DIY draagkoord voor loopfiets

Kids willen vaak hun loopfiets mee, maar zijn halverwege te moe om verder te fietsen. Vervolgens zeul jij met fiets én kind… Dan is een draaggordel voor de loopfiets erg handig en zo zelfgemaakt!
DIY draagkoord voor loopfiets

Neem een stuk tafelzeil van 160cm bij 8cm. Vouw het over de lengte dubbel en stik het dicht, zodat je een band krijgt van 160cm bij 4cm, tafelzeil hoef je niet af te werken. Maak aan beide uiteinden een knoopsgat. Zet aan beide uiteinden 40cm van het uiteinde een knoop. Dan is je draagkoord klaar, simpel toch?

Verder lezen (klik op het plaatje)

 

De leukste loopfietsen cadeautips voor de tweede verjaardag Tutorial: een fietsmandje zelfmaken voor loopfiets, driewieler of fiets diy patroon Van fietsstoeltje en moederfiets tot bakfiets alle manieren om je kind mee te nemen op de fiets Met een handige zadelpen van je eigen fiets een mamafiets maken Kinderwagen hacks: zo haal je het maximale uit je trouwe vriend

 

Sinterklaas tips

Op zoek naar leuke tips voor Sinterklaas? Je vindt hier heel veel ideeën om te knutselen, surprises, lekkere recepten, intochten en andere uitjes, cadeautips en nog veel meer.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids