DIY draagkoord voor loopfiets


Kids willen vaak hun loopfiets mee, maar zijn halverwege te moe om verder te fietsen. Vervolgens zeul jij met fiets én kind… Dan is een draaggordel voor de loopfiets erg handig en zo zelfgemaakt!
DIY draagkoord voor loopfiets

Neem een stuk tafelzeil van 160cm bij 8cm. Vouw het over de lengte dubbel en stik het dicht, zodat je een band krijgt van 160cm bij 4cm, tafelzeil hoef je niet af te werken. Maak aan beide uiteinden een knoopsgat. Zet aan beide uiteinden 40cm van het uiteinde een knoop. Dan is je draagkoord klaar, simpel toch?

Verder lezen (klik op het plaatje)

 

De leukste loopfietsen cadeautips voor de tweede verjaardag Tutorial: een fietsmandje zelfmaken voor loopfiets, driewieler of fiets diy patroon Van fietsstoeltje en moederfiets tot bakfiets alle manieren om je kind mee te nemen op de fiets Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken Kinderwagen hacks: zo haal je het maximale uit je trouwe vriend

 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.