Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone, iPad en Android


Volg je Leuk Met Kids al via InstagramFacebook of Pinterest?

Apps zijn super handig, dus dus ook voor info over de ontwikkeling van je kind. Deze twee zijn absoluut een aanrader. Beide niet gratis, maar wel nuttig.

Handige apps over de ontwikkeling van je baby voor iPhone en Android

De Engelstalige app My Baby Today geeft je iedere dag nieuwe informatie over je kind op dat moment, want deze app houdt bij hoe oud je baby is. De informatie is heel veelzijdig: de ontwikkeling, veiligheid, grappige dingen, voeding, spelen, etc. Ze geven heel veel tips over hoe je je baby kunt stimuleren.

Oei ik groei is behalve een boek ook een app. Het voordeel van de app is dat de informatie beperkt is tot de kern, terwijl het boek best veel herhaling bevat. Heel overzichtelijk wordt samengevat wat de beroemde sprongetjes inhouden, wanneer jouw baby in een van de beruchte donderwolken terecht komt, hoe je sprongetjes herkent, wat hij of zij dan leert en hoe je hem of haar kunt helpen.

Pitter Pad is een iPad app waarmee je de voetmaat van je kindje kunt meten. Er zijn overigens ook free printables te vinden waarmee je voetjes kunt opmeten.

Mijn telefoon

Veel mensen vragen me welke smartphone ik heb. Na een aantal iPhones heb ik alweer een aantal verschillende Samsung telefoons gehad. Dit keer heb ik gekozen voor een Samsung Galaxy S7, bijvoorbeeld te koop bij Bol.com. Vorige keer had ik de voor de mini gekozen, omdat ik een kleine wel handig vond, maar helaas was de snelheid en de capaciteit ook minder. Alhoewel iOS en Android allebei voor- en nadelen hebben, vind ik de Samsung uiteindelijk fijner dan de iPhone en gezien de prijs absoluut een aanrader.

Nog meer apps

10 must have apps voor drukke ouders Mama apps op je smartphone: zwangerschap Goede apps voor baby’s, peuters en kleuters op je tablet en smartphone (iPad, iPhone, Android) De beste foto apps voor Android, iPhone en iPad
 
Nieuw op Leuk Met Kids
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.