Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email

Het is weer bijna Valentijnsdag, een leuke aanleiding om lekker te knutselen met de kids. Ik verzamelde de leukste ideeën voor je!

Dit leuke vliegtuigje kwam ik tegen bij Just Something I Made, je vindt er een gratis pdf download met uitleg hoe je het vliegtuigje kunt vouwen. Daarmee was het natuurlijk nog niet klaar, er moesten nog hartjes en sterretjes op het vliegtuigje komen, die drukten we met een pons uit gekleurd papier van de Hema.
knutselen voor Valentijnsdag

Simpel, maar heel schattig, deze hartjeskrans van Knutselopdrachten.nl.

 

Voor deze Valentijnsrups drukten we hartjes uit met een pons (bijvoorbeeld te koop bij Pipoos), maar je kunt ze ook uitknippen (leg dan wat velletjes op elkaar om meer tegelijk te maken). We gebruikten papier dat een paar maanden geleden bij de Flow zat. De oogjes zijn van de Hema (je kunt de oogjes ook tekenen).
knutselen voor Valentijnsdag.jpg

Dit soort knutselwerkjes van wol maakten we vroeger op school altijd en het blijft leuk. Deze is gemaakt door Things I Love, een Engelstalig blog van een Nederlandse.

Voor dit knutselwerk drukten eerst rondjes uit een gekleurd vel, plakten er een wit vel achter en plakten er hartjes in.
Knutselen voor Valentijnsdag: de leukste ideeën

Super lief, deze bloemetjes van cocktailprikkers en gekleurd papier, gevonden bij Trendenser.

 

Een hartje met wat crêpepapier (en op de achterkant een handje van onze kleine, een idee van de crèche.
image

Verder lezen 

Knutselen met peuter en kleuter
Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
Nieuw op Leuk met kids blog

Deel dit artikel met vrienden!
Pin on Pinterest
Pinterest
Share on Facebook
Facebook
Tweet about this on Twitter
Twitter
Email this to someone
email
Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.