Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter

Het is super leuk om met een peuter of kleuter te knutselen, maar nog lang niet alle ideeën zijn geschikt voor kleine kinderen. Daarom verzamelde ik leuke knutselideeën voor peuters en kleuters!

Peuters en kleuters kunnen nog lang niet alles knutselen, maar met deze ideeën kunnen ze wel aan de slag. Toch is bij de meeste knutselwerkjes wel verstandig ze een beetje te helpen. Al is het alleen maar om je muren te beschermen 😉

Schrijf je in voor de nieuwsbrief, dan ontvang je af en toe nieuwe tips

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Het is super leuk om met een peuter of kleuter te knutselen, maar nog lang niet alle ideeën zijn geschikt voor kleine kinderen. Daarom verzamelde ik leuke knutselideeën voor peuters en kleuters!

Vouwblaadjes en gekleurd papier

Vouwblaadjes zijn leuk om mee te knutselen. Met ronde vouwblaadjes knutsel je een rups, lees hier hoe.

Een rups knutselen met je peuter of kleuter

Zoonlief knutselde deze haas met watten en pijpenragers. Daarnaast gebruikte gekleurd papier voor de oren en neus. Of is het een konijn?

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Zoals deze haas van watten en pijpenrager. Of is het een konijn?

Voor deze kroon vouwden we vierkante vouwblaadjes dubbel tot een driehoek. Die schoven we half in elkaar en plakten ze vast.

Knutselen voor Koningsdag en Oranje: kroon van papier

Een vos hoort bij de herfst. Om zijn prachtige kleuren. Maar ook omdat hij zo leuk na te knutselen is. De uitleg van deze vosjes vind je hier.

ideeën om een vos te knutselen

Lampions knutselen met papier en karton

Deze lampions ofwel Chinese lantaarns zijn heel makkelijk om zelf te maken. Dit is ook een prima last minute lampion. Wat je nodig hebt is gekleurd A4 karton (Hema), lijm, een schaar, een pijpenrager (Pipoos, Hema en Bol.com) of lintje en een perforator. Zo maakten we deze lampion.

Mooie lantaarn of lampion voor Sint Maarten knutselen. Een Chinese lantaarn kun je heel snel maken.

Kleine meis knutselde deze lampion in de vorm van een vis op school. Ze heeft hem gemaakt van half doorzichtig dik papier en een hengsel van een pijpenrager (Pipoos, Hema en Bol.com). Deze pijpenrager heeft ze vastgemaakt met een nietje. De kleuren op de vis en de slierten van de staart heeft ze gemaakt van vliegerpapier (Pipoos). Tot slot maakte ze een oog van wit en zwart papier.

Sint Maarten lampion in de vorm van een vis knutselen

Bloemen knutselen met papier en karton

Voor het voorjaar knutsel je prachtige bloemen van papier en karton. We gebruikten daarvoor gekleurd karton (Hema) en tuinstokjes.

Bloemen knutselen van papier en karton

Mijn nichtjes knutselden deze hyacint met vliegerpapier, dat is van dat doorzichtige papier, te koop bij Pipoos. Prachtig als raamhanger!

Lente en zomer knutselen: Hyacint bloem raamhanger

Mijn nichtjes knutselden deze raamhanger. Het is een regenwolk met zon, die samen een regenboog veroorzaken. Naast wit en geel papier gebruikten ze gekleurd crêpepapier (Pipoos, de Hema en Bol.com).

Lente en zomer knutselen: wolk met regenboog raamhanger

Stickers en ponsen

Foam stickers zijn voor kleintjes fijn om mee te knutselen. Ze zijn lekker dik en dus makkelijk op te pakken met kindervingertjes. Je kunt ze ook leuk combineren met andere knutselwerkjes.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter

Met ponsen kun je de leukste figuurtjes uitdrukken in gekleurd papier: hartjes, sterretjes, vlindertjes: ze worden hier allemaal enorm gewaardeerd. Een pons koop je in een knutselwinkel of Bol.com en Pipoos. Je kind kan de figuurtjes dan met lijm opplakken op een groot vel. Ik gaf er nog wat schuimrubberen figuurtjes bij en het feest was compleet. Stickers zijn natuurlijk ook leuk.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter

Verven enzo met peuters en kleuters

Met mooie hele bladeren kun je heel leuk stempelen. Breng een laag verf op het blad aan en leg het blad op een papier, leg er een tissue overheen, druk het voorzichtig aan en haal het blad er vanaf.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter: stempelen met bladeren

Herfstbladeren kun je ook in een mooie kleur verven. Als je ze verzameld hebt kun je ze het beste eerst drogen, tussen twee keukenpapiertjes en met iets zwaars er op, anders trekken ze krom. Het mooiste effect kregen we door wit met een kleur te mengen. We hebben het blad op de muur gehangen met masking tape (Bol.com).

101 ideeën om te knutselen met kinderen, dit is een geverfd herfstblad.

In de lente krijgen de bomen langzaam blaadjes. Dat kun je nadoen op papier. Door de boom eerst kaal te schilderen en daarna langzaam de blaadjes te schilderen. Groene blaadjes in de lente, gele, bruine en rode bladeren in de herfst.

101 ideeën om te knutselen met kinderen - boom schilderen

Stempelen is ook leuk. Dat kan met stempels, maar ook met je vingers. Marijke stempelde deze paashaasjes en kuikentjes samen met haar zoon. Je doet een beetje verf op je vinger drukt het op papier. Als het droog is kun je met een fineliner de rest tekenen.

Knutselen voor Pasen en de lente: de leukste ideeën - stempelen met je vingers

Zijn het stiften of is het verf? Met deze schuimmarkers van Djeco (Bol.com en I love speelgoed) kun je heel leuk stempelen en tekenen, ook met kleine handjes. Zo maakten we deze regenboog met schuimmarkers en stiften.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Zoals tekenen en stempelen met schuimmarkers

Corrien beschilderde met haar dochters deze Matroesjka poppen voor de juffen. Ook een leuk cadeau voor de meester, opa, oma, papa of mama. Ze laat ons zien hoe je deze Matroesjka poppen kunt schilderen, kijk je mee?

101 ideeën om te knutselen met kinderen. Matroesjka poppen zelf beschilderen: leuk cadeau om te knutselen. Matroesjka poppen zijn leuk om zelf te beschilderen. Tof voor als je een cadeau wil knutselen voor de juf, de meester, opa, oma, papa of mama. Dit super leuke idee is van Corrien. Ze maakte samen met haar dochters deze Matroesjka's voor de juffen.

Schilderen op canvas 

Een schilderij op canvas is natuurlijk super stoer. Lege canvassen vind je bij Bol.com en Xenos, soms liggen ze ook bij de kringloop.

Veel kunstwerken van Vincent van Gogh zijn leuk om na te maken. Wat denk je van deze Amandelbloesems van van Gogh?

Veel kunstwerken van Vincent van Gogh zijn leuk om na te maken. Wat denk je van deze Amandelbloesems van van Gogh?

Leuk om te bewaren voor later: een kunstwerkje op canvas, gemaakt door je peuter. Zoals dit regenboog schilderij van dochterlief.

regenboog schilderij

Kleuren enzo

Een kleurplaat is extra leuk als hij eigen is, gemaakt van een foto van jezelf, van opa en oma, de hond of poes, de auto, je pop, een Van Gogh, verzin het maar.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter - van een foto een kleurplaat maken

Kun je je die 4 kleuren pennen nog herinneren? Dat kun je ook zelf maken. Bindt een paar potloden aan elkaar met een elastiekje. Het makkelijkste zijn potloden die even lang zijn en je kunt natuurlijk ook stiften gebruiken.

Tekenen met kinderen: 4 kleuren potlood

Vind je kind het lastig om een potlood goed vast te houden? Dan zijn deze mooie potloden van Ferby handig. Ze zijn te koop bij Bol.com.

driekantige-potloden-om-je-kleuter-te-leren-hoe-je-een-potlood-vasthoudt-.jpg.jpeg

Kunstwerken natekenen

De werken van Kandinsky zijn leuk om na te maken met kinderen. Deze cirkels maakten mijn nichtje en haar klasgenoten. Je kunt ze maken met gewone potloden, of met aquarelpotloden.

De werken van Kandinsky zijn leuk om na te maken met kinderen. Deze cirkels maakten mijn nichtje en haar klasgenoten. Je kunt ze maken met gewone potloden, of met aquarelpotloden.

Als kind vond ik de kunstwerken van Keith Haring al fascinerend. De klas van mijn nichtje maakte deze Keith Haring in echt formaat. Een van de kinderen ging liggen, een ander kind tekende de omtrek van het kind op een groot vel. Dat werd vervolgens ingekleurd door alle kinderen samen. Ook leuk om met stoepkrijt te doen!

Als kind vond ik de kunstwerken van Keith Haring al fascinerend. De klas van mijn nichtje maakte deze Keith Haring in echt formaat. Een van de kinderen ging liggen, een ander kind tekende de omtrek van het kind op een groot vel. Dat werd vervolgens ingekleurd door alle kinderen samen. Ook leuk om met stoepkrijt te doen!

Kleurboek annex doeboek

Een kleur- en doeboek in je favoriete kleur. Bij deze boeken maak je alles in je favoriete kleur. Er zijn verschillende varianten, Maak dit boek rozeMaak dit boek blauwMaak dit boek groen en Maak dit boek geelHier vertel ik er meer over. De boekjes zijn te koop bij Bol.com.

Knutselen met oude verpakkingsmaterialen

Van een schoenendoos kun je een toffe garage maken.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter: van een schoenendoos een garage maken

Rupsje Nooitgenoeg kun je heel leuk knutselen met een eierdoos. Naast een eierdoos heb je verf en wat klei nodig.

Rupsje Nooitgenoeg knutselen

Bij een pakketje zat dit verpakkingsmateriaal, het is net funmaïs. Zoonlief besloot dat het een sneeuwpop moest worden die papa moest tekenen en hij vervolgens ging beplakken 🙂

Bij een pakketje zat dit verpakkingsmateriaal, het is net funmaïs. Zoonlief besloot dat het een sneeuwpop moest worden die papa moest tekenen en hij vervolgens ging beplakken :-)

Knutselen met wc rollen

Dit vliegtuigje knutselden we van een wc rol en wat gekleurd papier van de Hema. Voor dit vliegtuigje pakten we de toiletrol in met gekleurd papier. De vleugel, propellor en staart maakten we met een andere kleur.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter, zoals een vliegtuig van een wc rolletje

Ook leuk: een raket knutselen van een wc rol. Hiervoor gebruikten we vouwblaadje van de Hema en lintjes, ook te koop bij de Hema.

101 ideeën om te knutselen met kinderen, zoals een raket van een wc rolletje

Van deze vlinder van een toiletrol krijg je toch meteen een lente-gevoel? We gebruikten behalve een wc rol ook verf, gekleurd papier, gliters, oogjes (Hema) en pijpenragers (Pipoos, Hema en Bol.com).

101 ideeën om te knutselen met kinderen, zoals deze vlinder knutselen

Van een wc rol kun je een heel leuk kroontje maken. Naast een wc rolletje gebruikten we een touwtje en masking tape (I love speelgoed en psikhouvanjou en Bol.com).

DIY: kroontje knutselen voor Koningsdag of verjaardag

WC rollen knutselen voor feestdagen

Deze leuke eierdopjes maakten we met wc rollen en gekleurd papier. Het gekleurde papier plakten we op de wc rol. We lijmden het er op en vouwden de boven- en onderkant naar binnen. Uit het papier knipten we ook de oren. Vervolgens tekenden we oogjes en een mond er op.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Deze leuke eierdopjes maakten we met wc rollen en gekleurd papier.

Deze haan maak je met een wc rolletje en gekleurd papier. Alle gekleurde onderdelen tekenden we op gekleurd papier en knipten het uit. De krullen in de staart maakten we door een schaar langs de sliert te halen, net zoals je dit bij cadeaulint doet.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter, zoals deze haan van wc rollen.

Deze vuurpijlen maakten de kids voor oud en nieuw. Met wc rollen, gekleurd karton en gekleurd papier. Zo maakten we deze vuurpijlen.

101 ideeën om te knutselen met kinderen. Deze vuurpijlen maakten de kids met wc rollen voor oud en nieuw

Met wc rollen kun je vuurwerk stempelen. Maak aan een kant van het wc rolletje allemaal knipjes, van een paar centimeter. Vouw de ontstane strookjes naar buiten uit. Doop dit in de verf en stempel het op een gekleurd papier. Bekijk hier meer knutsel tips en recepten voor oud en nieuw.

101 ideeën om te knutselen met kinderen. Zoals vuurwerk stempelen met wc rollen voor oud en nieuw.

Dit is weer eens wat anders  

“Mama, ik verveel me, wat kan ik doen?” Je kent het wel, de kids vervelen zich. Daarom bedacht ik deze spel-inspiratie happertjes, die je gratis kunt downloaden. Met ideeën voor buitenspelen, binnenspelen en voor in de natuur. En natuurlijk uitleg om een happertje te vouwen.

Happertje vouwen met ideeën voor binnenspelen en buitenspelen

Leuk voor autofans: een weg van masking tape, de uitleg vind je hier.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter - DIY autoweg van masking tape

Van je favoriete ansichtkaarten kun je een mooie poster knutselen.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter - Poster van ansichtkaarten

Erg leuk: een tekening maken (of laten maken door papa of mama) en vervolgens de tekening nabouwen met de houten treinbaan of Lego.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter - tekening nabouwen

Ideeën om te knutselen voor verjaardagen

Dit is een leuke DIY voor kinderfeestje: een zelfgemaakte verjaardagsuitnodiging.

zelfgemaakte verjaardagsuitnodiging.png

Deze rozijnenpoppetjes zijn een leuke traktatie.

traktatie poppetje

=> Meer ideeën om traktaties te knutselen vind je hier.

Knutselen met eten

Onze kids knutselen heel graag met eten. Cupcakes versieren is een van de favorieten.

Cupcakes versieren

Maar ook koekjes kun je natuurlijk heel mooi versieren.

Koekjes bakken voor Valentijnsdag

Ideeën voor strijkkralen

Gemiddeld kunnen kinderen vanaf een jaar of vijf met strijkkralen aan de slag, afhankelijk van de motoriek van je kind. Maar juist als je kind een wat minder goede fijne motoriek heeft, dan zijn strijkkralen heel goed. Met die priegelige strijkkralen werken is namelijk een prima manier om de fijne motoriek te oefenen. Inmiddels hebben we zo veel ideeën verzameld dat ik een aparte blog met strijkkralen voorbeelden maakte.

101 strijkkralen voorbeelden

Iets leuks doen met al die knutselwerkjes

Hebben jullie ook altijd zo’n enorme stapel knutselwerkjes van de kids liggen? We zoeken eens in de zoveel tijd de knutselwerkjes uit. De mooiste werkjes gaan in het plakboek. Ook de klassenfoto’s en zwemdiploma’s plakken we in, dan heb je gelijk af en toe een datum. Van knutselwerkjes die te groot zijn plakken we een foto in. En de rest gaat weg, dat ruimt lekker op. In eerste instantie hadden de kinderen veel hulp nodig, maar nu doen ze het bijna helemaal zelf. Het is super gezellig om te doen op een vakantiedag of studiedag.

De Leuke Update #27 | nieuwtjes, musthaves en hotspots voor kids

Daarnaast hebben we een kunstmuur voor de allermooiste knutselwerkjes. De muur is geverfd en vervolgens gevuld met lijsten. Een deel van de lijsten is al gevuld met kunstwerken van de kinderen. De rest van lijsten heb ik gevuld met oude posters en prints uit tijdschriften. Als de kinderen weer knutselwerkjes hebben gemaakt die we willen bewaren dan vervangen we die natuurlijk.

Knutselwerkjes bewaren kunst als aan de muur

Kinderen maken de meest prachtige beeldjes en andere staande kunstwerkjes, maar waar zet je ze neer? Dit kastje kregen we van vrienden, ik maakte er een pronkkastje voor knutselwerkjes en andere herinneringen van. Ik plakte lichtgekleurd behang aan de binnenkant, daardoor wordt alles wat in het kastje staat uitgelicht.

pronkkastje om knutselwerkjes van kinderen in te bewaren

Welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen?  

Heel vaak krijg ik de vraag wat wij gebruiken om mee te knutselen. Wat heb je nou nodig om te knutselen? Je kunt het natuurlijk zo gek maken als je wil. Deze knutselspullen zou je aan kunnen denken.

Oude materialen

Met afval kun je heel leuk knutselen. Denk bijvoorbeeld aan WC rolletjes, kartonnen dozen, verpakkingsmateriaal en eierdozen. Daarnaast kun je met lintjes en cadeaupapier leuk knutselen. Glazen potjes en flessen kun je ook versieren. Kinderen zijn vaak zelf het beste in bedenken wat de leukste knutselmaterialen zijn. Onze kids vissen vaak zelf spullen uit de papierbak om mee aan de slag te gaan.

Karton en papier

Gekleurd papier maakt kunstwerkjes extra vrolijk. We kopen vaak papier in twee diktes. Gewoon dun papier van bijvoorbeeld 80 gram om op te tekenen. Daarnaast dikker papier van 160 gram of meer om mee te knutselen of kaartjes van te maken. Clairefontaine heeft mooi dik en dun papier, bij Bol.com te koop per kleur of in pakketten. De Hema heeft ook gekleurd papier, maar alleen in een pakket. Crêpepapier koop je bij Pipoos, de Hema en Bol.com. Ook leuk: vliegerpapier, dat is van dat doorzichtige papier, te koop bij Pipoos.

Vouwblaadjes en origami papier zijn leuk als kinderen iets ouder worden en een betere motoriek krijgen. Vouwblaadjes en vlechtstroken vind je bij de Hema. Echt mooi origami papier vind je bij I love speelgoed en Bol.com.

Oude tijdschriften kun je ook gebruiken om mee te knutselen. Kinderen knippen graag in de Donald Duck om er hun eigen verhaal van te maken.

Potloden, gelpennen en stiften

Potloden die breken als ze vallen zijn een grote frustratie. Daarom ben ik fan van de potloden van Lyra, te koop bij Bol.com. Voor peuters en kleuters kun je de dikke potloden Lyra Super Ferby kiezen. Voor grote kinderen de gewone Lyra Osiris potloden.

Met gelpennen kun je handletteren, maar ook inkleuren. Die van Djeco bij I love speelgoed en psikhouvanjou vind ik fijn. Die van Sakura bij Bol.com wil ik nog uitproberen.

Van stiften ben ik geen fan. Ze zijn vaak snel leeg en dan heb je weer een bak plastic afval. Als ik al stiften koop, dan koop ik een wat duurder merk, bijvoorbeeld bij I love speelgoed en psikhouvanjou.

Voor grotere kinderen die niet meer zo veel knoeien zijn brush pens erg leuk om mee te werken. Er zit ecoline in, dus dat kan flinke vlekken maken. Het is te koop bij Bol.com.

Soorten verf

De waterverf die we gebruiken is van Djeco, te koop bij I love speelgoed en psikhouvanjou. Deze waterverf heeft mooie intense kleuren, dat heeft veel waterverf niet.

Met plakaatverf kun je mooie kunstwerken maken. Ik koop vaak de grote flessen plakkaatverf van De Hema. Die van Crayola is afwasbaar, te koop bij Bol.com. Ook de plakkaatverf van Djeco vind ik fijn, bij I love speelgoed en psikhouvanjou. Pipoos heeft ook veel keuze.

Vingerverf deed ik persoonlijk niet aan, dat liet ik aan de crèche over. Er is ook veel te doen geweest over giftige stoffen in vingerverf. Zoek je vingerverf, ga dan voor een wat duurder merk als SES CreativeDjeco of Crayola. Deze merken kwamen een aantal jaar geleden als veilige merken voor vingerverf uit de test van de NVWA.

Voor grotere kinderen die niet meer zo veel knoeien is ecoline erg leuk om mee te werken. Het is te koop bij Bol.com.

In de zomer is de straat je schilderij. Wij hebben stoepkrijt van Crayola bij Bol.com. De kleuren van dit stoepkrijt zijn mooi helder. Mijn ervaring is in het algemeen dat beter knutsel materiaal fijner werkt en langer mee gaat. Je kunt ook allerlei sjablonen kopen voor stoepkrijt, bijvoorbeeld van SES en Crayola. Daarnaast heeft Jumbo stoepkrijt spelletjes en stempels.

welke knutselspullen zijn leuk voor kinderen? 

Stickers en masking tape

Masking tape of washi tape wordt bij ons veel gebruikt om mee te knutselen. Ik koop geen goedkoop masking tape meer, dat laat vaak slecht los. Mooi tape vind je bij I love speelgoed en psikhouvanjou. Bij Bol.com vind je merken als MT, Studio Stationary en Scotch.

Mooie stickers vind je bijvoorbeeld bij psikhouvanjou en I love speelgoed. Dikke stickers vinden kinderen erg leuk, maar ze zijn niet erg milieuvriendelijk, dus die koop ik maar niet meer. Stempels zijn ook leuk als alternatief voor stickers, als je ze goed laat drogen kun je ook nog inkleuren. Ik koop alleen nog de duurdere stempelkussens, de goedkope moest ik te snel gooien. Stempels waar de inkt al op zit koop ik niet meer, die zijn snel uitgedroogd en dan moet je het weggooien. Stempels vind je bijvoorbeeld bij I love speelgoed.

De restanten van spaaracties bewaren we ook vaak. Dubbele voetbalplaatjes kun je als stickers gebruiken. Plaktattoos uit spaaracties kun je op je huid plakken, maar bijvoorbeeld ook op hout of papier.

De Hema heeft veel leuke dingen om te versieren, zoals glitterlijm, stickers en masking tape.

Stof en wol

Met restjes stof kun je leuke knutselwerkjes maken.

Ook met wol kun je leuke dingen knutselen. De Hema heeft katoenen wol in allerlei kleuren. Borduurnaalden en een prikblok zijn ook handig, Bol.com heeft verschillende.

Een knutselschort voor peuters en kleuters

Knutselende kleintjes knoeien de hele boel onder en ook hun kleding. Een knutselschort is daarom handig. Deze is van Djeco bij Kids with flair.

Knutselschort van Djeco om kleding te beschermen, handig voor peuters en kleuters die knutselen

Knutselsets

Leuke knutselsets vind je bij I Love Speelgoed, psikhouvanjou en Bol.com. Bij al deze drie kun je selecteren op leeftijd.

Ideeën om te knutselen met peuter en kleuter. Het is super leuk om met een peuter of kleuter te knutselen, maar nog lang niet alle ideeën zijn geschikt voor kleine kinderen. Daarom verzamelde ik leuke knutselideeën voor peuters en kleuters.

Knutselen in de seizoenen

Zoek je inspiratie om te knutselen voor in de seizoenen? Kijk dan eens bij deze ideeën (klik op het plaatje).

Lente en zomer knutselen: leuke ideeën met kinderen

Herfst knutsels: samen met de kinderen knutselen als het buiten kouder wordt

Winter knutselen met kinderen als het buiten koud is

Knutselen voor feestdagen 

Zoek je inspiratie om te knutselen voor feestdagen? Kijk dan eens bij deze ideeën (klik op het plaatje). Of volg Leuk met kids op Pinterest of Instagram, daar delen we ook heel veel ideeën voor knutselen met kinderen.

Sinterklaas surprise knutselen: heel veel leuke ideeën

Knutselen voor Valentijnsdag de leukste ideeën met kinderen

Knutselen voor Pasen en de lente: de leukste ideeën

Paasdoos knutselen: de leukste ideeën voor het paasontbijt op school met kinderen

Knutselen voor Koningsdag en Oranje, ideeën met kinderen

Moederdag en Vaderdag: ideeën om te knutselen

Mooie lantaarn of lampion voor Sint Maarten knutselen: heel veel ideeën

Sinterklaas: 101 ideeën om te knutselen

Sinterklaas surprise knutselen: heel veel leuke ideeën

Kerst knutselen: heel veel leuke ideeën

Verder lezen 

Zoek je nog meer leuke tips? We hebben alle ideeën om te knutselen bij elkaar staan. Op Instagram delen we ook vaak nieuwe ideeën.

De Leuke Update

In de Leuke Update vind je nieuwtjes, ideeën, musthaves en uitjes. Toffe vakantie locaties, uitjes, knutsel inspiratie, kinderkamer inrichting, boeken, films en nog veel meer tips voor kinderen en tieners. 

  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids
  • Leuk met kids