Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën

Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Ideas for crafting and drawing foxes.

Kleine meis wilde graag vossen knutselen. Vosjes hebben prachtige kleuren, dat is leuk met knutselen. Maar ze zijn ook zo leuk om na te maken.

vossen tekenen voor kinderen

Vos vouwen van vouwblaadjes of origami papier

Deze vossen kun je heel makkelijk vouwen van een vierkant gekleurd papier (bij Bol.com en bij Pipoos). Volg de stappen zoals met de pijltje aangegeven, dan heb je de basis.

Vervolgens kun je de witte oren en wangen maken en de plakoogjes (bij Bol.com en bij Pipoos) opplakken. Om de wangen mooi rond te maken hebben we een rond bordje gebruikt, om de lijn mee te tekenen. Vervolgens is het even meten om het op maat te krijgen. Tot slot hebben we het neusje gemaakt met een perforator en zwart papier.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Deze origami vossen kun je heel makkelijk vouwen van een vierkant gekleurd papier. Ideas for crafting and drawing foxes, like a paper origami fox.

Een vos tekenen

Een origami vosje kun je ook leuk natekenen, op ruitjespapier. Daarmee kunnen kinderen op een speelse manier oefenen met verhoudingen. Kleine meis tekende met een uitwisbare pen. Die kun je net als een potlood uitgummen, maar werkt net wat makkelijker. Ons meisje was super trots op haar getekende en geknutselde vossen.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Deze origami vossen kun je heel makkelijk vouwen van een vierkant gekleurd papier. Ideas for crafting and drawing foxes, like a paper origami fox.

Deze vos tekende ik met fineliners (Stabilo bij Bol.com) en kleurde hem in met stiften. Als inspiratie voorbeeld gebruikte ik het strijkkralen knutselwerkje hier onder. Ik plakte de vos op papier uit een oude Flow.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Deze vos tekende ik met fineliners en kleurde hem in met stiften.

Een vos knutselen met bladeren

Voor deze vos plakten we twee ronde velletjes papier op elkaar: een witte en een goudkleurige. Ronde vouwblaadjes vind je bij Bol.com. Heb je geen rond papier, dan kun je met een bord en een potlood makkelijk een ronde vorm tekenen om vervolgens uit te knippen. Om de wangetjes te maken vouwden we het papier om. De neus is een eikeltje, de oortjes zijn gedroogde bladeren en tot slot maakten we er plakoogjes op (bij Bol.com en bij Pipoos).

Dit vosje knutselden we van gedroogde blaadjes. Het rode blad knipten we langs de nerf af, zo ontstond het koppie van de vos. We plakten er een bruin blad onder. Het snuitje is het dopje van een eikel en de oogjes zijn plakoogjes (bij Bol.com en bij Pipoos).

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen, oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Dit vosje knutselden we van gedroogde blaadjes en een dopje van een eikel. Ideas for crafting and drawing foxes, like a fox made of autumn leaves.

Een vos knutselen met een eierdoos

Hoe leuk: een vosje voor aan de muur. We kwamen het tegen in het knutselatelier van Landal Heideheuvel. De basis is een verfde kartonnen deksel. Het vosje werd geknipt uit een eierdoos en geverfd.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën.  Hoe leuk: een vosje voor aan de muur. De basis is een verfde kartonnen deksel. Het vosje werd geknipt uit een eierdoos en geverfd.

Een vosje van strijkkralen

Onze kids zijn gek op knutselen met strijkkralen. Dit vosje is niet zo groot en daarom een lekker overzichtelijk project om te knutselen. Bol.com en Pipoos hebben een grote collectie van deze strijkkralen spullen.

Vos knutselen en tekenen: leuke ideeën. Op zoek naar een leuk idee om een vos te knutselen of tekenen? Hier vind je leuke vosjes ideeën, om te tekenen en knutselen met papier, strijkkralen,  oude verpakkingen, eierdoos of blaadjes. Zoals een vosje van strijkkralen. Ideas for crafting and drawing foxes, like a hama bead fox.

Verder lezen

Zoek je naast een vos nog meer leuke ideeën om te knutselen en tekenen, kijk dan naar ons knutseloverzicht. En ook op Instagram delen we regelmatig knutselideeën.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids