Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen


Kinderen vinden het heel leuk om cadeaus te geven en het is nog leuker als je het cadeau ook zelf hebt ingepakt. Kijk snel naar deze creatieve ideeën hoe je dat samen met de kinderen doet.

Met deze strik van masking tape ziet het cadeau er gelijk leuk uit. We vouwden eerst een zakje van cadeaupapier en plakten daar de strik op. Doordat het zakje nog plat is kun je het mooi plakken, een ingepakt cadeau is vaak wat bobbelig. Daarna cadeau er in en klaar! Het tape en het cadeaupapier zijn van de Hema.

Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen

Een cadeauverpakking maak je nog vrolijker met ballonnen er op. De ballonnen zijn van karton en touwtjes van de Hema, het tape komt daar ook vandaan.

Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen

Leuk, een snoepjesverpakking. Bij cilindervormige cadeaus is dit een makkelijke manier van inpakken.

cadeauinpakken4

Met masking tape kun je ook (de eerste letter van) de naam van de ontvanger er op zetten.

Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen

Feestelijke verjaardagsvlaggetjes kun je ook aan het cadeau vast maken. Deze vlaggetjes maakten we van touwtjes en masking tape van de Hema. Reuze confetti’s maakte ik van papier uit een oude Flow.

Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen

Geen tijd om te fröbelen? De Hema heeft heel veel tasjes en doosjes om cadeaus in te pakken.

Cadeau inpakken: ideeën om samen te knutselen

Verder lezen

Meer ideeën voor verjaardagen opdoen? Klik dan op een van de deze plaatjes:

Verjaardagsballonnen kraamcadeaus diy vlaggetjes cadeautips eerste verjaardag De leukste slingers en vlaggenlijnen voor je kind Een zelfgemaakte verjaardagskroon die je elk jaar kunt gebruiken cadeautips voor de tweede verjaardag Themafeest voor een peuter of kleuter verjaardag Traktaties voor kinderen op crèche of school Verjaardagscadeau voor kids van 4 jaar of 5 jaar: leuke cadeau tips voor kleuters Ballonnen trakteren op de creche

Meer ideeën opdoen om cadeaus in te pakken? Kijk eens op het Leuk met kids bord over inpakken op Pinterest.


Schrijf je in voor de nieuwsbrief 💌 Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.


Meer over Leuk met kids blog 💫 Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.
volg Leuk met kids ook op instagram

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.