DIY: kleding organizers voor de ochtendspits met kinderen

Het blijft een race tegen de klok om ’s ochtends met kinderen de deur uit te komen en iedereen is op zoek naar manieren om dat sneller te laten verlopen. Wat het niet makkelijker maakt, is dat de meeste moeders nogal een mening over kleding hebben. En hoe goed ze het ook proberen, vaders zoeken nooit het juiste uit voor de specifieke gelegenheid (lees: dat wat moeder in gedachte had). Iets waar je niet te veel vlekken op ziet naar de crèche, iets hips in het weekend naar vrienden en iets nets voor een feestje. Zo wordt het uitzoeken van kleding een tijdrovende klus, in de toch al drukke ochtendspits. Dan zijn DIY kleding organizers een hele makkelijke oplossing om de ochtendspits met kinderen te versnellen. Je hangt een paar kledingstukken bij elkaar, organizer er omheen en klaar!

DIY kleding organizers

Zoek een paar leuke vellen gekleurd papier uit (ik maakte ze van gekleurd papier uit notitieboekje dat bij een Flow zat). Dat knip of snij je vervolgens op een handige maat (ik maakte ze ongeveer 15 bij 8).

DIY kleding organizers (2)

Vervolgens heb ik ze geplastificeerd met een lamineermachine (te koop bij Bol.com), maar als je karton neemt is dat niet nodig. Met een pons drukte ik er rondje uit, zodat ze aan de hangertjes kunnen hangen, je kunt dat ook met een perforator doen.

Terug naar school

Ben je op zoek naar tips voor school? Hier vind je allerlei blogs met handige schoolspullen, zoals rugzakken, broodtrommels en gymschoenen. Maar ook leuke traktaties en nog veel meer

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids