Organising tip: markeer je wasmanden

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

De meeste kinderen willen heel graag hun eigen kleding in de wasmand gooien, maar de juiste wasmand kiezen is best ingewikkeld. Als je ze dan naroept “de zestig graden was”, dan wordt het er niet makkelijker op. Maar als je ze zegt “de wasmand met de roze streep”, dan is het opeens wel duidelijk!

organising tip: wasmand markeren

De wasmanden markeren met gekleurde strepen kun je heel snel doen met wasabi tape. Wasabi tape plak je ergens makkelijk op en je krijgt het er ook zo weer vanaf. De wasmanden zijn van Ikea, het wasabi tape, ook wel washi tape of masking tape genoemd, is van de Hema.

organising tip: wasmand markeren

Sinds het wasabi tape op de wasmanden zit gooit zoonlief ‘s avonds met veel plezier zijn gedragen kleding in de wasmand, helemaal trots dat hij de goede mand kiest. En het ziet er ook nog vrolijk uit 🙂

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.