Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën


Het is weer bijna 14 februari, een leuke aanleiding om lekker te knutselen met de kids. Ik verzamelde de leukste ideeën om te knutselen voor Valentijnsdag!

Dit leuke vliegtuigje kwam ik tegen bij Inspired Barn, je vindt er een gratis pdf download met uitleg hoe je het vliegtuigje kunt vouwen.was het natuurlijk nog niet klaar, er moesten nog hartjes en sterretjes op het vliegtuigje komen, die drukten we met een pons uit gekleurd papier van de Hema.

knutselen voor Valentijnsdag

Voor deze Valentijnsrups drukten we hartjes uit met een pons (bijvoorbeeld te koop bij Pipoos), maar je kunt ze ook uitknippen (leg dan wat velletjes op elkaar om meer tegelijk te maken). We gebruikten papier dat een paar maanden geleden bij de Flow zat. De oogjes zijn van de Hema (je kunt de oogjes ook tekenen).

Knutselen voor Valentijnsdag: rups knutselen

Met wat papier, wol, een prikblok en borduurnaalden knutselden we deze hartjeskaarten, hier lees je hoe je deze hartjes van wol kunt maken.

Knutselen voor Valentijnsdag: hartjes van wol

Deze leuke kaart met een draaiend hartje er in vonden we Easy Peasy and Fun op YouTube, het filmpje laat heel goed zien hoe je het maakt.

Knutselen voor Valentijnsdag: kaart met draaiend hartje

Een hartje met wat crêpepapier (en op de achterkant een handje van onze kleine), een idee van de crèche.

Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën met hartjes

Voor dit knutselwerk drukten eerst rondjes uit een gekleurd vel, plakten er een wit vel achter en plakten er hartjes in.

Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën

Zoek je meer inspiratie om leuke dingen te doen met de kids voor Valentijnsdag? Klik dan op het plaatje om verder te lezen.

Koekjes bakken voor Valentijnsdag Cadeau ideeën voor Valentijnsdag 


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.