De leukste webshops voor kleding, cadeaus en kinderkamer: online warenhuisjes waar ze van alles hebben


Er zijn zo ontzettend veel leuke webshops, maar het is erg lastig om ze te onthouden. Daarom zette ik de leukste webshops voor alles wat te maken heeft met kinderen op een rijtje. En dan kan ik dat lijstje natuurlijk net zo goed delen 🙂

20131020-200833.jpg

Dit zijn mijn favoriete online warenhuisjes waar ze van alles hebben: kleding, cadeaus en kinderkamer:
*Bol.com: heeft heel veel verschillende merken kinderkleding in alle maten en ook allerlei dingen voor de kinderkamer.
*De Kleine Vogelaar: van alles met mooie dierenprints, speelgoed, woonaccessoires en kleding.
*Hema: zo veel leuke spulletjes.
*Ik ben mama: hippe webshop met van alles voor (aanstaande) moeders en kinderen, zoals positiemode, baby- en kinderkleding, spullen voor onderweg, borstvoeding, voeding en slapen.
*Kleine Sam: kleurige kleding en kinderspullen van merken als Babylonia, Blafre, Kidscase en Tapete.
*Lunabloom: stijlvolle webshop met van alles: kinderkleertjes, cadeaus, hebbedingen, geboortekaartjes, tassen en koffers en heel veel andere dingen.
*Smallable: deze Franse site is het walhalla voor kinderspulletjes, allemaal super mooi, helaas qua prijs vaak onbereikbaar, maar zelfs dan is het nog leuk om rond te neuzen: kleding, spullen voor de kinderkamer en speelgoed.
*Stoer Kids: kleding, speelgoed en kinderkamerspullen, natuurlijk allemaal stoer.
*Villa Kakelbont: vrolijke kleertjes, meubels, accessoires, spullen voor onderweg, slapen, verzorging en allerlei andere dingen.
*Villa Uk: stijlvolle kinderkameraccessoires, spullen voor onderweg, verzorging, speelgoed, kleding basics en nog veel meer.
*Wehkamp: heeft heel veel kleding en spullen voor de kinderkamer.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.