Stempels maken van foamstickers


Regelmatig vind ik in traktaties in de crèche-tas foamstickers. Daar heb ik nu een leuke bestemming voor gevonden: voor een stempel! Je maakt de stempel door een foamsticker op een kurk te plakken. Nog even een stempelkussen kopen (bij de kantoorboekhandel bijvoorbeeld) en klaar! Foamstickers vind je bij Zeeman of de Hema. Ik vond het idee op het blog Creatief en Fantasierijk, waar je nog een paar mooie toepassingen ziet en nog veel meer leuke ideeën vindt!

Wil je op de hoogte blijven van leuke nieuwe berichten? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief en ontvang 1 keer per maand alle nieuwe berichten en af en toe een special. Vul hier je emailadres in en klik op de groene knop.Meer over Leuk met kids blog
Leuk met kids blog wordt geschreven door Maud, ik woon samen met vriend, zoon (2011) en dochter (2014) in een huisje in de stad. Ik ben altijd op zoek naar leuke ideeën en mijn blog is de plek waar ik die deel. Als ik een artikel schrijf in samenwerking met een bedrijf dan vermeld ik dat er bij. Daarnaast bevatten veel artikelen affiliate links van webshops, deze producten kies ik altijd zelf uit, daarover kun je hier meer lezen.

Maud

Add your Biographical Info and they will appear here.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.