), maar als je karton neemt is dat niet nodig. Met een pons drukte ik er rondje uit, zodat ze aan de hangertjes kunnen hangen, je kunt dat ook met een perforator doen.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

1 Comment
Soepele ochtenden

[…] maar kies dan wel 5 setjes voor de komende week uit. Gebruik organizers zoals deze of deze en de rest van de week hoef je niet meer over de kleding na te […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.