Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer


Wat zijn ze heerlijk, die zonnige dagen dat je lekker in het park kunt zitten met de kids. De kinderen willen op dat soort dagen meteen zomerkleding aan, bij voorkeur in felle kleuren. Zoals deze toffe zomerse setjes!

De kinderen mochten zelf een outfit kiezen bij Bristol. Grappig genoeg gingen ze allebei voor items met dieren. We zijn gek op van die canvas gympies, die zien er altijd heel leuk uit.

Bristol heeft deze week een leuke inruilactie. Als je oude schoenen, kleding en handtassen inlevert krijg je een kortingsbon van een tientje. Nog leuker: de opbrengst van deze actie gaat naar Make-A-Wish en CliniClowns.

Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer

Zoonlief kiest vaak voor blauw, turkoois en groen. De schoenen met krabben zijn lekker zomers. Daarnaast ging hij voor een shirt met vissen en een groene sweatbroek.

Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer

Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer

Dochterlief ging voor roze luipaard gympen, we noemen ze pink panther gympen 😉 Helaas zijn ze niet in damesmaten te koop, anders had ik ze zelf ook wel gewild. Naast het lama shirt ging ze voor een zwierige goudgele broek.

Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer

Toffe budget kinderkleding outfits voor de zomer

Dit artikel is tot stand gekomen in samenwerking met Bristol. Ik kijk altijd even of webwinkels een pagina over maatschappelijke verantwoord ondernemen hebben. Bristol is bewust bezig met sociaal en milieuvriendelijk produceren en transporteren. Daarnaast vind ik het leuk dat ze een aantal goede doelen steunen. Op de website van Bristol kun je er meer over lezen.

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.