Leuk onderzoek van Ouders van Nu: gevolgen komst kinderen


Lang niet alle “mama-tijdschriften” vind ik even leuk, maar Ouders van Nu juist wel, omdat het tijdschrift veel interessante informatie brengt. Zo heeft het blad nu een onderzoek gedaan onder ouders. Een interessant feitje: in 2012 is de komst van een kind voor driekwart van de ouders het grootste geluksmoment, tien jaar geleden was dit minder dan de helft.

Verder zou je denken dat veel relaties verslechteren met de komst van kids, maar dat blijkt helemaal niet het geval. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, een deel van de vrouwen voelt zich minder aantrekkelijk, is moe en mist het uitslapen. Ook missen moeders hun vriendinnen.

Nog veel meer feitjes uit dit onderzoek vind je op de site van Ouders van Nu en ongetwijfeld in het blad, dat ik binnenkort maar weer eens ga aanschaffen! Ook leuk om te weten over Ouders van Nu: de foto’s in het blad zijn “echte” foto’s van kinderen, door hun ouders genomen. Je kunt je eigen kind daar ook voor opgeven.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.