Kerstversiering DIY: heel veel kindvriendelijke kersthangers om zelf te maken

Voor de kerstboom kun je hele leuke hangers zelf maken.
Kerstversiering DIY: kindvriendelijke kersthangers om zelf te maken
Persoonlijk grijp ik snel naar vilt, omdat je daarmee snel iets leuks kan maken. Uitknippen, vullen met knuffelvulling (of oude panties), dicht naaien en je bent klaar, afwerken is niet nodig.
Kerstversiering DIY: kindvriendelijke kersthangers om zelf te maken
Zo maakte ik deze sterrenhangers van twee kleuren vilt en de piek in de vorm van een hartje (met een bandje aan de achterkant hang je hem op).
20131215-153758.jpg
Bij Craft & Creativity kwam ik een leuke kersthanger tegen met een knoop en kralen. Ik maakte een mini variant voor in onze mini boom. Het dubbelzijdige sterretje maakte ik met een pons, maar kan ook met de hand. Vervolgens knoop er op naaien en aan het draad een paar knopen maken.

Ook heel schattig: deze kerstballen van Bugs and Fishes, dennenappels van Twig and Thistle en de mistletoe van Stay-at-Home Artist.

Kun je haken? Dan kun je ook een kersthanger haken, zoals deze kerstboom van Ferby’s Corner en deze gehaakte kerstballen van Moodkids.

Leuk om samen met de kids te maken zijn deze papieren hangers van verfstalen van Baked Goods and Neat Things. Of deze mooie zelfgemaakte kerststerren van Gewoon Leuker.

Ook van papier is deze kerststal zelfgemaakt door Craft and Creativity of de stoffen van Vanessa Christenson.

Ook leuk om samen met de kids te maken is deze kerstster Craft and Creativity.

MEER LEZEN?

Zoek je meer inspiratie? Kijk eens bij Leuk Met Kids op Pinterest of in een van de onderstaande artikelen.

Follow Leuk met kids: Kerst met kids on Pinterest

Snelle sterren cake: een recept Kerst knutselen: heel veel leuke ideeën Ideeën voor een kindvriendelijke kerstboom voor baby, peuter en kleuter De leukste kinderboeken over kerst Kerstfilmpjes voor peuters en kleuters kerstdiner met kids Pasteitjes voor het kerstontbijt met kids: het allerlekkerste recept kerstcadeaus inpakken Zelf maken voor kids: een shirt of romper met een (kerst) ster Kerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter Kerstliedjes op YouTube voor peuter en kleuter Kerstdessert voor kinderen: recept voor Santa Heads Kerstversiering zelf maken: een DIY kerstkaarsje

 
Nieuw op Leuk Met Kids

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.