Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden

Zoek je leuke ideeën om te knutselen met kralen? Hier vind je allerlei ideeën met gewone kralen. Houten en plastic kraaltjes.

Kraaltjes vind je bij de kringloopwinkel, maar ook bij Pipoos en bij Bol.com. Hieronder vind je ideeën om te knutselen met gewone kralen. Zoek je leuke ideeën met strijkkralen? Bekijk dan ons strijkkralen overzicht.

Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden. Zoek je leuke ideeën om te knutselen met kralen? Hier vind je allerlei ideeën met gewone kralen. Houten kralen en plastic kralen.

Poppetjes knutselen met kraaltjes

Corrien knutselde deze leuke poppetjes met houten kralen, pijpenragers, verf, plakoogjes, cocktailprikkers, papier en lijm.

Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden. Zoek je leuke ideeën om te knutselen met kralen? Hier vind je allerlei ideeën met gewone kralen. Houten kralen en plastic kralen.

Sneeuwpop knutselen met kralen

Ons meisje knutselde deze sneeuwpop van houten kraaltjes, ze zat in groep 5. De achtergrond maakte ik met gekleurd papier. Hier vind je de uitleg & nog meer winter knutsels.

Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden. Zoek je leuke ideeën om te knutselen met kralen? Hier vind je allerlei ideeën met gewone kralen. Houten kralen en plastic kralen. Ons meisje knutselde deze sneeuwpop van kralen in een winterlandschap met besneeuwde bergen.

Een gelukspoppetje knutselen met kralen

Een gelukspoppetje is een leuk cadeautje om te geven. Nog leuker is een zelfgemaakt gelukspoppetje knutselen van twee kralen. Je combineert verschillende kleuren katoendraad en maakt een knoopje boven en onder de kralen. Met een dunne permanentstift teken je het gezicht. Onze jongen kreeg deze van de juf die wegging.

Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden. Een gelukspoppetje is een leuk cadeautje om te geven. Nog leuker is een zelfgemaakt gelukspoppetje knutselen van kralen. Met stukjes draad en een dunne permanent stift om het gezicht te tekenen. Onze jongen kreeg deze van de juf die wegging.

Poppetjes met eikeltjes knutselen

Eikeltjes hebben altijd hele schattige dopjes. Ideaal dus om herfst poppetjes te knutselen met kinderen. Hier vind je de uitleg & meer herfst knutsels.

poppetjes van kraaltjes en eikeltjes dopjes

Een slinger knutselen

Met herfst materialen uit de natuur kun je allerlei leuke decoratie herfstknutselen voor in huis, gezellig samen met de kinderen. In dit artikel laat ik een aantal leuke herfst decoratie ideeën zien, waaronder deze slinger van dennenappels.

Herfst knutselen met kinderen: meer dan 50 leuke ideeën. Met herfst materialen uit de natuur kun je allerlei leuke decoratie knutselen voor in huis, gezellig samen met de kinderen. Zoals deze slinger van dennenappels.

Sieraden knutselen

Een schelpen ketting is ook leuk om te knutselen voor de juf of meester. In sommige schelpjes zit een gaatje. Dat gaatje is ideaal als je een ketting wil maken! Met stevig nylon koord en kraaltjes maakten we deze ketting.

Ketting zelf maken

Ook leuk: een ketting van een kastanje knutselen.

Knutselen met kralen: ideeën en voorbeelden. Zoek je leuke ideeën om te knutselen met kralen? Hier vind je allerlei ideeën met gewone kralen. Houten kralen en plastic kralen. Zoals een ketting van kastanjes.

Hoe we een kraal maakten van een kastanje lees je hier.

Een ketting van kastanjes

Een armbandje van kwaaltjes maken blijft natuurlijk ook leuk. HEMA heeft allerlei knutselpakketten voor armbandjes. Ook naamarmbandjes of andere teksten zijn leuk.

armbandjes rijgen

Verder lezen

Naast deze ideeën met kralen, vind je hier nog veel meer ideeën om te knutselen, kijk bijvoorbeeld eens naar het overzicht met knutselideeën.

101 ideeën om te knutselen met kinderen. De afgelopen jaren deelde ik heel veel ideeën om te knutselen met kinderen, van peuter tot kleuter en schoolkinderen. Ik verzamelde alle leuke dingen bij elkaar, kijk je mee voor knutsel inspiratie?

Ook op Instagram delen we vaak inspiratie.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids