Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea

Hoe je ook je best doet om de hoeveelheid speelgoed en andere kinderspullen te beperken, zo af en toe heb je extra kastruimte nodig. Verdacht vaak komen we dan toch weer bij Ikea uit, bij andere winkels valt vaak of de prijs of de kwaliteit tegen (soms ook beide…) en om de een of andere reden past het qua formaat nooit zo perfect in je huis als dat spul van Ikea. Maar het is wel een beetje jammer als je huis verdacht veel gelijkenis met de Ikea catalogus vertoont.

Gelukkig is daar de “Ikea hack” voor uitgevonden: meubels van de Zweedse meubelgigant, maar dan een beetje gepimpt of zelfs totaal omgebouwd. Zoek eens op Instagram naar #Ikeahack of Google het en je ziet wat ik bedoel.

Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea
Hiermee in gedachte kochten we een Ikea Besta combi, die inderdaad perfect past qua formaat. Een persoonlijk effect gaven we het met porseleinen knoppen van Porseleinenknoppen.nl, die we op veel plekken in huis hebben gebruikt, mooi voor de eenheid 🙂

Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea
Het effect is authentiek en vrolijk. Zoonlief vindt al die verschillende knoppen met patroontje heel interessant “Mama hartjes!!!” en vrienden vragen zich af waar we dat leuke dressoir vandaan hebben. Missie Ikea hack is gelukt!

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids