Leuk onderzoek van Ouders van Nu: gevolgen komst kinderen


Lang niet alle “mama-tijdschriften” vind ik even leuk, maar Ouders van Nu juist wel, omdat het tijdschrift veel interessante informatie brengt. Zo heeft het blad nu een onderzoek gedaan onder ouders. Een interessant feitje: in 2012 is de komst van een kind voor driekwart van de ouders het grootste geluksmoment, tien jaar geleden was dit minder dan de helft.

Verder zou je denken dat veel relaties verslechteren met de komst van kids, maar dat blijkt helemaal niet het geval. Zijn er dan helemaal geen nadelen? Jawel, een deel van de vrouwen voelt zich minder aantrekkelijk, is moe en mist het uitslapen. Ook missen moeders hun vriendinnen.

Nog veel meer feitjes uit dit onderzoek vind je op de site van Ouders van Nu en ongetwijfeld in het blad, dat ik binnenkort maar weer eens ga aanschaffen! Ook leuk om te weten over Ouders van Nu: de foto’s in het blad zijn “echte” foto’s van kinderen, door hun ouders genomen. Je kunt je eigen kind daar ook voor opgeven.

Heb je de nieuwe Leuke Update al gezien? Hij staat weer bomvol nieuwtjes, musthaves en ideeën voor kids. Maar dit keer ook heel veel tips voor de lente! Lente uitjes die wel kunnen, boeken voor de lente, tips voor de moestuintjes, lenteknutsels en ideeën voor Koningsdag. De Leuke Update Als je je inschrijft voor de nieuwsbrief, dan ontvang je regelmatig leuke nieuwe tips. nieuwsbrief aanmelding