Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen


Je kunt op de Koningsdag vrijmarkt natuurlijk gewoon alle overbodige spullen verkopen, maar je kunt als kind ook leuke andere dingen verzinnen om wat extra zakgeld te verdienen.

Kids tips voor de Koningsdag vrijmarkt: leuke dingen om te doen of verkopen

Zelfgemaakte dingen: armbandjes, oranje cupcakes, stekjes van planten.

Zelfgemaakt of zelfgekocht eten en drinken: cupcakes, stroopwafels, popcorn, koffie, fris, ranja.

Iets doen voor mensen: nagels lakken, haren vlechten, schminken.

Een fotoshoot organiseren: dat kan digitaal, maar ook met een met Instax camera, te koop bij Bol.com. Maak het extra leuk met wat verkleedspullen en een mooie achtergrond.

Een act opvoeren: speel iets moois op je muziekinstrument, dans of zing. Nog beter: organiseer het samen met vrienden, dan kun je het allemaal doen.

Toch gewoon spullen verkopen: het is een mooi moment om de kasten uit mesten, daar is is in veel huishoudens ook best wat voor te zeggen 😉 Wie dit jaar weer leuke nieuwe spullen wil kopen moet eerst wat oude rommel opruimen, dat snapt een kind toch?

Tips voor iedereen:
*Zoek een mooie plek en kleed de plek leuk aan, met een vrolijk kleed en slingers. Een klaptafel en stoelen kunnen handig zijn.
*Kies vrolijke kleding, vanzelfsprekend oranje, bijvoorbeeld gecombineerd met fel turkoois of roze. Vergeet ook de accessoires niet: sjaals, petten, nagellak en schmink.
*Bedenk van tevoren alvast een leuk doel voor de winst, ieder kind heeft wel iets wat hij of zij heel graag wil hebben.


Meer inspiratie voor Koningsdag


Alles over Koningsdag met kidsOp Leuk Met Kids vind je nog veel meer leuke ideeën voor Koningsdag: inspiratie om te knutselen, diy ideeën voor kleding, tips wat je allemaal kunt doen op Koningsdag, tips voor wat je kunt verkopen op de vrijmarkt, tips om leuke dingen te kopen op de vrijmarkt, een interessant boek over het Koningshuis en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!


volg Leuk met kids ook op instagram
Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌  Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.