Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche

Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen. 

Wat er precies mag, wisselt natuurlijk per school of crèche. Op de meeste scholen mogen alleen voorverpakte traktaties, zelf eten inpakken mag dus niet. Daarnaast kunnen er in een klas ook nog kinderen met allergieën zijn. Check van tevoren even goed aan welke regels een traktatie op jullie school of crèche moet voldoen.

Het is allemaal anders dan anders. Op onze school mag je normaal alleen gezonde dingen trakteren, maar die regels lijken nu iets soepeler te zijn. Ook probeer ik zelf de laatste jaren milieuvriendelijke traktaties te kiezen, maar in tijden van Corona is dat heel ingewikkeld.

Je kunt deze ideeën natuurlijk ook gebruiken voor het verjaardagsfeestje van je kind. Dan is een traktatie in het thema van het kinderfeestje heel leuk.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen.

Corona proof voorverpakte traktaties met lekkere dingen

Vanwege Corona moeten eetbare traktaties op de meeste scholen voorverpakt zijn. Daarbij kun je kiezen voor mandarijntjes of een banaan. De Hema heeft allerlei kleurrijke voorverpakte traktaties. Gezondere dingen zoals rozijntjes en gedroogde aardbeien en ongezondere dingen zoals lollys, jelly beans en likkoekjes. De verpakkingen zijn heel leuk en kleurrijk, terwijl ze dat in de supermarkt vaak niet zijn.

Albert Heijn heeft kinderkoekjes, daar zitten ook gezondere opties tussen. Daarnaast kun je kiezen voor LIGA of Sultana. Op de babyafdeling vind je doosjes rozijntjes en sommige koekjes zijn voorverpakt. Ook bij de ontbijtkoek en rijstwafels zijn er kleine verpakkingen. Op de kaasafdeling vind je per stuk verpakte Babybel en La Vache Qui Rit dippers. Veel van deze snacks zijn ook leuk om uit te delen met Sint Maarten.

In deze feesthoedjes past mooi wat lekkers. We hebben er likkoekjes in gedaan, verpakt in vloeipapier. Dat vloeipapier krijg je bij je aankoop in sommige winkels, ik bewaar het altijd. Maar je kunt ook vloeipapier of crêpepapier kopen. Alles komt van de Hema.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche - likkoekjes met feesthoedje

Aan een LIGA of LIGA of Sultana kun je een gelukspoppetje vastmaken. Gelukspoppetjes vind je bij (Bol.com).

LIGA met een gelukspoppetje

Kleine meis kreeg op school deze leuke traktatie. De boter kaas en eieren is met stiften getekend op een papiertje. Die stopten ze in een transparant traktatie zakje (te koop bij Bol.com). Daarnaast zaten er 10 Fruittella’s in (Albert Heijn). Geen tijd? Bol.com heeft ook allerlei kant en klare boter kaas en eieren setjes.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Deze boter kaas en eieren met Fruittella is een leuk cadeautje.

Traktaties met voorverpakte kaas

Sahar maakte dit leuke tasje voor haar zoontje. Het zakje en prikkertje komen van de Hema, erbij zit een mandarijntje en een stukje kaas. Daarnaast zit er een bakje Playdoh bij, maar dat hoeft natuurlijk niet.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche

Een klasgenootje trakteerde dit leuke Pokemon setje. De ouders zochten een mooi plaatje van Pokemon en printen dat voor op het papieren zakje. In het zakje zit een mandarijntje, rozijntjes en een babybel kaasje. Dit idee is met iedere held van je kind toepasbaar. Zulke papieren zakjes vind je bij Bol.com. Bij Albert Heijn vind je het mandarijntje, rozijntjes en babybel.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - Pokemon setje

Een klasgenootje trakteerde dit McDonald’s setje. De basis zijn La Vache Qui Rit Cheez dippers (Albert Heijn), daarvan werd het kaasbakje losgeknipt van het bakje met de broodsticks. Op het kaasbakje plakten ze een rood papiertje en vervolgens de gele McDonald’s M er op, zo werd het frietsaus. Het bakje met de broodsticks werd verpakt in een zakje van wit papier, ook met de gele M er op, dat is het frietzakje. De mini hamburger is gemaakt van snoepjes van Trolli (Albert Heijn).

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche, zoals deze McDonald's traktatie. Een klasgenootje trakteerde dit McDonald's setje. De basis zijn La Vache Qui Rit Cheez dippers, daarvan werd het kaasbakje losgeknipt van het bakje met de broodsticks. Op het kaasbakje plakten ze een rood papiertje en vervolgens de gele McDonald's M er op, zo werd het frietsaus. Het bakje met de broodsticks werd verpakt in een zakje van wit papier, ook met de gele M er op, dat is het frietzakje. De mini hamburger is gemaakt van snoepjes.

Traktaties van voorverpakte Luikse wafels en rijstwafels

Van het eigen merk van Albert Heijn kun je per stuk verpakte Luikse wafels en chocolade rijstwafels kopen. Ze zitten in doorzichtig cellofaan, dus daar kun je leuke dingen mee maken. Ik bedacht wat corona proof traktatie ideeën met deze voorverpakte wafels. Maar het leukste is natuurlijk om aan te sluiten bij favorieten van je kind. Of bij het thema van het verjaardagsfeestje van je kind.

Om alles vast te plakken gebruikte ik kinderlijm en simpele plaktstift. Het is wel handig om de traktaties op tijd af te hebben, dan kun je nog even goed checken of alles vast zit en het eventueel nog wat beter vastplakken.

Bij veel van de traktaties gebruikte ik een pons om snel vormpjes uit te drukken. Ponsen zijn te koop bij Bol.com en Pipoos.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Deze Luikse wafels en chocolade rijstwafels zitten in doorzichtig cellofaan, dus daar kun je leuke traktaties mee maken. Ze zitten in doorzichtig cellofaan, dus daar kun je leuke dingen mee maken. Ik bedacht wat corona proof traktatie ideeën met deze voorverpakte wafels. Maar het leukste is natuurlijk om aan te sluiten bij favorieten van je kind.

Wafels van superhelden en game karakters

Voor de Pokemon bal maakte ik met een pons een rood rondje en een half wit rondje (je kunt ook knippen). Die plakte ik op elkaar. Vervolgens tekende ik de zwarte lijn. Met een perforator maakte ik nog een wit rondje voor in het midden.

Voor de Minion knipte ik de vorm uit geel papier, met aan de onderkant voetjes. Daarna tekende ik met fineliner de blauwe tuinbroek en de zwarte band van de bril. Ik plakte er oogjes op (bij Bol.com en bij Pipoos) en met een zilverpen de omtrek van de brillenglazen.

Het hoofd van het LEGO poppetje tekende ik op geel papier en knipte het uit. De oogjes en de mond tekende ik met een fineliner.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Traktaties van voorverpakte Luikse wafels en rijstwafels. Zoals deze traktaties van superhelden en game karakters Minions, LEGO en Pokemon.

Wafels van dieren en natuur

De beer maakte ik van een pakje chocolade rijstwafels. Ik knipte de snuit uit wit papier en de oortjes uit bruin papier. Ik tekende de snuit met fineliner en plakte er oogjes op (bij Bol.com en bij Pipoos).

Voor de eenhoorn knipte ik een hoorn en oortjes uit papier. De sterren en hartjes drukte ik uit met een pons.

Voor het wolkje plakte ik watten op een Luikse wafel. Er op plakte ik een regenboog. Ik gebruikte een regenboogje van de Hema (oude collectie). Je kunt ze ook tekenen of printen.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Traktaties van voorverpakte Luikse wafels en rijstwafels. Zoals deze van dieren en natuur: een beer, een eenhoorn en een wolk met regenboog traktatie.

Wafels met gezichten van poppetjes

Voor de poppetjes maakte ik de haren van verschillende kleuren wol. De oogjes zijn van de Hema, de mond is van pijpenrager (Pipoo en Bol.com).

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Traktaties van voorverpakte Luikse wafels en rijstwafels. Zoals deze traktaties met gezichten van poppetjes.

Feest wafels

Voor de ballonnen knipte ik eerst een groot rondje uit blauw papier. Vervolgens maakte ik met een pons ballonnen van verschillende kleuren papier (kan ook met een schaar). Met een bol wol maakte ik touwtjes, op de uiteinden plakte ik de ballonnen.

Voor de bloemen gebruikte ik cocktailprikkers van de Hema. Ik knipte een vaas uit dik gekleurd papier van de Hema. Met lijmstift plakte ik ze vast.

Ook altijd leuk: de leeftijd van de jarige. Ik knipte de 7 uit dik gekleurd papier van de Hema.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Traktaties van voorverpakte Luikse wafels en rijstwafels. Zoals deze feest wafels met ballonnen, bloemen en de leeftijd.

Traktatie van gedroogd fruit en knijpfruit

BEAR Fruit Rolls zijn gemaakt van fruit, het zijn dus gezonde tussendoortjes. Ze zijn verpakt per twee, met een leuk kaartje over een land of een ander onderwerp erbij. Door alle smaken te combineren heb je een lekker kleurrijke traktatie. BEAR Fruit Rolls zijn te koop bij Albert Heijn. Dit is ook leuk te combineren met de traktatieklets hieronder.

Corrien maakte deze schattige bakjes met BEAR fruit, servetje en kartonnen bakje. Die laatste twee komen van Albert Heijn.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche - bear fruit

Voor kleintjes is knijpfruit ook lekker, deze zijn van Albert Heijn. We hebben het hier ingepakt in een zakje van de Hema en er wat stickers op geplakt. In de onderkant van het zakje hebben we een rondje geknipt.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Voor kleintjes is knijpfruit ook lekker. We hebben het hier ingepakt in een zakje van de Hema en er wat stickers op geplakt. In de onderkant van het zakje hebben we een rondje geknipt.

Rozijntjes verpakken als corona proof traktatie

Deze rozijnenpoppetjes zijn erg leuk om samen met je kind te maken. Klik hier voor de uitleg van de rozijnenpoppetjes. Rozijnendoosjes vind je bij Jumbo en bij Albert Heijn, oogjes bij Bol.com en bij Pipoos.

rozijnenpoppetjes traktatie

De Hema heeft rozijnen met witte chocolade in een mooi doosje. We maakten er diertjes van, maar of het nou ijsbeertjes zijn of sneeuwmuisjes? Het maakt ook niet uit. Het voordeel is dat de kids dit zelf kunnen maken. Dat scheelt weer tijd, tijdens een verjaardag kan het best druk zijn. Daarnaast gebruikten we paasstickers en oogjes om er poppetjes van te maken. Het cocktailprikkertje is inmiddels niet meer te koop, maar er zijn nu leuke andere (Hema).

rozijnendoosjes trakteren

De Hema heeft betaalbare dozen met dieren, leuk om als basis te gebruiken en samen met je kind iets te knutselen. Ook de rozijnendoosjes komen van de Hema. Zoonlief ging voor de dino’s en natuurlijk, lees hier verder hoe je de traktatie maakt. Let op: een ding moet je wijzigen. Ik heb het koordje bij deze traktatie in het doosje gedaan, dat is niet Corona proof. Als je het koordje aan de buitenkant van het rozijnendoosje vastplakt, dan is het wel goed.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - dinosaurus met rozijnen

Sahar maakte deze paardjes met rozijnendoosjes. De rozijnendoosjes pakte ze in met cadeaupapier. Hiervoor kocht ze ook alles bij de Hema.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche

Voor de eerste verjaardag is het lastig leuke traktatie ideeën te verzinnen. Ballonnen (Bol.com) vinden kleine kinderen leuk. De werkbeschrijving vind je hier.

Ballonnen trakteren op de crèche

Kant en klare traktatie rozijntjes

De Hema maakt het je makkelijk met deze traktatie rozijnendoosjes. Je hoeft de diertjes alleen nog maar in elkaar te zetten. En eventueel in een leuk tasje te stoppen, zoals Sahar hier deed voor haar zoontje op de crèche.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche

Je kunt de rozijnendoosjes van de Hema ook heel leuk uitdelen in een schoenendoos. We vouwden deze schoenendoos open en schilderden de binnenkant.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - rozijnendoosjes in de vorm van dieren knutselen

Ik maakte er hieronder ook een filmpje van. Dat geeft nog wat meer een beeld hoe we het hebben gemaakt.

Traktatieklets spelletje

Een van mijn favoriete traktatie ideeën voor kinderen is helemaal Corona proof, je kunt er een voorverpakte traktatie mee versieren. De traktatieklets set bevat 36 kaartjes. Voor kinderen van 3-6 jaar zijn het 18 duo’s van halve dieren, ieder kind kan bij het trakteren op zoek naar het klasgenootje met de andere kant van zijn of haar dier. Voor kinderen van 6-12 jaar zijn het leuke vragen. De kaartjes zijn te koop bij Gezinnig.nl.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - traktatieklets kaartjes

Je kunt de traktatieklets met een mooi koordje vastmaken aan iets lekkers. Denk bijvoorbeeld aan een doosje rozijntjes (zoals deze van De Hema), ingepakt koekje of een klein zakje chips of popcorn (Albert Heijn).

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - traktatieklets kaartjes

We hebben ook wel eens deze popcornbakjes met traktatieklets gemaakt. Let op: op sommige scholen mag je traktaties zelf verpakken, maar op veel andere moeten ze echt in de fabriek voorverpakt zijn. We gebruikten papieren bekertjes (Xenos of Hema). De traktatie pakten we in met doorzichtig inpakfolie (Bol.com of Xenos). Popcorn kochten we bij (Albert Heijn). Moeten de traktaties bij jou op school echt voorverpakt zijn, dan kun je voor kleine zakjes popcorn kiezen, dan heb je het doorzichtige folie niet nodig.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Op sommige scholen mag je de traktatie zelf inpakken, dan is dit bakje popcorn mét een traktatieklets spelletje leuk.

Setjes voor traktaties met lekkere dingen

Luce gebruikte deze traktatiedoosjes in de vorm van een ijsje (Pippashop bij Bol.com) als uitnodiging voor het verjaardagsfeestje van haar dochter. Maar ze zijn ook heel leuk om een traktatie in stoppen.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Luce gebruikte deze traktatiedoosjes in de vorm van een ijsje als uitnodiging voor het verjaardagsfeestje van haar dochter. Maar ze zijn ook heel leuk om een traktatie in stoppen.

Lollies zijn leuk om te trakteren, maar het kan best veel werk zijn om ze zelf te versieren. Met deze setjes van Hip ten Top bij Bol.com kun je een lolly makkelijk versieren. Bol.com heeft nog veel meer lolly traktaties.

Lollies zijn leuk om te trakteren, maar het kan best veel werk zijn om ze zelf te versieren. Met deze setjes van Hip ten Top bij Bol.com kun je een lolly makkelijk versieren.

Zoek je leuke papieren zakjes? Deze zijn van Rex London bij I love speelgoed. Daarnaast heeft Bol.com ook allerlei papieren zakjes en andere traktatiezakjes.

leuke papieren traktatiezakjes

Corona proof voorverpakte traktaties die ook leuk zijn in de bovenbouw

Een traktatie verzinnen voor (bijna) tieners in de bovenbouw was al best lastig. Maar een gezonde corona proof traktatie voor de bovenbouw is helemaal lastig. De meeste jongens vinden traktatie knutselwerkjes van hun moeder helaas niet meer tof en een deel van de meisjes ook niet 😉

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen.

In de zomer zijn ijsjes altijd leuk om te trakteren. Voorverpakt, lekker makkelijk en iedereen wordt er enthousiast van (Albert Heijn).

Zoonlief heeft deze BEAR Fruit Rolls van Albert Heijn al een aantal keer getrakteerd. Ze zijn van fruit, dus gezonder dan snoep. En verpakt per twee, met een leuk kaartje over een land of een ander onderwerp erbij. In een kratje ziet het er toch feestelijk uit.

Bear fruit snacks, corona proof gezonde voorverpakte traktatie op school, ook leuk voor tieners in de bovenbouw

Bij de Hema zijn er allerlei leuke papieren maskers en feestbrillen. In een papieren zakje met iets lekkers er in heb je een leuke combinatie. We gebruikten BEAR Fruit Rolls van Albert Heijn.

corona proof gezonde voorverpakte traktatie op school, ook leuk voor tieners in de bovenbouw - met gezond gedroogd fruit met feestbril en traktatiezakje

Veel bovenbouwers trakteren toch liever snoep of chips. Zo vind je bij Albert Heijn uitdeelzakjes van bijvoorbeeld Skittles, Fruittella, Maoam, Jawbreakers en Haribo. Er aan vastgeknoopt zitten gelukspoppetjes (Bol.com).

corona proof voorverpakte traktatie op school, ook leuk voor tieners in de bovenbouw - snoep met gelukspoppetje

Ook op de kaasafdeling vind je wat voorverpakte opties, zoals La Vache Qui Rit dippers. Of natuurlijk kleine zakjes chips of popcorn. Met masking tape maakten we smiley gelukspoppetjes (Bol.com) aan de zakjes chips vast.

corona proof voorverpakte traktatie op school, ook leuk voor tieners in de bovenbouw - zakjes chips met smiley gelukspoppetje

Nog meer leuke kleine cadeautjes als corona proof traktatie

Dit idee voor uitdeelboekjes is ook heel leuk op de crèche of kleuterschool, want ze zijn voor dreumesen, peuters en kleuters leuk. Bol.com heeft dan ook heel veel verschillende uitdeelboekjes.

Tip uitdeelboekjes als traktatie op de creche of school

Mijn zoontje kreeg een keer van een ander jongetje deze strijkapplicatie, die je op een kledingstuk kunt zetten. Super leuk idee voor peuters en kleuters. Zulke strijkemblemen vind je bijvoorbeeld bij Bol.com.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche

De Hema heeft allerlei knutselpakketten voor armbandjes. Ook naamarmbandjes, leuk voor iedere klasgenoot een armbandje te maken. Als je de kids tenminste groot genoeg zijn om dat zelf te doen, eventueel met hulp van vrienden.

armbandjes om zelf te rijgen

Wil je eens wat heel anders? Deel dan mini plantjes uit als traktatie, helemaal coronaproof en ook nog duurzaam. Heel leuk om ze zelf te kweken, maar je kunt ze ook kopen bij Plantje.

Wil je eens wat heel anders? Deel dan mini plantjes uit als traktatie, helemaal coronaproof en ook nog duurzaam. Heel leuk om ze zelf te kweken, maar je kunt ze ook kopen bij Plantje.nl.

Stickers en plaktattoos

Plaktattoos doen het altijd goed bij kinderen. Deze plaktattoos zijn van Wee Gallery bij I love speelgoed, ze hebben er allerlei verschillende tattoos. Erbij kun je rozijntjes of een ingepakt koekje doen. Lees hier hoe je het zakje maakt.

Corona proof traktatie ideeën: verjaardag vieren op school of crèche - plak tattoo met koekje

Toen mijn zoontje nieuw was op school maakte ik een A5 vel, met daarop zijn foto en een verhaaltje wie hij is. Het zakje en het potlood kocht ik bij de Hema, inmiddels zou ik wel voor een papieren zakje kiezen. Leuke stickers vind je bij I love speelgoed en Bol.com.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche

Een potlood met een gummetje

Een potlood met een gummetje er op is sowieso leuk als uitdeelcadeau. De Hema en Bol.com hebben altijd leuke uitdeelpotloden in de collectie. Deze potloden van De Hema hebben een gum in de vorm van een ster. Met cadeaulint er aan wordt het een toverstaf. Om krullen te maken, zet je het cadeaulint tegen één kant van de schaar en haalt het er voorzichtig langs.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Een potlood met een gummetje er op is leuk als uitdeelcadeau. Met een lolly, doosje rozijntjes of dummies wordt het helemaal vrolijk.

Kleine meis vond het leuk om er lollies van de De Hema aan vast te maken. De lollies hebben we vastgemaakt met het cadeaulint. Bij een kringloopwinkel kochten we een mandje om ze in te stoppen. Op de bodem legden we wat verpakkingsmateriaal, zodat de potloden een beetje uitstaken.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Een potlood met een gummetje er op is leuk als uitdeelcadeau. Met een lolly, doosje rozijntjes of dummies wordt het helemaal vrolijk.

Je er kunt er ook rozijnendoosjes of doosjes Fruittella Dummy (Albert Heijn) aan vast maken met masking tape. Gebruik geen plakband, daar gaat het potlood van kapot. Mooi tape vind je bij I love speelgoed en psikhouvanjou. Bij Bol.com vind je merken als MT, Studio Stationary en Scotch.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Deze potloden hebben een gum in de vorm van een ster. Met cadeaulint er aan wordt het een toverstaf. Om krullen te maken, zet je het cadeaulint tegen één kant van de schaar en haalt het er voorzichtig langs. Aan de onderkant maakten we doosjes Fruittella Dummy en zetten het vast met masking tape.

Cadeaus voor de juf of meester  

Je verjaardag is een mooi moment voor een cadeautje voor je docent. Hier vind je leuke cadeau ideeën voor de juf of meester.

De leukste cadeau ideeën voor de juf of meester

Verder lezen

Naast deze Corona proof traktatie ideeën, vind je op Leuk Met Kids nog veel meer leuke ideeën voor verjaardagen. Cadeaus voor kinderen in allerlei leeftijden, heel veel inspiratie voor gezonde en lekkere traktaties, de leukste vlaggetjes en andere ideeën om je huis te versieren, voorbeelden van toffe verjaardagsfeestjes, lekkere dingen om zelf te maken, zelf een uitnodiging voor je feestje maken en nog heel veel meer, snel verder lezen dus!

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche. Leuke traktatie ideeën verzinnen is al best een uitdaging, maar helemaal nu ze Corona proof moeten zijn en dus voorverpakte traktaties moeten zijn. Daarom vind je hier leuke traktatie ideeën die wel mogen.
Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids