De leukste webshops voor kleding, cadeaus en meer: online warenhuisjes

Er zijn zo ontzettend veel leuke webshops, maar het is erg lastig om ze te onthouden. Daarom zette ik de leukste webshops voor alles wat te maken heeft met kinderen op een rijtje. En dan kan ik dat lijstje natuurlijk net zo goed delen 🙂 Dit zijn mijn favoriete online warenhuisjes, webshops voor kleding, cadeaus en meer.

20131020-200833.jpg

Webshops met kleding, cadeaus en kinderkamer

*Bol.com: heeft heel veel verschillende merken kinderkleding in alle maten en ook allerlei dingen voor de kinderkamer.
*De Kleine Vogelaar: van alles met mooie dierenprints, speelgoed, woonaccessoires en kleding.
*Hema: zo veel leuke spulletjes.
*Ik ben mama: hippe webshop met van alles voor (aanstaande) moeders en kinderen, zoals positiemode, baby- en kinderkleding, spullen voor onderweg, borstvoeding, voeding en slapen.
*Kleine Sam: kleurige kleding en kinderspullen van merken als Babylonia, Blafre, Kidscase en Tapete.
*Lunabloom: stijlvolle webshop met van alles: kinderkleertjes, cadeaus, hebbedingen, geboortekaartjes, tassen en koffers en heel veel andere dingen.
*Smallable: deze Franse site is het walhalla voor kinderspulletjes, allemaal super mooi, helaas qua prijs vaak onbereikbaar, maar zelfs dan is het nog leuk om rond te neuzen: kleding, spullen voor de kinderkamer en speelgoed.
*Stoer Kids: kleding, speelgoed en kinderkamerspullen, natuurlijk allemaal stoer.
*Villa Kakelbont: vrolijke kleertjes, meubels, accessoires, spullen voor onderweg, slapen, verzorging en allerlei andere dingen.
*Villa Uk: stijlvolle kinderkameraccessoires, spullen voor onderweg, verzorging, speelgoed, kleding basics en nog veel meer.

Zomervakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de zomervakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met zomervakantie activiteiten. Met uitjes en tips voor thuis én zowel binnen als buiten ideeën.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids