Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea


Hoe je ook je best doet om de hoeveelheid speelgoed en andere kinderspullen te beperken, zo af en toe heb je extra kastruimte nodig. Verdacht vaak komen we dan toch weer bij Ikea uit, bij andere winkels valt vaak of de prijs of de kwaliteit tegen (soms ook beide…) en om de een of andere reden past het qua formaat nooit zo perfect in je huis als dat spul van Ikea. Maar het is wel een beetje jammer als je huis verdacht veel gelijkenis met de Ikea catalogus vertoont.

Gelukkig is daar de “Ikea hack” voor uitgevonden: meubels van de Zweedse meubelgigant, maar dan een beetje gepimpt of zelfs totaal omgebouwd. Zoek eens op Instagram naar #Ikeahack of Google het en je ziet wat ik bedoel.

Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea
Hiermee in gedachte kochten we een Ikea Besta combi, die inderdaad perfect past qua formaat. Een persoonlijk effect gaven we het met porseleinen knoppen van Porseleinenknoppen.nl, die we op veel plekken in huis hebben gebruikt, mooi voor de eenheid 🙂

Ikea hack: een beetje van jezelf en een beetje van Ikea
Het effect is authentiek en vrolijk. Zoonlief vindt al die verschillende knoppen met patroontje heel interessant “Mama hartjes!!!” en vrienden vragen zich af waar we dat leuke dressoir vandaan hebben. Missie Ikea hack is gelukt!


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Add your Biographical Info and they will appear here.

1 Comment
De allerleukste Ikea hacks voor de kinderkamer – Leuk met kids

[…] Met de Ikea Besta kun je veel combinaties maken. Voor een persoonlijk effect hebben we er porseleinen knoppen van Porseleinenknoppen.nl op gezet. De beschrijving vindt je hier. […]

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.