Leuk onderzoek van Ouders van Nu: gevolgen komst kinderen

Lang niet alle “mama-tijdschriften” vind ik even leuk, maar Ouders van Nu juist wel, omdat het tijdschrift veel interessante informatie brengt. Zo heeft het blad nu een onderzoek gedaan onder ouders. Een interessant feitje: in 2012 is de komst van een kind voor driekwart van de ouders het grootste geluksmoment, tien jaar geleden was dit minder dan de helft.

Verder zou je denken dat veel relaties verslechteren met de komst van kids, maar dat blijkt helemaal niet het geval. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, een deel van de vrouwen voelt zich minder aantrekkelijk, is moe en mist het uitslapen. Ook missen moeders hun vriendinnen.

Nog veel meer feitjes uit dit onderzoek vind je op de site van Ouders van Nu en ongetwijfeld in het blad, dat ik binnenkort maar weer eens ga aanschaffen! Ook leuk om te weten over Ouders van Nu: de foto’s in het blad zijn “echte” foto’s van kinderen, door hun ouders genomen. Je kunt je eigen kind daar ook voor opgeven.

Kerst tips

We hebben zo veel zin in kerst! Je vindt hier super veel leuke tips voor kerst. Leuke ideeën voor in huis, heel veel knutseltips, lekkere recepten, fijne boeken, films en muziek voor kerst en natuurlijk tips voor de kerstvakantie.

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids