Betonverf om je balkon of terras te pimpen


Op balkons en terrassen liggen vaak oersaaie en lelijke grijze tegels. Vlonders zijn mooi om je terras mee te bekleden, maar best een flinke investering en bovendien komt er vaak veel rommel onder terecht. Betonverf is een goedkoop en makkelijk alternatief. Door de kleur trek je je balkon of terras bij je woonkamer, het wordt echt een kamertje.

Betonverf om je balkon of terras te pimpen

Je kunt betonverf in alle kleuren van de regenboog krijgen. Wij kochten het bij de Gamma, daar kun drie merken verf in hun volledige kleurenpalet laten mengen, bijvoorbeeld een kleur die ook in je huis terugkomt. Online kun je bijvoorbeeld bij Bol.com aantal kleuren kopen.

Betonverf om je balkon of terras te pimpen

De tafel komt van Ikea en hebben we op wieltjes gezet. De stoelen zijn van Fermob, het zijn de stoelen die ook in het Parc Luxembourg in Parijs staan. De juniorstoelen zijn van Ikea. Het kleine stoeltje op de eerste foto komt uit een oude Hema collectie.

En de kids? Die vinden de kleur super mooi. En nog leuker: je kunt er gewoon op krijten.

Leestips

Voor jou gespot: de allerleukste tipi tenten voor kinderen wpid-moestuintje-2.0.jpg.jpeg Boekentip: het Mini Woonboek, voor kinderkamer inspiratie diy vlaggetjes Verjaardagsballonnen Het strand als thema voor de kinderkamer of babykamer 101 organizing tips voor een opgeruimd huis met kids wpid-diy-mondriaan-schilderij-in-favoriete-kleur.jpg.jpeg


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.