Betaalbare en leuke schoenen voor kids: ze bestaan echt

Mijn vriendinnen waarschuwden me er al voor: kinderschoenen zijn echt ontzettend duur. Toch kun je als je goed zoekt ook best leuke betaalbare kinderschoenen vinden. Echt goedkope kinderschoenen kopen is niet zo verstandig, die zijn vaak slecht voor de voeten van je kind. Maar mega duur hoeft nou ook weer niet. Daarom vandaag wat tips!

betaalbare kinderschoenen

Je vindt ook heel veel kinderschoenen bij de grote kledingwinkels. Als je daar schoenen koopt, kijk dat wel of de schoen een goed voetbed en een goede pasvorm heeft, want dat valt vaak behoorlijk tegen.

Pas op met ver vooruit kopen van schoenen. Het is van tevoren moeilijk in te schatten of een schoen gaat passen. Baby’s hebben vaak nog veel vet op hun wreef, waardoor ze veel schoenen nog niet passen (ook veel kinderschoenen). Ook heeft het ene kind bredere voeten dan het andere. Kijk ook uit met seizoensschoenen, het is echt niet in te schatten wanneer je kind een bepaalde maat zal hebben. Bovendien veranderen je wensen voor kinderschoenen snel, zo wilde ik opeens stevige neuzen hebben toen mijn kinderen gingen loopfietsen.

Als je voor duurdere merken schoenen in de uitverkoop gaat is Kleertjes.com een goede. Stratingkids heeft een online outlet en ook eentje in Hilversum.

Daarnaast kun je op Marktplaats zoeken, daar zie je veel nieuwe schoenen die mensen te klein hebben gekocht of gekregen, vooral in de kleinere maten. Sommige winkels met tweedehands kinderkleding verkopen ook (bijna) ongedragen schoenen.

Scapino heeft een aantal prima merken, waaronder hun eigen merk en van Dr. Visser. Van Haren heeft onder meer schoenen van het merk Elefanten. Ook Dolcis heeft leuke schoenen, onder meer van Geox en Hush Puppies.

hippe regenjassen en vrolijke laarzen

Wil je de kinderschoenen ook mooi houden? Koop dan een paar goede regenlaarsjes, die je kinderen kunnen dragen met slecht weer. Ik ben helemaal gek op de vrolijke Bergstein regenlaarsjes (bij Bol.com), niet alleen omdat ze zo mooi zijn, maar ook omdat ze van heel soepel rubber zijn, waardoor kinderen er goed op lopen. De laarsjes zijn niet goedkoop, maar je kunt ze na gebruik goed op Marktplaats verkopen als ze er nog redelijk uitzien.

Verder lezen?

Betaalbaar kleding shoppen voor kids kindermaten Voor jou gespot: zomerjassen voor de kids Betaalbare positiekleding: hoe en waar vind je goedkope mooie zwangerschapskleding 

 

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids