Gespot bij Ikea: gave pegboards

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp

Ikea heeft een hele gave én praktische nieuwe collectie pegboards. Handig om allerlei ruimtes in een huis vol kinderspullen opgeruimd te houden. Ik ben alvast aan het bedenken waar ik ze allemaal ga gebruiken (daarover verderop on dit bericht). Mijn buurvrouw Mariëlle zag de pegboards op mijn blog en ging er meteen mee aan de slag. Het prachtige resultaat mag ik met jullie delen. Daarnaast hing ik er inmiddels ook zelf een paar op.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Haar dochters delen een kamer, dan wil je voor ieder graag een eigen hoekje creëren. Ze maakte daarom een mooi bureautje voor haar dochter in een hoekje naast haar bed. De poster is uit een boek van Ingela P. Arrhenius bij Bol.com.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Het pegboard gebruikte ze om tekenspulletjes in op te bergen, maar ook om mooie kaartjes en foto’s op te hangen. Dit wil mijn dochter nu dus ook heel graag 🙂

Gespot bij Ikea: gave pegboards

In al onze kledingkasten kunnen we wel zo’n rek gebruiken voor sieraden, riemen, petjes en meer. Het is ook een handig nachtkastje voor onze kleine slaapkamer… Voorlopig hingen we er eentje naast de kast voor sieraden.

De Leuke Update #12 | kinderkamer inspiratie & kids uitjes

Er hangt ook een pegboard boven het bureau van zoonlief, maar dat moeten we eerst eens even opruimen om een leuke foto te kunnen maken 😉

Deze foto nam ik bij Ikea, zoiets wil ik later ook wel voor het bureau van dochterlief, met allemaal prullen.

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Bij mijn bureau wil ik ook nog wel een pegboard, voor alle inspiratie en om al mijn bureau- en blogrommel op te bergen. En mijn naaispulletjes natuurlijk.

Gespot bij Ikea: gave pegboards Gespot bij Ikea: gave pegboards

En natuurlijk in de keuken en dan wil ik die leuke broodplankjes erbij!

Gespot bij Ikea: gave pegboards

Ik ga eens goed nadenken waar ze nog meer op een creatieve manier te gebruiken zijn. We zijn al op een regenachtige dag eens bij Ikea gaan kijken hoe het er van dichtbij uitziet en wat we precies kunnen gebruiken. Misschien moeten we ook even sparen, gezien de enorme hoeveelheid borden die ik in mijn hoofd heb 🙂 De hele serie Ikea SKÅDIS kun je bekijken bij Ikea.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Share on Whatsapp
Whatsapp
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.