Betonverf om je balkon of terras te pimpen

Betonverf om je balkon of terras te pimpen

Op balkons en terrassen liggen vaak oersaaie en lelijke grijze tegels. Vlonders zijn mooi om je terras mee te bekleden, maar best een flinke investering en bovendien komt er vaak veel rommel onder terecht. Betonverf is een goedkoop en makkelijk alternatief. Door de kleur trek je je balkon of terras bij je woonkamer, het wordt echt een kamertje.

Betonverf om je balkon of terras te pimpen

Je kunt betonverf in alle kleuren van de regenboog krijgen. Je kunt het kopen bij de bouwmarkt, maar ook online kun je bij Bol.com aantal kleuren kopen.

Betonverf om je balkon of terras te pimpen

De tafel komt van Ikea en hebben we op wieltjes gezet. De stoelen zijn van Fermob, het zijn de stoelen die ook in het Parc Luxembourg in Parijs staan. De juniorstoelen zijn van Ikea. Het kleine stoeltje op de eerste foto komt uit een oude Hema collectie.

En de kids? Die vinden de kleur super mooi. En nog leuker: je kunt er gewoon op krijten.

Leestips

Voor jou gespot: de allerleukste tipi tenten voor kinderen wpid-moestuintje-2.0.jpg.jpeg Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie diy vlaggetjes Verjaardagsballonnen Het strand als thema voor de kinderkamer of babykamer 101 organizing tips voor een opgeruimd huis met kids wpid-diy-mondriaan-schilderij-in-favoriete-kleur.jpg.jpeg

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding