De leukste kindvriendelijke strandtenten: zomer met kinderen

Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt. 

Veel strandtenten aan zee zijn alleen maar in het zomerseizoen open. Strandtenten in het binnenland zijn juist vaak wel in de winter open, maar niet alle dagen. Daarnaast kunnen sommige strandtenten worden afgehuurd voor een feestje. Het is dus handig om dat voor je gaat even te checken.

Heb jij nog meer tips voor leuke strandtenten met kinderen? Stuur dan een mailtje naar info [at] leukmetkids.nl!

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Inhoudsopgave: strandtenten voor kinderen


De strandtenten voor ouders en kinderen liggen in heel Nederland. Je kunt er lekker doorheen bladeren, of doorklikken naar jouw provincie:

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Strandtenten met kinderen in Groningen


In het Noorden van Nederland zijn er natuurlijk niet zo veel strandtenten, maar er zijn wel degelijk leuke plekken voor met kinderen.

Beachclub Kaap Hoorn in Haren bij Groningen: strandtent aan het Hoornsemeer, die ook in de winter open is. Er is een speelhoekje binnen en een kindermenu. Buiten is een kinderhoekje en een klimtoren.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin.

Strandtenten met kinderen in Friesland


Aan de kust van Friesland liggen minder stranden dan verderop in het land. Toch vind je hier een paar hele leuke strandtenten voor kinderen, aan het het IJsselmeer en aan meren. En natuurlijk vind je op de Waddeneilanden veel strandtenten.

De Branding in Midsland: strandpaviljoen op Terschelling. Met speeltuintje en speelgoed.

Strandbar Thuishaven in Makkum: stijlvolle strandtent aan het IJsselmeer. Met kindermenu.

Picknickers in Terherne: kleurrijke strandtent aan de Zoutepoel. Met speelgelegenheid en op de menukaart ook een aantal gerechten voor kinderen.

Paviljoen Salt in Terherne: strandtent aan de Zoutepoel. Met omheinde speeltuin met airtrampoline. Er is hier naast een uitgebreide volwassen kaart, ook een kinderkaart.

Beachclub Lemmer in Lemmer: strandtent aan het IJsselmeer. Op het strand is een speeltuin, binnen is er een speelhoek en er zijn een paar kindergerechten.

Heartbrake Hotel in Oosterend: strandtent op Terschelling. Kleurrijk in Amerikaanse retro diner stijl. Compleet met Elvis en Coca Cola snuisterijen.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Stayokay Terschelling: heeft uitzicht op zee. Er is een terras en een tuin. In de vakanties zijn er activiteiten voor kinderen, zoals krabbetjes vangen of een sporttoernooi.

Deining aan Zee

Strandtenten met kinderen in Drenthe


Ook in Drenthe vind je aan meren een paar leuke strandtenten voor gezinnen met kinderen.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Hof van Saksen (review) in Nooitgedacht: is een super luxe park, met stijlvolle huisjes. Gelegen aan een mooi meer, met een fantastisch strandje met speeltuin. Naast het meer ligt een leuk terras en op het strand is een strandkiosk.

De Kleine Moere in Grollo bij Assen: strandpaviljoen aan waterplas met strand en houten speeltuin. Er is ook een outdoor belevenissenpark en klimbos.

Paviljoen Nijstad in Hoogeveen: strandtent aan het water van recreatiegebied Nijstad. Op de kaart staan verse en lokale producten. Alle gerechten zijn ook in kinderformaat te bestellen, maar er is ook een beach box voor kids.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Bijvoorbeeld Meadow op het Deventer Stadsstrand: popup strandtent in het zomerseizoen, aan de overkant van de IJssel.

Strandtenten met kinderen in Overijssel


In Overijssel vind je een paar leuke strandtenten voor kinderen aan meertjes of rivieren. En een paar fijne restaurants in strandstijl.

Strandpaviljoen Lageveld in Wierden: eenvoudige strandtent in recreatiegebied Het Lageveld. Het ligt bij een zwemplas met strandje, daarnaast is er een speelbos, speeltuin, waterspeeltuin en een ballenlijn.

Meadow op het Deventer Stadsstrand: popup strandtent in het zomerseizoen, aan de overkant van de IJssel. Rondom de strandtent is gras waar kinderen lekker kunnen spelen. Ook hier heb je uitzicht op de stad, maar ook op de Bolwerksmolen. Een stukje verderop ligt in het vroegere Worpplantsoen de stadscamping en natuurspeelplaats Woeste Willem.

NuNu (review) in Schalkhaar bij Deventer: vrolijk ingericht Australisch restaurant met speeltuin, dat de uitstraling heeft van een strandtent. Er is een idyllische tuin met terras en relax stoelen, met uitzicht op een leuke ouderwetse speeltuin.

Parkcafé Mees (review) in Deventer: kleurrijke plek in het groen. Mees ligt op het Vogeleiland in het Rijsterborgherpark, vlakbij het station. Geen strand, wel fijne strandstoelen aan een Singel.

Bekijk ook: Deventer met kinderen en tieners

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Bijvoorbeeld Meadow op het Deventer Stadsstrand: popup strandtent in het zomerseizoen, aan de overkant van de IJssel.

Strandtenten met kinderen in Gelderland


Walhalla (review) in Harderwijk: kleurrijke strandtent op het strand eiland aan het Veluwemeer. Met terras aan het strand en trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

De leukste kindvriendelijke strandtenten: zomer met kinderen. Zoals strandtent Walhalla in Harderwijk aan het strand op strandeiland. Wat een leuke plek! Strandtent Walhalla in Harderwijk ligt aan het strand op strandeiland. Met terras aan het strand en een trampoline, houten speeltuin en fitness. Een leuk restaurant met kinderen en tieners.

Soap in Apeldoorn: stadsstrand op het Zwitsalterrein. Er is een speeltuintje en voldoende speelruimte. Voor kinderen is er ook een pannenkoek of een boterham.

Zandziebar in Slijk-Ewijk bij Nijmegen en Arnhem: strandje met gratis toegankelijk speeleiland. Er is een kiosk met een terras, waar je wat te eten of drinken kunt halen. Je kunt er waterfietsen, SUP-planken en kano’s huren.


Strandtenten met kinderen in Utrecht


Key West Beachhouse in Utrecht: hippe strandtent aan de Haarrijnse Plas. Er is een hek omheen.

Soia in Oog in al in Utrecht: strandtent aan het kanaal. Er is een speeltuintje buiten, maar ook een speelhoek binnen en een kindermenu.

Kindvriendelijke restaurants en hotels: met speeltuin en ander leuks. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Bijvoorbeeld het Veerkwartier in Haarlem, een kleurrijke hippie strandtent in de stad aan het strand van de Veerplas. Het strand is er lang en er ligt een ballenlijn. Daarnaast is er een groot grasveld met een speeltuintje en genoeg ruimte om te spelen. Er een kindermenu.

Strandtenten met kinderen in Flevoland


Netl de Wildste Tuin (review) bij Emmeloord: park met zwemstrandjes. Ook is er een strandtent, camping, natuurspeeltuin en bamboejungle. Het is heel leuk voor kinderen die graag ravotten in de natuur.

Strandpaviljoen Bremerbaai in Biddinghuizen: strandtent aan het Veluwemeer. Naast de strandtent ligt een strandje met ballenlijn en een speeltuin.

Strandrestaurant Poort Dok in Almere: paviljoen op het Almeerderstrand, een mooi breed strand aan het IJmeer.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Zoals Netl de Wildste Tuin bij Emmeloord, een park met zwemstrandjes. Ook is er een strandtent, camping, natuurspeeltuin en bamboejungle. Het is heel leuk voor kinderen die graag ravotten in de natuur.

Strandtenten met kinderen in Noord Holland


De kop van Noord Holland

Paal 17 in De Koog op Texel: twee hippe strandtenten naast elkaar. Er is een strandwinkel, kindermenu en kinderstoelen

Paal Zes in Julianadorp, een van de favoriete strandtenten van Cathelijne en haar kinderen: mooie strandtent met een fijne relaxte sfeer. Er zijn kleurpotloden en een leuke kaart voor kids, met bijvoorbeeld zalmfilet en een salade met kip.

Strandrestaurant Woest in Callantsoog: sfeervolle strandtent waar je lekker kunt eten, met kindergerechten. De kinderen kunnen tekenen, het strand is breed en schoon en kan je nog redelijk parkeren op zomerse dagen, aldus Cathelijne.

Zilte Zoen in Schoorl: deze strandtent ligt niet aan zee, maar onderaan het klimduin. Binnen is er ook een speelhoek.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Omgeving Bakkum

Club Zand Castricum aan Zee: relaxed strandpaviljoen, de kaart is niet speciaal voor kids, maar bevat wel veel lekkere dingen voor kids. Denk aan pizza’s, smoothies, broodjes, een ontbijtje en meer. Cathelijne vertelt: “Club Zand in Castricum is een fijne stek met kids. Er is een ongedwongen sfeer en lekker eten, onder andere verse pizza’s en heerlijke salades. Je zit er met je voeten in het zand en spelende kids binnen handbereik. Life’s a beach.” En dat laatste is dan ook de slogan 🙂

Deining aan Zee in Castricum aan Zee: strandpaviljoen met buiten een speeltuin met huisje en klimrek. Binnen is er een speelhuisje. Op de kaart staan allerlei gerechten voor kinderen. Ook dit is een van de favoriete strandtenten van Cathelijne en haar kinderen. Camping Bakkum en Camping Geversduin liggen hier vlakbij.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Stayokay Egmond: ligt vlakbij zee en heeft een tuin. Er zijn familiekamers en kinderactiviteiten in vakanties en weekenden.


Wijk aan Zee en IJmuiden

Aloha in Wijk aan Zee bij Velsen: hippe surf spot met onder andere pizza’s, burgers, smoothies en Ben & Jerry’s ijs.

Timboektoe in Wijk aan Zee: fijne alternatieve strandtent met biologische keuken. Het strand is hier wat minder druk dan op veel andere plekken.

Zilt aan Zee in IJmuiden: kindvriendelijk strandrestaurant. Er zijn kinderstoelen, kleurplaten, potloden, snoetendoekjes, snoeppot, babyroom met luiers, kindermenu en potjes babyvoeding.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Haarlem en Bloemendaal

Gestrand in Overveen: restaurant bij de hippe camping de Lakens, met simpele kaart. Het terras heeft uitzicht op de houten speeltuin met uitkijktoren en kabelbaan.

Parnassia aan Zee in Overveen bij Bloemendaal: strandtent met mooie houten speeltuin. Met een heuse gele onderzeeër oftewel Yellow Submarine. Er zijn kinderstoelen en een verschoningskussen. De menukaart heeft genoeg simpele gerechten voor kinderen. Parnassia is ook in de winter open.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Zoals Parnassia aan Zee in Overveen bij Bloemendaal. Een strandtent met mooie houten speeltuin en een heuse gele onderzeeër oftewel Yellow Submarine.

De Republiek in Bloemendaal aan zee: hippe strandtent met verschillende kaarten. Je kunt gaan voor snacks, pizza´s of hamburgers, maar ook voor de menukaart met kindermenu.

Trampolinepark Bloemendaal in Bloemendaal aan zee: grote kinderen en tieners gaan lekker springen op het strand, terwijl jij bij een strandtent zit.

Rapa Nui in Zandvoort bij Bloemendaal: kleurrijke strandtent met loungebanken en zandbak. Er is ook een kindermenu.

Het Veerkwartier in Haarlem: kleurrijke hippie strandtent in de stad aan het strand van de Veerplas. Het strand is er lang en er ligt een ballenlijn. Daarnaast is er een groot grasveld met een speeltuintje en genoeg ruimte om te spelen. Ook is er een kindermenu.

De leukste kindvriendelijke strandtenten: zomer met kinderen. Het Veerkwartier in Haarlem is een kleurrijke hippie strandtent in de stad aan het strand van de Veerplas. Het strand is er lang en er ligt een ballenlijn. Daarnaast is er een groot grasveld met een speeltuintje en genoeg ruimte om te spelen. Ook is er een kindermenu.

Zandvoort aan Zee

Thalassa in Zandvoort: strandtent met kindermenu. Er zijn allerlei speeltoestellen voor kleintjes op het terras en ernaast ook een speeltuin voor iets grotere kinderen.

Ons Paviljoen 11 in Zandvoort: strandtent met een grote speeltuin, kinderstoelen, kindermenu, aankleedkussen en douches. Er zijn regelmatig activiteiten, Karin vertelt: “Bijvoorbeeld met de paasbrunch hebben ze hun bijgebouw helemaal ingericht tot kinderdisco met knutseltafel enzo.”

Tent6 in Zandvoort: strandclub met schommelstoelen en speelhoek. Ze hebben veel gerechten voor kinderen en ook bakjes groente.

Plazand in Zandvoort: chique strakke beach club met speeltuin, kinderstoelen en verschoningskussen. Er is ook een zeer uitgebreid kindermenu.

Hippie Fish in Zandvoort: hippe strandtent met veel rotan en heerlijke taarten.

Ubuntu Beach in Zandvoort: strandtent met grote schommel op het strand. Je kunt hier lekker schommelen, terwijl je naar de zee kijkt. Het is een fijne plek, van ontbijt en lunch, tot borrel en diner. Op het kindermenu staan dingen als ravioli en op vrijdag kun je vaak barbecueën.

Tijn Akersloot in Zandvoort: hippe strandtent die ook in de winter open is. Binnen staat een fiatje 500, alleen dat is al een reden om te gaan. Er is een kindermenu en lekkere dingen voor kids als pizza.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Amsterdam en omgeving

Kanteen25 (review) op het oude Marineterrein in Amsterdam: dit terras ligt aan de Dijksgracht waar in de zomer gezwommen wordt. Er is geen strand, maar wel heel veel grasvelden. Dit is een fijn duurzaam restaurant, met pooltafel, voetbaltafel, vintage arcade spelcomputers, spelletjes en boeken. Leuk om te combineren met Nemo en het Scheepvaartmuseum. Het water is niet afgeschermd, dus oppassen met kleintjes.

Strand Vier in Monnickendam: strandtent aan het Monnikendammergat. Met strandje, steiger en trampoline.

Strandpaviljoen de Zeemeeuw, in Muiderberg: strandtent aan een leuk strandje aan het IJmeer. Er is een kindermenu en ernaast zit ook een speeltuin. Kinderen kunnen hier in het water lekker pootjebaden, want het blijft vrij lang ondiep.

Lees ook: Amsterdam met kids en kids restaurants in Amsterdam

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Strandtenten met kinderen in Zuid Holland


Brasserie Buitenhuis in Valkenburg bij Leiden, een van de favoriete strandtenten van Miriam en haar kinderen: strandtent aan het Valkenburgs Meer, met zandstrand. Miriam vertelt: “met speeltuintje en op zondag supergave knutselactiviteiten gratis, de Stoomtrein ernaast is ook leuk.”


Noordwijk

Nederzandt in Noordwijk: strandtent aan de Langevelderslag. Met grote speeltuin met lange buisglijbanen en bootjes. Er is daarnaast een uitgebreide kinderkaart.

Witsand in Noordwijk: hippe strandtent met lichte kleuren. Ervoor ligt een houten steiger waar kinderen natuurlijk graag afspringen.

De Zeemeeuw in Noordwijk: strandtent met speeltuin. Op de kaart staan allerlei gerechten voor kinderen.

Strandpaviljoen de Zeester in Noordwijk: strandtent met speeltoestel. Naast het kindermenu zijn er veel dingen die kinderen lekker vinden, zoals tosti´s, pannenkoeken en pizza´s. Gaby schrijft er over: “Voor de gewone ouderwetse gezelligheid. Een speeltoestel voor de kleintjes, mooi overzichtelijk strand, vriendelijke bediening en niet duur!”

Branding Beachclub in Noordwijk: hippe strandtent met schommels. Heerlijk toch, schommelen met uitzicht op zee!

Beachclub C in Noordwijk (voorheen het Zuiderbad): mooie strandtent met een groot houten speelkasteel en veel speelgoed. Lezer Mieke vertelt enthousiast: “Er is een groot speelkasteel en top horeca met vriendelijke bediening, ook op drukke dagen!” Van die lavendelkleur op de muren en die loungebanken word ik ook vrolijk.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Vesper Hotel in Noordwijk: mooi boutique hotel dat achter Beachclub C ligt, in een opvallend wit gebouw.


Den Haag: het Zwarte Pad

Strandpaviljoen Buiten in Den Haag: strandtent met trampolines. Er is geen kindermenu, maar wel veel lekkere dingen voor kinderen.

Beachclub Culpepper in Den Haag: heeft een kindermenu met daarop dingen als een boterham met pindakaas en ook een gietertje limonade, fantastisch toch?

Patagonia Beach in Den Haag: strandtent met stoere houten banken en uitgebreid kindermenu. Je kunt hier ook barbecueën en yoga lessen voor kinderen doen.


Den Haag: Scheveningen

🙂 Tip om te slapen 🙂 Bilderberg hotel Europa in Den Haag: kindvriendelijk hotel bij het strand, met familiekamers, kinderstoelen en speeltoestellen naast het hotel. Daarnaast is er oppasservice.

Bora Bora in Den Haag: kleurrijke strandtent. Er is een kindermenu, maar de rest van de kaart is ook heel geschikt.

Solbeach in Den Haag: mooie strandtent waar je ook allerlei leuke workshops kunt doen. Je kunt hier ook zelf dingen bereiden op je privé barbecue en ze hebben een kindermenu.

The Fat Mermaid in Den Haag: stijlvolle strandtent met fijne muziek en kindermenu, met zo veel mogelijk biologische producten.

Hart Beach Surfrestaurant in Den Haag: een van de weinige strandtenten in Scheveningen die wel in de winter open is. Op de kaart staan ook veel dingen voor kids, van ontbijt tot lunch en van fingerfood tot diner. Naast de strandtent is een speeltuin.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Bijvoorbeeld bij Hart Beach Surfrestaurant in Scheveningen bij Den Haag, dat ligt naast een speeltuin en is ook in de winter open.

Den Haag: Zuiderstrand en Kijkduin

Het Zuiderstrand bij Duindorp is veel rustiger dan het nabijgelegen Scheveningen. Niet ver hiervandaan vind je ’t Speelduin, een leuke houten speeltuin in de duinen. Kijkduin ligt nog een stukje verder naar het Zuiden.

Strandpaviljoen Zuid in Den Haag: strandtent met op de kaart “serieuze” gerechten voor kinderen.

Beachclub Titus in Den Haag: heeft een speeltuin op het strand en ook een kindermenu.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Vakantiepark Kijkduin bij Den Haag: hier kun je slapen in een strandhuisje. Overdag speel je lekker met de kids op het strand, terwijl je in de avond lekker rustig de zon in de zee kunt zien zakken.

Lees ook: Den Haag met kids


De leukste kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, aan zee, aan een meer of aan een rivier

Onder Den Haag

Makani Beach in Ter Heijde: strandtent in Hawaï stijl. Met speelhuisje buiten, speelhoek binnen en gerechten voor kids. Onze Haagse vrienden gaan vaak naar Ter Heijde vanwege het rustigere strand.


Rotterdam en omgeving

Strandcafé de Meiden in Brielle: ligt aan het Brielse Meer. Shasha vertelt erover “Er is een groot grasveld om op te spelen en een voetbalkooi. Ook met een bootje is het te bereiken!” Gezien de ligging aan het meer misschien wat minder handig met ondernemende peuters.

Paal 10 in Ouddorp: strandtent met speeltuin op Goeree-Overflakkee.

🙂 Tip om te slapen 🙂 Landal Ouddorp Duin: strand resort in de duinen. Zwemmen kun je in zee of het binnenzwembad. Om te spelen is er een klimduin en een binnenspeeltuin.

=> Bekijk ook: Rotterdam met kinderen en tieners: uitjes, restaurants en hotels


Strandtenten met kinderen in Zeeland


Strandclub Zee op Schouwen Duiveland: mooie stijlvolle strandtent op de Brouwersdam. De strandclub staat op palen, dus je kijkt uit over zee. Als het wat kouder is zit je lekker onder een dekentje op verwarmde kussens. Er is ook een winkeltje met vooral kleding.

Beachclub Perry’s op Schouwen Duiveland: aan de voet van de Brouwersdam. Op het strand staan een paar kleine speel- en sporttoestellen.

Strand Café Dok in Noordwelle bij Renesse op Schouwen Duiveland: strandtent met uitgebreid kindermenu. Er is een buitenspeeltuin met allerlei bootjes en daarnaast een binnenspeeltuin in de vorm van strandhuisjes. Het is onderdeel van Strandpark De Zeeuwse Kust.

De Banjaard in Kamperland op Noord Beveland: strandtent naast speeltuin. Het is een zelfbedieningsterras.

De DAM in Vrouwenpolder op Walcheren: strandrestaurant met grote strandspeeltuin en kindermenu. De houten speeltuin heeft ook een mooie vuurtoren.

Oase in Domburg op Walcheren: mooie strakke strandtent. Er is een uitgebreid kindermenu en kinderspeelhoek. Karin vertelt: “Mooi strand en bij minder weer is er ook een fijne speelkamer voor kindjes!”

🙂 Tip om te slapen 🙂 Bij Roompot Beach Resort in Kamperland en Strandpark Zeeland in Vlissingen en Molecaten Park Hoogduin in Cadzand kun je slapen in strandhuisjes. Wakker worden met een prachtig uitzicht op zee. kun je slapen in strandhuisjes. Wakker worden met een prachtig uitzicht op zee.

Lees ook: Schouwen-Duiveland met kids 

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Strandtenten met kinderen in Noord Brabant


Het Houtse Meer in Den Hout, bij Oosterhout: paviljoen aan het Houtse meer. Er is een kindermenu, maar op de kaart staan nog veel meer lekkere dingen voor kinderen.

Belcrum Beach in Breda: kleurrijk stadsstrand met picknickbanken en daarnaast hangmatten.


Strandtenten met kinderen in Limburg


Cuba Beach Bar op Fun Valley Maastricht in Eijsden: beach bar bij groot recreatieterrein. Er is ook een dagstrand, buitenspeeltuin, binnenspeeltuin, klimpark, kano verhuur en ijssalon.

De leukste kindvriendelijke strandtenten in Nederland: zomer met kinderen. Wat is er fijner dan op een mooie zonnige dag met de kinderen naar het strand te gaan? Lekker wandelen of zwemmen in zee, een meer of rivier en vervolgens relaxen bij een strandtent, bij voorkeur met speeltuin. Daarom ging ik op zoek naar kindvriendelijke strandtenten in heel Nederland, voor een zonnig dagje met kinderen. Of je nou een baby, peuter, kleuter of ouder kind hebt.

Camping tips

Ben je op zoek naar een leuke camping? Op Leuk met kids vind je heel veel camping tips. Zoals reviews van specifieke campings, maar ook fijne lijstjes met campings.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids