De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school

De zomer vakantie is alweer afgelopen, althans voor onze regio. Daarom vind je in deze Leuke update tips voor het nieuwe schooljaar. Zoals rugzakken, broodtrommels, gymschoenen en leuke traktaties. Maar ook tips om het zomervakantiegevoel vast te houden. En daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.

Stiekem hebben we allemaal best wel zin om weer naar de school te gaan. Want we hebben deze zomer veel leuke dingen gedaan, maar het gewone leven is ook fijn. En dit najaar gaan we naast school ook zeker nog wat fijne uitjes doen! In deze update laat ik je uitjes zien die we deze zomer hebben gedaan, wie weet inspireert het jullie. Daarnaast deel ik tips om het nazomergevoel vast te houden. Maar eerst terug naar school met onze favoriete schoolspullen, kijk je mee?

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig nieuwe tips

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. De zomer vakantie is alweer afgelopen, althans voor onze regio. Daarom vind je in deze Leuke update heel tips voor het nieuwe schooljaar. Zoals rugzakken, broodtrommels en leuke traktaties. Maar daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.

Terug naar school

Broodtrommels en drinkbekers 

Hebben jullie al schoolspullen uitgezocht? Bij ons hangen de tassen alvast klaar, met twee handige nieuwe dingen die ik van Mepal kreeg. Allereerst de nieuwe flip-up isoleerflessen. In de zomer blijven drankjes lekker lang koud, in de winter blijven ze juist lang warm. Het flip-up drinksysteem is makkelijk open te maken, ook fijn voor kleine kinderhandjes dus. Daarnaast lekt de fles niet, is makkelijk schoon te maken en heeft een draaglusje. Zoonlief heeft een dino uitgezocht, dochterlief een eenhoorn. Maar er zijn nog meer printjes. De kids krijgen bij ons meestal water mee naar school, maar aangezien er ook prik in kan, heeft zoonlief al bedacht dat er voortaan prikwater mee mag in deze fles. Ze zijn te koop bij Mepal en Bol.com.

Daarnaast een handige platte broodtrommel. Als de kids gym hebben, dan gaat bij ons de gymtas in de rugzak mee naar school. Dat scheelt onderweg gesleep met twee verschillende tassen. De platte take a break lunchbox van Mepal vind ik op gymdagen ideaal, want dan past het allemaal precies. Voor middelbare scholieren passen ze juist mooi tussen de boeken. Er passen vier bammetjes in, naast elkaar. De lunchbox Take a Break Flat is te koop bij Mepal en Bol.com.

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. Deze platte broodtrommels zijn handig als er veel in een rugzak moet passen, bijvoorbeeld een gymtas of schoolboeken. Wij gebruiken ze op gymdagen deze Mepal Take a Break Flat

Lees ook: de leukste drinkbekers en broodtrommels en broodtrommels en drinkflessen voor tieners en volwassenen 

Rugzakken 

We zijn fan van de Zweedse Fjällräven Kanken rugzakken. Met die leuke kleurtjes zou ik het liefst de hele kapstok vullen. Ze zijn niet goedkoop, maar het merk produceert zo duurzaam mogelijk en ze blijven ze lang mooi. Onze kids hebben al behoorlijk wat rugzakken van andere merken versleten. Dus vorig jaar investeerden we voor zoonlief in een Kanken rugzak. Na een jaar ziet de rugzak er nog heel netjes uit, voor het eerst. Zelf heb ik een totepack, een rugzak en schoudertas in één, daar ben ik heel blij mee. Dochterlief wil ook graag zo’n totepack, maar dan een maatje groter. Als haar rugzak versleten is, kiezen we die waarschijnlijk. Fjällräven Kanken rugzakken zijn te koop bij Bol.comThe Little Green Bag en Bever. De gewone van zoonlief is 16 liter, de mini van mij is 8 liter.

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. We zijn fan van de Zweedse Fjällräven Kanken rugzakken. Met die leuke kleurtjes zou ik het liefst de hele kapstok mee vullen. Ze zijn niet goedkoop, maar het merk produceert zo duurzaam mogelijk en ze blijven ze lang mooi. Onze kids hebben al behoorlijk wat rugzakken versleten. Dus vorig jaar investeerden we voor zoonlief in een Kanken rugzak. Na een jaar ziet de rugzak er nog heel netjes uit, voor het eerst. Zelf heb ik een totepack, een rugzak en schoudertas in één, daar ben ik heel blij mee. Dochterlief wil ook graag zo'n totepack, maar dan een maatje groter. Als haar rugzak versleten is, kiezen we die waarschijnlijk. 

Lees ook: de leukste rugzakken voor kinderen

Gymschoenen  

Het is best lastig: duurzame gymschoenen vinden. Omdat de kids in de winter zaalsporten, moeten het echt sportschoenen zijn. Dit jaar heb ik voor het eerst duurzame zaalschoenen gevonden, van Adidas. Adidas heeft een flinke keuze als het gaat om duurzame schoenen. Je kunt ook kijken op welk gebied ze duurzaam zijn. De zaalschoenen vind je onder verschillende sporten, bijvoorbeeld voetbal en basketbal.

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school

Lees ook: 5 gymschoenen voor kinderen + waar je op moet letten bij de aanschaf

Corona proof trakteren  

Nog zo’n uitdaging: corona proof trakteren. Want het wordt dan wel iets relaxter op de meeste scholen, maar traktaties moeten meestal nog corona proof zijn. Dit jaar hebben we heel veel leuke ideeën bedacht. In mijn artikel met Corona proof traktatie ideeën vind je ze allemaal bij elkaar.

Corona proof voorverpakte traktatie ideeën: verjaardag op school of crèche

Zoek je nog meer handige tips voor het nieuwe schooljaar? Kijk dan even naar ons overzicht met alle artikelen over school.

Samen de vaste weekplanning doorspreken 

De podcast How to talk to kids had deze week als thema back to school. Hun tip: prik een moment om samen de planning door te nemen. Hoe ziet de agenda er wekelijks uit? Wat verwachten jullie van elkaar? Vinden de kids het nieuwe schooljaar en sportseizoen spannend? Dat soort vragen. Door het samen te bespreken creëer je rust. De moeite waard om de podcast te luisteren.

Nagenieten van de zomer

Veel zomerfruit is rond deze tijd rijp. Zo ook de vijgen uit onze tuin, die zijn dan opeens allemaal tegelijk rijp. Kleine meis wilde graag iets bakken, dus we besloten vijgencake te maken. Als basis gebruikten we een pak Koopmans Citroencake (Albert Heijn). De smaak van citroen combineert goed met vijgen, maar eigenlijk met alle zomerfruit. We maakten de vijgen goed schoon en sneden ze doormidden. Daarna legden we ze op de bodem van de ingevette siliconen bakvorm, je mag gerust de hele bodem bedekken. De cakemix goten we daar overheen. Dit bakten we volgens de gebruiksaanwijzing 60 minuten. Nadat de cake tien minuten was afgekoeld haalden we hem uit de cakevorm, draaiden hem om en legden hem terug in de bakvorm. Dit ging nog even 10 minuten de oven in, zodat ook de onderkant goed gebakken is. Mooi zomers resultaat toch?

Veel zomerfruit is rond deze tijd rijp. Zo ook de vijgen uit onze tuin, die zijn dan opeens allemaal rijp. Kleine meis wilde graag iets bakken, dus we besloten vijgencake te maken. Als basis gebruikten we een pak citroencake. De smaak van citroen combineert goed met vijgen, maar eigenlijk met alle zomerfruit.

Ons voornemen: nog lekker veel barbecueën de rest van zomer. En om dat makkelijker te maken heb ik mijn favoriete recepten op een rijtje gezet. Allemaal makkelijke bbq recepten, want het moet wel relaxed blijven. Met een boodschappenlijst wat je allemaal “nodig” hebt.

BBQ met kinderen: lekkere recepten en boodschappenlijst.

Nazomer in huis en tuin

Kleine meis speelt zo graag met deze koffiekopjes en ijsjes, iedere keer pakt ze ze uit de schuur. Daarom gaven we het een plekje, in een saai hoekje van de tuin. Het is een kinderkeukentje in een klein hoekje van de tuin, of eigenlijk een koffie- en ijsbarretje van pallets. Dat hoekje ziet er nu veel vrolijker uit en gaat deze nazomer nog heel veel gebruikt worden.

Een kinderkeukentje voor de tuin knutselen van een pallet

Met veel groen in huis heb je altijd een zomergevoel. We zijn gek op museale bloemenprints, in de zithoek hadden we al wat kussens en schilderijen. Dit weekend voegden we daar dit gave behang aan toe. We zijn super blij met het resultaat, hier word je toch vrolijk van?

Met veel groen in huis heb je altijd een zomergevoel. We zijn gek op museale bloemenprints, in de zithoek hadden we al wat kussens en schilderijen. Dit weekend voegden we daar dit gave behang aan toe. We zijn super blij met het resultaat, hier word je toch vrolijk van? Het behang kregen we van Eijffinger, het is uit de museum collectie. Het is mooi dik behang, met een lichte structuur er in, waardoor het er extra warm uitziet. Er zijn verschillende kleuren achtergronden, wij gingen voor de pastel groene.

Het behang kregen we van Eijffinger, het is uit de museum collectie. Het is mooi dik behang, met een lichte structuur er in, waardoor het er extra warm uitziet. In de museum behang collectie zijn verschillende kleuren achtergronden, deze pastelgroene kun je vinden onder het nummer 307302.

Met veel groen in huis heb je altijd een zomergevoel. We zijn gek op museale bloemenprints, in de zithoek hadden we al wat kussens en schilderijen. Dit weekend voegden we daar dit gave behang aan toe. We zijn super blij met het resultaat, hier word je toch vrolijk van? Het behang kregen we van Eijffinger, het is uit de museum collectie. Het is mooi dik behang, met een lichte structuur er in, waardoor het er extra warm uitziet. Er zijn verschillende kleuren achtergronden, wij gingen voor de pastel groene.

Bekijk ook de binnenkijker van onze kleurrijke groene woonkamer 

Het zomervakantiegevoel vasthouden

Hebben jullie op vakantie een vreemde taal gesproken en willen jullie dat blijven oefenen? Met Duolingo met kun je gratis een vreemde taal oefenen. Vanuit het Nederlands kun je Engels, Frans en Duits oefenen, vanuit het Engels nog meer talen. Zoonlief leerde de app op school kennen en spreekt nu verrassend aardig Engels. Ikzelf ben weer eens wat Frans aan het oefenen, wie weet voor volgend jaar. Je doet eerst een test, dus je kunt op je eigen niveau aan de slag. Door het puntensysteem is het net een game, dat werkt motiverend. De app is gratis, maar er is een betaalde variant. Je moet dus wel zorgen dat de kids je Play Store of App Store wachtwoord niet hebben.

Hebben jullie op vakantie een vreemde taal gesproken en willen jullie dat blijven oefenen? Met Duolingo met kun je gratis een vreemde taal oefenen. Vanuit het Nederlands kun je Engels, Frans en Duits oefenen, vanuit het Engels nog meer talen.

It’s electrifying! Corrien heeft dit in juli dit jaar in het Nederlands verschenen boek. Ze vertelt dat het boek je naar zich toetrekt. Je waant je meteen in het Grote Rif, door de kleuren en de prachtige betekenisvolle illustraties van Lisk Feng.

It’s electrifying! Corrien heeft dit in juli dit jaar in het Nederlands verschenen boek. Ze vertelt dat het boek je naar zich toetrekt. Je waant je meteen in het Grote Rif, door de kleuren en de prachtige betekenisvolle illustraties van Lisk Fenz. Auteur Helen Scales is zeebioloog en heeft heel wat uren rondgedoken op het rif. Haar kennis weet ze op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen, waarbij de belangrijke onderwerpen aan bod komen. Zo leer je hoe het rif ontstond, wie er wonen, hoe het gaat en wat de uitdagingen zijn door klimaatverandering. Een koffietafelboek voor ongeveer 7 jaar en ouder.

Auteur Helen Scales is zeebioloog en heeft heel wat uren rondgedoken op het rif. Haar kennis weet ze op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen, waarbij de belangrijke onderwerpen aan bod komen. Zo leer je hoe het rif ontstond, wie er wonen, hoe het gaat en wat de uitdagingen zijn door klimaatverandering. Een koffietafelboek voor ongeveer 7 jaar en ouder. Te koop bij Bol.com.

It’s electrifying! Corrien heeft dit in juli dit jaar in het Nederlands verschenen boek. Ze vertelt dat het boek je naar zich toetrekt. Je waant je meteen in het Grote Rif, door de kleuren en de prachtige betekenisvolle illustraties van Lisk Fenz. Auteur Helen Scales is zeebioloog en heeft heel wat uren rondgedoken op het rif. Haar kennis weet ze op een duidelijke en begrijpelijke manier over te brengen, waarbij de belangrijke onderwerpen aan bod komen. Zo leer je hoe het rif ontstond, wie er wonen, hoe het gaat en wat de uitdagingen zijn door klimaatverandering. Een koffietafelboek voor ongeveer 7 jaar en ouder.

Very Mappy maakt mooie grote stevige kleurplaten van kaarten. Deze Mappy klapper heeft ingeklapt de grootte van een ansichtkaart en past dus in je tas. Uitgeklapt is de kleurplaat 60 bij 40 centimeter, lekker groot dus. Deze XL kleurplaat is er van Europa en Nederland, leuk om het vakantiegevoel nog wat langer mee vast te houden. Te koop bij Very Mappy of Bol.com.

Very Mappy XL kleurplaat Europa of Nederland Mappy klapper

Knutselen en tekenen

Zijn jullie deze zomer op het strand geweest en hebben de kids schelpen verzameld? Of ga je deze herfst een dagje naar het strand? In dit artikel vind je heel veel leuke ideeën om te knutselen met schelpen.

Knutselen met schelpen: ideeën als je met kinderen naar het strand gaat

Corrien maakt een leuk zomers knutselproject met haar dochters: Matroesjka poppen om zelf te beschilderen. Tof voor als je een cadeau wil knutselen voor de juf, de meester, opa, oma, papa of mama.

Matroesjka poppen zelf beschilderen: leuk cadeau om te knutselen. Matroesjka poppen zijn leuk om zelf te beschilderen. Tof voor als je een cadeau wil knutselen voor de juf, de meester, opa, oma, papa of mama. Dit super leuke idee is van Corrien. Ze maakte samen met haar dochters deze Matroesjka's voor de juffen. 

Heel veel bloemen staan nu vol in bloei en je kunt er heel leuk mee knutselen. Zo maakten onze kids deze zoutdeeg bloemenhangers voor de juffen en meesters aan het einde van het schooljaar. Deze en nog veel meer ideeën om te knutselen met bloemen vind je in dit artikel.

Heel veel bloemen staan nu vol in bloei en je kunt er heel leuk mee knutselen. Zo maakten onze kids deze zoutdeeg bloemenhangers voor de juffen en meesters aan het einde van het schooljaar.

Stiften gaan doorgaans veel te snel op, die kopen we niet meer. Deze kleurenpennen van Stabilo vind ik een perfect alternatief. We hebben ze inmiddels een jaar en ze doen het nog allemaal. Als er toch een op is kun je een losse nieuwe kopen. Wij hebben een set met etui gekocht, die gaat overal mee naartoe. De kids kleuren, tekenen,  handletteren en schrijven ermee, ideaal. Ze zijn te koop bij Bol.com.

Stiften gaan doorgaans veel te snel op, die kopen we niet meer. Deze kleurenpennen van Stabilo vind ik een perfect alternatief. We hebben ze inmiddels een jaar en ze doen het nog allemaal. Als er toch een op is kun je een losse nieuwe kopen. Wij hebben een set met etui gekocht, die gaat overal mee naartoe. De kids kleuren, tekenen,  handletteren en schrijven ermee, ideaal.

Spelletjes

Hebben je kids wat extra hulp nodig bij begrijpend lezen? Bordspel Taalhelden is een speelse manier om te oefenen, gemaakt door Kidsweek en Just Entertainment. Het spelwoud zit vol eindbazen en alleen taalhelden kunnen ze verslaan. Elke speler kiest zijn favoriete taalheld en plaatst kaarten op tafel, om zo een route te maken, die de taalheld kan bewandelen. Er zijn avonturenkaarten met een route, schatkistkaarten waar nieuwe levens in verstopt zitten en eindbaaskaarten met een monster die je moet verslaan. Monster verslaan doe je door vragen te beantwoorden over een tekst.

Bij het spel zit een boekje met 60 taalteksten, maar je kunt ook zelf een tekst kiezen uit de (Kidsweek)krant of een tijdschrift. De vragen zijn namelijk  op verschillende teksten van toepassing. Je kunt het spel op verschillende niveaus spelen, de sterren bij de eindbazen bepalen het niveau. Namelijk één ster voor groep 4, twee sterren voor groep 5/6 en drie sterren voor groep 7/8. Het beantwoorden van de vraag kost je één of meer levens, die je terug kunt verdienen door een schatkist te openen.

Het spel eindigt als een speler geen kaarten meer heeft of als niemand meer een kaart kan aan de route kan leggen. Als je genoeg als team hebt geoefend, dan kun je ook tegen elkaar spelen. Het is een leuk en leerzaam spel, eenvoudig om te leren spelen. Met genoeg variatie voor uren spelplezier, zo kunnen de taalhelden ook bepaalde superkrachten hebben. Hoe leuk is het dat kids spelenderwijs met begrijpend lezen bezig zijn? Taalhelden van het Spelwoud is te koop via Bol.com.

Hebben je kids wat extra hulp nodig bij begrijpend lezen? Bordspel Taalhelden is een speelse manier om te oefenen, gemaakt door Kidsweek en Just Entertainment. Het spelwoud zit vol eindbazen en alleen taalhelden kunnen ze verslaan. Elke speler kiest zijn favoriete taalheld en plaatst kaarten op tafel, om zo een route te maken, die de taalheld kan bewandelen. Er zijn avonturenkaarten met een route, schatkistkaarten waar nieuwe levens in verstopt zitten en eindbaaskaarten met een monster die je moet verslaan. Monster verslaan doe je door vragen te beantwoorden over een tekst.

Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra’s. In het YouTube filmpje zie je wat je ermee kunt doen. Loopy Loopers zijn te koop bij Bol.com.

Er is een nieuw soort fidget toys: Loopy Loopers. In deze fidget toys zitten losse knikkers, waar je trucjes mee kunt uithalen. Net zoals andere fidget spinners zijn ze te gebruiken om je concentratie te verbeteren, maar deze heeft net wat extra's.

Lekker weg in eigen land

Deze zomer verbleven we bij camping Huttopia de Roos, een kindvriendelijke natuurcamping. De camping ligt in Beerze bij Ommen, een prachtig gebied in het Vechtdal in Overijssel. Zwemmen in de Vecht, lekker veel spelen en sporten en wat een fijne sfeer. Tijd voor een review van camping Huttopia de Roos dus.

Huttopia de Roos: review van kindvriendelijke natuur camping in Overijssel . Daarnaast stroomt er een zijtak van de Vecht over de camping. In deze zijtak is een strandje gemaakt en wat zwemtrapjes. Het strandje is ideaal voor gezinnen met peuters en kleuters. Kleine kinderen kunnen overzichtelijk spelen in het stuk water dat afgesloten is met een houten rand. Maar onze kinderen vonden het hier ook gezellig, ook omdat er een houten toren is waar je vanaf kunt springen. 

In de buurt van Ommen ligt de Sahara. Ja heus, de Sahara, maar dan in Nederland. Deze zandverstuiving is indrukwekkend, het ruikt er bijzonder en het voelt er heel weids. Wij volgden hier een wandelroute die zowel over de Sahara liep, als door het bos er omheen. Bij de parkeerplaats zie je op de wandelkaart het overzicht van de route, we maakten daar een foto van voor we gingen wandelen.

Zo ligt richting Ommen de Sahara. Je heus, de Sahara, maar dan in Nederland. Deze zandverstuiving is indrukwekkend, het ruikt er bijzonder en het voelt er heel weids. Wij volgen hier een wandelroute die zowel over de Sahara liep, als door het bos er omheen. 

Daarnaast gingen we een dagje naar Zwolle, wat een leuke stad is dat! We vinden het altijd fijn om met de kids door een stad te wandelen. Ik zoek altijd wat dingen op, maar je komt ook zo veel spontaan tegen op je route. Zo hangen er deze zomer schommels in de buurt van de vestiging gordel rond het oude centrum van Zwolle, om de vrijheid te vieren. Daarmee is een stadswandeling natuurlijk extra leuk, iedere keer op zoek naar de volgende schommel. Op de route kom je allerlei oude gebouwen tegen, zo zie je de stad. Lees hier al onze tips in Zwolle met kinderen

Citytrip met kinderen naar Zwolle. Wat een leuke stad is Zwolle! Deze zomer bezochten we de stad tijdens onze kampeervakantie. We gaan zeker terug, wat een leuke stad. Dit zijn onze tips voor een citytrip naar Zwolle.

Nog meer leuke uitjes met kids

Oud Valkeveen is een van de populairste uitjes voor jonge kids bij ons in de regio. Geen wonder, het is een kleinschalig pretpark, dat toch sfeervol is. Tijd dus voor een review van Oud Valkeveen, voor onze kids er alweer te groot voor zijn. We gingen vlak voor de zomervakantie op een studiedag, dat is ook heel leuk deze herfst!

Oud Valkeveen review: sfeervolle kruising tussen pretpark en speeltuin

Het stond al lang op onze wensenlijst: naar De Efteling. Deze zomervakantie kwam het er eindelijk van. Wat zijn er veel gave dingen bijgekomen! Zo is de Raveleijn show echt een aanrader, dit is in samenwerking met het Franse historische themapark Puy du Fou. De nieuwe speeltuin Nest is heel leuk, hij is naast de achtbanen, dus ideaal als je grote en kleine kids hebt. En wat is de lichtshow in de avond ontzettend gaaf. Sowieso is het een aanrader om lang te blijven, als je kids dat volhouden. Nou ja, er volgt vast binnenkort een blog over de Efteling.

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. Lichtshow in de Efteling

Voordat alle maatregelen er waren, gingen we vaak de stad in. Ons goede voornemen is om dat weer op te pakken. Daarom zijn we deze zomer een aantal keer met de fiets Amsterdam in gegaan. Zo gingen we met zijn allen naar de Pijp, wat een fijne gezellige buurt is dat toch! De kids hebben een nieuwe favoriet, waar je kunt kiezen uit heel veel verschillende tosti’s: Happy Tosti. Met een lekker kleurrijk terras en een speelse inrichting. En tosti’s met namen als Oh My Goat vonden ze ook hilarisch. Wij gingen naar Happy Tosti in de Amsterdamse Pijp, aan een van mijn favoriete pleintjes, om de hoek bij de Albert Cuyp. Maar ze zitten ook in Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Hoofddorp en Leiden.

De kids hebben een nieuwe favoriet, waar je kunt kiezen uit heel veel verschillende tosti's: Happy Tosti. Met een lekker kleurrijk terras en een speelse inrichting. En tosti's met namen als Oh My Goat vonden ze ook hilarisch. Wij gingen naar Happy Tosti in de Amsterdamse Pijp, aan een van mijn favoriete pleintjes, om de hoek bij de Albert Cuyp. Maar ze zitten ook in Breda, Delft, Den Haag, Deventer, Hoofddorp en Leiden. 

Op de terugweg fietsten we nog even langs het Oosterpark. Hier zit een hele leuke kleurrijke speeltuin, aan de kant van Hotel Arena. Zou dit de allermooiste speeltuin van Amsterdam zijn?

De speeltuin in het Oosterpark, aan de kant van Hotel Arena. Zou dit de allermooiste speeltuin van Amsterdam zijn? 

Tot slot

Ik ben altijd op zoek naar nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids. Heb jij een leuke tip? Stuur me dan een mailtje via info [at] leukmetkids.nl.

Ontvang je de nieuwsbrief van Leuk met kids al? Dan ontvang je een keer per maand alle nieuwe artikelen en een keer per maand een special. Bijvoorbeeld met tips voor de schoolvakantie, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken of koken voor kinderen. Als je je nog niet hebt ingeschreven kun je dat hier doen.

Wil je eerdere updates met nieuwtjes, musthaves en andere tips voor kids teruglezen? Dat kan hier in het archief van de Leuke Update.

De Leuke Update #40 | kids ideeën, musthaves, uitjes | terug naar school. De zomer vakantie is alweer afgelopen, althans voor onze regio. Daarom vind je in deze Leuke update heel tips voor het nieuwe schooljaar. Zoals rugzakken, broodtrommels en leuke traktaties. Maar daarnaast vind je in deze update natuurlijk ook weer allerlei andere nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes voor kids.

Meivakantie bucketlist

Wat hebben we zin in de meivakantie! Daarom maakten we weer een bucketlist met meivakantie activiteiten. Leuke dingen voor binnen en buiten en voor uit en thuis.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids